.:Mahdi:.
کاربر سایت
مثلا بازی های xgd3 رو برنر مکس بازی کنی و بازی های ap25 رو full stlach کنی احتمال بن خیلی خیلی کمهمثلا چه نکات ایمنی رو رعایت کنم؟
مثلا بازی های xgd3 رو برنر مکس بازی کنی و بازی های ap25 رو full stlach کنی احتمال بن خیلی خیلی کمهمثلا چه نکات ایمنی رو رعایت کنم؟
خوب بازی های قدیمیو که XGD2 هستنو راحت تو LT3 اجرا میکنه . اگرم بازی های XGD3 هست منظورت اجرا نمیکنه باید پچ بشن همین .سلام خسته نباشید دوستان
آپدیت دستگاه من It3 هست
می خواستم ببینم راهی هست بتونم بازی های مربوط به آپدیت قدیمی رو اجرا کنم.
---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------
سلام خسته نباشید دوستان
آپدیت دستگاه من It3 هست
می خواستم ببینم راهی هست بتونم بازی های مربوط به آپدیت قدیمی رو اجرا کنم.
دوستان من یه سوال دارم..
شاید اینجا جاش نباشه ولی خب جای بهتری پیدا نکردم!
راستش می خواستم بدونم کنسول xbox بهتره بصورت افقی قرار بگیره یا عمودی؟:d
خوب بازی های قدیمیو که XGD2 هستنو راحت تو LT3 اجرا میکنه . اگرم بازی های XGD3 هست منظورت اجرا نمیکنه باید پچ بشن همین .
من بصور عمودی میزارم و عالی کار کرده و فرقی نمیکنه چطور بزاری رفیق .

کسی میتونه یه توضیح مختصر از XGD2 بده؟
درود
دوستان من یه backup از پروفایلم روی سیستم دارم حالا چطور میتونم این backup رو روی فلش بریزم و منتقلش کنم به xbox ؟
منظورم این هست که با چه برنامه ای میشه این کار رو کرد؟
وقتی پروفایلم رو انتخاب میکنم پیغام میده : STFS:reference to illegal block number 0*FFF یه سری چیزای دیگه مشکل چیه؟میتونی این کارو با نرم افزار horizon انجام بدی
من هر کاری می کنم نمیتونم از پروفایلم بک اپ بگیرم
موقع کپی کردن تو فلش این ارور رو میده
there was a problem performing that action
2 تا پروفایل دارم یکی رو کپی می کنه یکی رو نمی کنه
سلام دوستان من از وقتی که به لایو وصل شدم و آپدیت کردم و اکانت ساختم،توی قسمت social کنار آواتارم که همیشه آخرین اچیومنت ها رو نشون میداد حالا دیگه اینطوری نیست و اچیومنت های قدیمی رو اونجا نشون میده!در حالی که وقتی روی همون ها کلیک می کنم میتونم آخرین اچیومنت ها رو ببینم!
کسی میدونه مشکل از چیه؟