سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه ایکس باکس از دوبی با درایو هیتاچی خریدم که قابل هک نیست میخواستم ببینم به نظر شما تا چه مدت دیگه امکان داره هک بشه و اصلآ امکان داره هیچ وقت هک نشه؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم :)

مشکل

دوستان سلام
یک عدد کنسول 360 الایت گرفتم کابل HDMI رو میزنم و تصویر میگیرم...ولی برای وصل کردن صدا چیزی ندارم...جطور بلند گو رو به کنسول متصل کنم؟؟؟ مانیتور هم خروجی صدا نداره...با تشکر

سلام به داداشای گلم چنئتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید: من میخوام به LT3 اپدیت کنم کلا میخوام انبار خودم درایورمو اپدیت کنم با jangelflasher
1.اگه DVDKEY درایو خودمو داشته باشم دیگه نیازی نیست اون سیمو درت کنم ؟ و درایوم رو باز کنم؟ منظورم از سیم درست کردن او سیمی که سوزن و کلید اینا بهش وصل میکنیم
2. اگه DVDKEY درایومو داشته باشم درایومو فقط به PC وصل کنم و با جانگل فلاشر بزنم تمومه؟
3. من لپ تاب دارم SATA نداره ESATA داره میتونم واشس تبدیل بخرم با همون لپ تابم درایورمو اپدیت کنم؟
4.اصلا با لپ تاب میشه مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم جواب بدید

دوستان من یه ایکس باکس از دوبی با درایو هیتاچی خریدم که قابل هک نیست میخواستم ببینم به نظر شما تا چه مدت دیگه امکان داره هک بشه و اصلآ امکان داره هیچ وقت هک نشه؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم :)
فعلا که هک نشده و از آینده هم خبری نیست اگه لایو نمیری میتونی کنسولت رو rgh کنی

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 PM ارسال شده بود ----------

دوستان سلام
یک عدد کنسول 360 الایت گرفتم کابل HDMI رو میزنم و تصویر میگیرم...ولی برای وصل کردن صدا چیزی ندارم...جطور بلند گو رو به کنسول متصل کنم؟؟؟ مانیتور هم خروجی صدا نداره...با تشکر

شما باید با کابل کامپوننت یا همون سه فیش کنسولت صدا ازش بگیری که با یه مادگی میتونی وصل کنی به pc

---------- نوشته در 03:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:19 PM ارسال شده بود ----------

سلام به داداشای گلم چنئتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید: من میخوام به LT3 اپدیت کنم کلا میخوام انبار خودم درایورمو اپدیت کنم با jangelflasher
1.اگه DVDKEY درایو خودمو داشته باشم دیگه نیازی نیست اون سیمو درت کنم ؟ و درایوم رو باز کنم؟ منظورم از سیم درست کردن او سیمی که سوزن و کلید اینا بهش وصل میکنیم
2. اگه DVDKEY درایومو داشته باشم درایومو فقط به PC وصل کنم و با جانگل فلاشر بزنم تمومه؟
3. من لپ تاب دارم SATA نداره ESATA داره میتونم واشس تبدیل بخرم با همون لپ تابم درایورمو اپدیت کنم؟
4.اصلا با لپ تاب میشه مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم جواب بدید

نه دیگه نیازی نیست فقط درایو رو با کابل ساتا وصل کن به pc و فایل dump.bin رو که از کنسول گرفتی تو جانگل انتخاب کن
نمیدونم ولی فک کنم تبدیلش باشه

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 PM ارسال شده بود ----------
شما باید با کابل کامپوننت یا همون سه فیش کنسولت صدا ازش بگیری که با یه مادگی میتونی وصل کنی به pc

یعنی میشه همزمان هم HDMI زد هم .component

نشد امتحان کردم:-s

معمولا بعضیا قاب رو باز میکنن

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من دوسال که ایکس باکس دارم همه بازیهارو با سی دی بازی کردم.بره ایکس باکس ضرر داره؟

لنز به این راحتیا ضعیف نمیشه مگه اینکه دیسک خش دار بذاری یا اینکه باهاش کشتی بگیری :دی

سلام
دو تا سوال در مورد دسته داشتم
1) من یه باتری شارژی اصلی خریدم پشت باتری 6 تا پایه داره در حالی که پشت دسته 4 تا پایه برای اتصال به باتری وجود داره آیا این درسته و مشکلی بوجود نمی یاد؟
2) بعضی وقتی ها چراغ روی دسته شروع مبکنه به چرخیدن آیا این علامت کاهش شارژ باتریه ؟ آخه وقتی شارژ رو بررسی می کنم هنوز نصفه هست ولی چراغ روی دسته مرتب دور میزنه....!
متشکرم از راهنمایی شما​

ما باقالی بودیم کسی جوابمون رو نداد.....
یا کسی نمی دونه مشکل من چیه ؟

سلام دوستان من از وقتی که به لایو وصل شدم و آپدیت کردم و اکانت ساختم،توی قسمت social کنار آواتارم که همیشه آخرین اچیومنت ها رو نشون میداد حالا دیگه اینطوری نیست و اچیومنت های قدیمی رو اونجا نشون میده!در حالی که وقتی روی همون ها کلیک می کنم میتونم آخرین اچیومنت ها رو ببینم!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
باره سومه دارم نقل قول می کنم از صفحه های قبل...:|
کسی جوابی نداره:(

ما باقالی بودیم کسی جوابمون رو نداد.....
یا کسی نمی دونه مشکل من چیه ؟
نه مشکلی نیست مال من هم همین جوریه.و این نشیان دهنده افت درصد باتری هست.

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

صدا نداد یا نتونستی باهم وصل کنی؟

---------- نوشته در 08:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

من رفته بودم 360 بخرم فروشنده گفت جی تگ خوب نیست انگار که یه چیزی رو به یه چیز دیگه تحمیل کنی راست میگفت؟
دوستان میتونن یه توضیح مختصر و خوب از جی تگ بدن؟

نه مشکلی نیست مال من هم همین جوریه.و این نشیان دهنده افت درصد باتری هست.

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

صدا نداد یا نتونستی باهم وصل کنی؟

---------- نوشته در 08:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

من رفته بودم 360 بخرم فروشنده گفت جی تگ خوب نیست انگار که یه چیزی رو به یه چیز دیگه تحمیل کنی راست میگفت؟
دوستان میتونن یه توضیح مختصر و خوب از جی تگ بدن؟

تو خودت فکر کن این حرف اصلا معنی داره شما تنها کاری که میکنی این هستش که یه برد به کنسولت اضافه میکنی تا کدهای ساین نشده رو اجرا کنه همین

دوستان من دیشب در حین بازی black ops دستگاه ارور the disk is unreadable داد و دیگه هیچ بازیو نمیخونه و فقط میزنه open tray.قبلا هم اینجوری شده بود اما خود به خود حل شد اما الان دیگه درست نمیشه...اگه راهنمایی کنید چجوری حلش کنم ممنون میشم
دستگاه هم اسلیم هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or