سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یک مشکلی داشتم من الان برای بار سوم دیسک جدید Forza Motorsport 4 جدید خریدم و نصب کردم رو دستگاه ولی هر دفعه بعد از 5 دقیقه تو بازی این ارورو میده:Failed to authourize the disk میشه لطفا کمک کنید. ممنون:d
کش دستگاه رو پاک کن ببین درست میشه؟

سلام دوستان محترم
من xbox رو خیلی وقت پیش خریدم حدود 3 یا 4 سال پیش دشبردم قدیمی بود یعنی نه اواتار داشت نه خیلی چیزای دیگه کنسول رو به مودم وصل کردم اپدیت کردم بهد که اپدیت تموم شد دشبردم جدید شد و چیزای دیگه ای رو هم که میخواستم داشت فقط مشکل اینه هر بازی رو که میزارم اجرا شه یه صفحه سفید میاد که به چند زبان دنیا این ارور رو نوشته:
to play this disk put it in an xbox 360 console
قبلا هم دستگاه رو بیرون نبردم برای اپدیت و این اولین باری بود که اپدیت کردم از راهنماییتون ممنون میشم.

کپی خور کنسول شما پریده و باید بدید بیرون براتون کپی خورش کنند

سلام دوستان
من بلاخره به یک جواب درست نرسیدم میشه منو راهنمایی کنید ......کنسول من XBob 360 GOW با هارد 320G هست
1) من چند تا بازی دارم که اول از همه اگر روی هارد نصبشون کنم درایو صدای خرخر میده و تا بازی شروع میشه ارور failed to Authourize the disk میده ولی اگر نصب نکنم به راحتی بازی میشه و هیچ مشکلی ندارن ولی تمام مدت درایو با سرعت می چرخه......دیسکتها شون رو هم چند بار تعویض کردم همیشه همینه
بازی هاش هم اینهاست ... Gear of War 3 .... NiNja Gaiden 3......Forza 4..... Gost ricon......
2) سوال دومم اینه که آخرینورژن داشبورد چی هست و امکان داره با آپدیت داشبورد مشکلم حل بشه (داشبورد من 2.0.14 هست)

درود
من یک مشکلی داشتم من الان برای بار سوم دیسک جدید Forza Motorsport 4 جدید خریدم و نصب کردم رو دستگاه ولی هر دفعه بعد از 5 دقیقه تو بازی این ارورو میده:Failed to authourize the disk میشه لطفا کمک کنید. ممنون:d

به دلیل اینکه بازی ترانکات رایت شده شما از روی هارد نمیتونید اجرا کنید برای اجرا بازی از روی هارد یا به این تاپیک مراجعه کنید یا نسخه برنرمکس تهیه کنید

http://forum.bazicenter.com/thread64561/

---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
من بلاخره به یک جواب درست نرسیدم میشه منو راهنمایی کنید ......کنسول من XBob 360 GOW با هارد 320G هست
1) من چند تا بازی دارم که اول از همه اگر روی هارد نصبشون کنم درایو صدای خرخر میده و تا بازی شروع میشه ارور failed to Authourize the disk میده ولی اگر نصب نکنم به راحتی بازی میشه و هیچ مشکلی ندارن ولی تمام مدت درایو با سرعت می چرخه......دیسکتها شون رو هم چند بار تعویض کردم همیشه همینه
بازی هاش هم اینهاست ... Gear of War 3 .... NiNja Gaiden 3......Forza 4..... Gost ricon......
2) سوال دومم اینه که آخرینورژن داشبورد چی هست و امکان داره با آپدیت داشبورد مشکلم حل بشه (داشبورد من 2.0.14 هست)

خب شما یکبار نسخه برنرمکس رو تهیه کنید روی هارد نصب کنید ببینید بازم صدا میده یا نه

---------- نوشته در 01:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من تو ایکس باکس خیلی جدیدم و هر چی تو تاپیکا گشتم نتونستم جواب دو تا سوالمو پبدا کنم:
۱- تلویزیون من مدل la32s81b سامسونگ هست . به همراه ایکس باکسم که پریروز خریدم یه کابل HDMI هم خریدم ولی وقتی به پورت lcd م وصل می کنم یا اصلا تصویر نمی ده یا اگرم می ده یه سری خط های موازی نا منظم رنگی میاد . با هزار بد بختی و خاموش روشن کردن دستگاه بالاخره نصف تصویر دستگاه روی TV افتاد با کیفیت خیلی پایین که تونستم برم تو تنظیمات دستگاه تو Display و همه حالتهای ممکنه از جمله 1080i رو که مطمینم تلویزیونم ساپورت می کنه (‌چون یه رسیور HD دارم که خروجیش رو با HDMI می گیرم با کیفیت 1080i) رو امتحان کردم ولی بازم تصویر درست نشد. با دو تا کابل دیگه مم که مال دستگاهای دیگم هست هم ایکس باکسو وصل کردم بازم همین بساط هست... با کابل خود xbox هم که کیفیت پایینه...
۲- به همراه دستگام دو تا پک باتری ریشارژبل هم خریدم ولی یه ساعتم که با usb به دستگام وصل می کنم بازم شارژ تو خودشون نگه نمی دارن و سریع آلارم شارژ می دن؟؟!؟! به نظر شما می تونم با تبدیل آیفون به برق وصلشون کنم ۷-۸ ساعت تا ببینم شارژ میشه یا نه؟

به احتمال زیاد پورت hdmi شما آسیب دیده و بهتر پیش یک تعمیر کار ببرید

پورت HDMI تلویزیون ؟ یا XBOX؟ به هر حال من XBOX ام رو یه تلویزیون دیگه به HDMI امتحان کردم بدون مشکل کار کرد؟ خودمم که دو تا دستگاه دیگه با خروجی HDMI دارم تو خونه ولی هیچکدوم مشکلی ندارن....

پورت HDMI تلویزیون ؟ یا XBOX؟ به هر حال من XBOX ام رو یه تلویزیون دیگه به HDMI امتحان کردم بدون مشکل کار کرد؟ خودمم که دو تا دستگاه دیگه با خروجی HDMI دارم تو خونه ولی هیچکدوم مشکلی ندارن....

تا حالا هچین مشکلی برای کسی ندیدم خیلی عجبیه حالا اگه جوابی برات پیدا کردم بهت میگم

سلام خدمت اساتید محترم:)
امیدوارم حالتون خوب باشه
اول از همه باید بگم فریمور ایکس باکس من LT+3 هست و دستگاه من FAT میباشــد
:d
من یه مشکل دارم اونم این هست که وسط بازی Moder Warfare3 ( بیشتر این بازی ) یکدفعه ارور Disc Unreadable میاد و هیچ کاریش نمیشه کرد !
گزینه ای جز ok نداره که اونو بزنم میره تو Xbox Dashbord و دوباره باید برم تو بازی !!!
این مشکل خیلی منو اذیت میکنه مخصوصا حین آنلاین بازی کردن که همه Xp هام از بین میره !!!
در ضمن من تا حالا چند بار ایمیج بازی رو با abgx چک کردم و بازی رو Burner Max رایت کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارم !!!
خودم احتمال میدم که لنز درایو من ضعیف شده، یا این که دستگاه من مشکل حرارتی داشته باشه و داغ کنه !!
ولی اگه اینطوری باشه چرا فقط حین بازی MW3 این ارور رو دارم ؟!!
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید !
به دنیــا مــمنـــون

آخرین ویرایش:
دوست عزیز کنسول من هم دچار این مشکل شده امیدوارم کمکی برای ما از راه برسه مشکلمون حل شده اگر راهی پیدا کردی من هم رو در جریان بذار

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من یک ایکس باکس 360 250GB slim دارم یچند تا مشکل داره 1-وقتی دارم با ه بازی بازی می کنم بعد از10 دقیقه دستگاه هنگ میکنه مجبور میشم کنسول رو خاموش کنم وبعد دوباره روشن کنم تا 7-8 بار این اتفاق در حال بازی برام می افته 2-بیشتر بازی هامو که میخرم بعد از اینکه بازی رو نصب کردم برای اجرا بازی اخطار میده ومینویسه this disk is not support و بعد خارج میشه لطفا کمکم کنید شاید فکر کنید مشکل از دیسکه ولی روی ایکس باکس دیگری امتحان کردوم وجواب داد دوباره میگم کمکم کنید:((

من هم مشکل حمید رضا جان رو دارم منتها تو بازی گیرز او وار 3 فکر کردم مشکل از بازی هست رفتم دو باره همون بازی رو خریدم رو بازی جدید ارور دیسک نات ساپورتد میده.

یه سوال: من کنسولم رو جدید گرفتم و فکر میکنم باندل کینکت بوده و فروشنده محترم کینکت رو برداشته چون من گفتم بدون کینکت باشه.....داشبوردم مدل مترو ـه تا اونجا که فهمیدم میخواستم ببینم نمیشه عوضش کرد مثل اون داشبوردای قبلی چون از مترو متنفرم! یا اینکه نمیشه یه کاریش کرد یه عکسایی دیدم خیلی فرق کرده بود!

فکر نمیکنم ربتی داشته باشه.برو تو قسمت تعویض تم تم رو عوضکن یا نمیتونی صبر کن تا چند لهضه دیگه بهت میگم باید دقیقاًچه کار کنی و کجا بری میخوام با کنسول خودم انجام بده اسم اون مکان رو نمیدونم الان هم دارم بازی میریزم 50%هست باید صبر کنی.

مشکل نیست که! میخواستم شکل داشبوردای قبلی بشه یعنی اینطوری مثل مترو کنار هم نباشند یا مثلا مثل چندتا عکسی که دیدم بشه یه عکس بود مشکیه همه جا......سوالم اینجوری بگم:یعنی با اپدیت جدید که رو دستگاه نصبه داشبورد این شکلی میشه یا به خاطر کینکت بودنش اینطوریه؟ عکس هم میزارم از داشبورد خودم و یه عکس هم تو گوگل دیدم..
flowre.jpg
555f4a290122.jpg

مشکل نیست که! میخواستم شکل داشبوردای قبلی بشه یعنی اینطوری مثل مترو کنار هم نباشند یا مثلا مثل چندتا عکسی که دیدم بشه یه عکس بود مشکیه همه جا......سوالم اینجوری بگم:یعنی با اپدیت جدید که رو دستگاه نصبه داشبورد این شکلی میشه یا به خاطر کینکت بودنش اینطوریه؟ عکس هم میزارم از داشبورد خودم و یه عکس هم تو گوگل دیدم..
flowre.jpg
555f4a290122.jpg
دوست عزیز این مدل داشبورد جدید هست و هیچ کاریش هم نمیشه کرد یا من نمیدونم باید چه کار کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or