سلام دوستان محترم
من xbox رو خیلی وقت پیش خریدم حدود 3 یا 4 سال پیش دشبردم قدیمی بود یعنی نه اواتار داشت نه خیلی چیزای دیگه کنسول رو به مودم وصل کردم اپدیت کردم بهد که اپدیت تموم شد دشبردم جدید شد و چیزای دیگه ای رو هم که میخواستم داشت فقط مشکل اینه هر بازی رو که میزارم اجرا شه یه صفحه سفید میاد که به چند زبان دنیا این ارور رو نوشته:
to play this disk put it in an xbox 360 console
قبلا هم دستگاه رو بیرون نبردم برای اپدیت و این اولین باری بود که اپدیت کردم از راهنماییتون ممنون میشم.
درود
من یک مشکلی داشتم من الان برای بار سوم دیسک جدید Forza Motorsport 4 جدید خریدم و نصب کردم رو دستگاه ولی هر دفعه بعد از 5 دقیقه تو بازی این ارورو میده:Failed to authourize the disk میشه لطفا کمک کنید. ممنون:d
سلام دوستان
من بلاخره به یک جواب درست نرسیدم میشه منو راهنمایی کنید ......کنسول من XBob 360 GOW با هارد 320G هست
1) من چند تا بازی دارم که اول از همه اگر روی هارد نصبشون کنم درایو صدای خرخر میده و تا بازی شروع میشه ارور failed to Authourize the disk میده ولی اگر نصب نکنم به راحتی بازی میشه و هیچ مشکلی ندارن ولی تمام مدت درایو با سرعت می چرخه......دیسکتها شون رو هم چند بار تعویض کردم همیشه همینه
بازی هاش هم اینهاست ... Gear of War 3 .... NiNja Gaiden 3......Forza 4..... Gost ricon......
2) سوال دومم اینه که آخرینورژن داشبورد چی هست و امکان داره با آپدیت داشبورد مشکلم حل بشه (داشبورد من 2.0.14 هست)
سلام
من تو ایکس باکس خیلی جدیدم و هر چی تو تاپیکا گشتم نتونستم جواب دو تا سوالمو پبدا کنم:
۱- تلویزیون من مدل la32s81b سامسونگ هست . به همراه ایکس باکسم که پریروز خریدم یه کابل HDMI هم خریدم ولی وقتی به پورت lcd م وصل می کنم یا اصلا تصویر نمی ده یا اگرم می ده یه سری خط های موازی نا منظم رنگی میاد . با هزار بد بختی و خاموش روشن کردن دستگاه بالاخره نصف تصویر دستگاه روی TV افتاد با کیفیت خیلی پایین که تونستم برم تو تنظیمات دستگاه تو Display و همه حالتهای ممکنه از جمله 1080i رو که مطمینم تلویزیونم ساپورت می کنه (چون یه رسیور HD دارم که خروجیش رو با HDMI می گیرم با کیفیت 1080i) رو امتحان کردم ولی بازم تصویر درست نشد. با دو تا کابل دیگه مم که مال دستگاهای دیگم هست هم ایکس باکسو وصل کردم بازم همین بساط هست... با کابل خود xbox هم که کیفیت پایینه...
۲- به همراه دستگام دو تا پک باتری ریشارژبل هم خریدم ولی یه ساعتم که با usb به دستگام وصل می کنم بازم شارژ تو خودشون نگه نمی دارن و سریع آلارم شارژ می دن؟؟!؟! به نظر شما می تونم با تبدیل آیفون به برق وصلشون کنم ۷-۸ ساعت تا ببینم شارژ میشه یا نه؟
پورت HDMI تلویزیون ؟ یا XBOX؟ به هر حال من XBOX ام رو یه تلویزیون دیگه به HDMI امتحان کردم بدون مشکل کار کرد؟ خودمم که دو تا دستگاه دیگه با خروجی HDMI دارم تو خونه ولی هیچکدوم مشکلی ندارن....

دوست عزیز این مدل داشبورد جدید هست و هیچ کاریش هم نمیشه کرد یا من نمیدونم باید چه کار کرد.مشکل نیست که! میخواستم شکل داشبوردای قبلی بشه یعنی اینطوری مثل مترو کنار هم نباشند یا مثلا مثل چندتا عکسی که دیدم بشه یه عکس بود مشکیه همه جا......سوالم اینجوری بگم:یعنی با اپدیت جدید که رو دستگاه نصبه داشبورد این شکلی میشه یا به خاطر کینکت بودنش اینطوریه؟ عکس هم میزارم از داشبورد خودم و یه عکس هم تو گوگل دیدم..![]()
![]()