سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
یکی از دوستام یه XBOX 360 SLIM 250GB که کینکتم تو کارتونش بود ( XBOX و Kinect در یک جعبه ) از آلمان اورد و حالا میخواد بفروشه.
1 ماهه که اورده ولی 7 یا 8 بار روشن شده. حالا آلان حدود چند میره؟

کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟ (لطفا دوستانی که میدونن جواب بدن)

>>>>>> ::: دوستان هر کی هر چی در مورد JTAG میدونه بگه ::: <<<<<<

سلام دوستان من از وقتی که به لایو وصل شدم و آپدیت کردم و اکانت ساختم،توی قسمت social کنار آواتارم که همیشه آخرین اچیومنت ها رو نشون میداد حالا دیگه اینطوری نیست و اچیومنت های قدیمی رو اونجا نشون میده!در حالی که وقتی روی همون ها کلیک می کنم میتونم آخرین اچیومنت ها رو ببینم!
کسی میدونه مشکل از چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام.
یکی از دوستام یه XBOX 360 SLIM 250GB که کینکتم تو کارتونش بود ( XBOX و Kinect در یک جعبه ) از آلمان اورد و حالا میخواد بفروشه.
1 ماهه که اورده ولی 7 یا 8 بار روشن شده. حالا آلان حدود چند میره؟

کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟ (لطفا دوستانی که میدونن جواب بدن)

>>>>>> ::: دوستان هر کی هر چی در مورد JTAG میدونه بگه ::: <<<<<<
اون کارت کینکت ترجمش این هست:کارت تضیم و تنضیمات اولیه سنسور کینکت است .این کارت را نگه دارید.
بعدش این رو هی ب زبونای مختلف نوشته اون شکل هم واسه این است که کینکت رو رو هر جای خونه که دوست داری واستی بازی کنی تنضیم کنی.
در مورد جیتگ هم دوست عزیز این جا جاش نیست.برو به بخش JTAG
و اگه سوال دیگه ای در مورد کینکت داشتی برو این جا Kinect

---------- نوشته در 08:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من از وقتی که به لایو وصل شدم و آپدیت کردم و اکانت ساختم،توی قسمت social کنار آواتارم که همیشه آخرین اچیومنت ها رو نشون میداد حالا دیگه اینطوری نیست و اچیومنت های قدیمی رو اونجا نشون میده!در حالی که وقتی روی همون ها کلیک می کنم میتونم آخرین اچیومنت ها رو ببینم!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
تو لایو نرو من شنیدم دستگاه بن میشه.

اون کارت کینکت ترجمش این هست:کارت تضیم و تنضیمات اولیه سنسور کینکت است .این کارت را نگه دارید.
بعدش این رو هی ب زبونای مختلف نوشته اون شکل هم واسه این است که کینکت رو رو هر جای خونه که دوست داری واستی بازی کنی تنضیم کنی.
در مورد جیتگ هم دوست عزیز این جا جاش نیست.برو به بخش JTAG
و اگه سوال دیگه ای در مورد کینکت داشتی برو این جا Kinect

---------- نوشته در 08:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 AM ارسال شده بود ----------

تو لایو نرو من شنیدم دستگاه بن میشه.

میشه بگین منبعتون کجاست و کی گفته بن میشه تشکر .

میشه بگین منبعتون کجاست و کی گفته بن میشه تشکر .

همه اینا الکیه اگه lt+3 داشته باشی و بازی های برنر مکس استفاده کنی هیچ کاریت ندارن.
برای مشکل اون اقا هم توی دشبورد جدید اچیومنت های اخرین بازی رو که انجام دادی نشون میده

همه اینا الکیه اگه lt+3 داشته باشی و بازی های برنر مکس استفاده کنی هیچ کاریت ندارن.
برای مشکل اون اقا هم توی دشبورد جدید اچیومنت های اخرین بازی رو که انجام دادی نشون میده

سینا عزیز خودم میدونم اینو . از طرز سوالمم مشخص بود باز ممنون رفیق .

فروشنده های توپ خونه معین جان خودت میدونی که من تازه دو هفتس که کنسول 360رو گرفتم فروشنده ها گفتن یعنی الکی گفتن دستگاه چیزیش نمیشه؟

بابا خیلی ها خیلی چیزا میگن تو التی3 داشته باشی نکات امنیتی رو رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

کسی میدونه مشکل از چیه؟

حالا دعوا نکنین بگین من چی کار کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or