سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا من نفهمیدم این بنر مکس چی هست
از کجا میشه تهیه کرد
قیمتش چند هست؟

ببین این بازی هایی که میکنی میگی هنگ میکنه یا ارور میده به خاطر اینکه فقط 97 درصدشون رایت میشه ولی برنر مکس بصورت 100 درصد رایت میشن وبا بازی اوریج از نظر محتوا هیچ فرقی ندارن

---------- نوشته در 12:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

سلام. چند سوال دارم هر چه سریع تر جوابمو بدید مننون میشم:
1. dvdkey چی هست و چی کار میکنه و آیا تو جعبه ایکس باس هست یا نه؟
2. کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست اون چی کار میکنه و چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
3. من xbox رو از دبی گرفتم دوتکه هست و تو جعبش کینکت هم هست اسلیمه راسته که برا کپی خورش باید یکی از ای سی هاش سوراخ بشه؟

دوست عزیز دی وی دی کی یه فایل هست که از درایو کنسول میگیرن برای کپی خور کردن
سوال دومت رو نمیدونم و دوستان جواب بدن
سوال سومت هم باید مدل درایوت رو بگی تا بهت بگیم چطوری کپی خور میشه

کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست اون چی کار میکنه و چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟ (لطفا دوستانی که میدونن جواب بدن)
درایو لایت ان هست. ولی مشکل اینه که باید درایوش عوض شه و فکر کنم آی سیش باید سوراخ شه تا نویز بده.
مثل اینکه کلا اینایی که از خارج میارن ولتاژ و آمپر یه چیزای دیگشون فرق میکنه.
اطلاعات بیشتر در لینک زیر هست:
مرکز کنسول های ایران

سلام. چند سوال دارم هر چه سریع تر جوابمو بدید مننون میشم:
1. dvdkey چی هست و چی کار میکنه و آیا تو جعبه ایکس باس هست یا نه؟
2. کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست اون چی کار میکنه و چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
3. من xbox رو از دبی گرفتم دوتکه هست و تو جعبش کینکت هم هست اسلیمه راسته که برا کپی خورش باید یکی از ای سی هاش سوراخ بشه؟

درمورد سوال آخر شما من فکر کنم قابش باز میشه و روی درایوش یه کارایی انجام میشه و بس

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

ببین این بازی هایی که میکنی میگی هنگ میکنه یا ارور میده به خاطر اینکه فقط 97 درصدشون رایت میشه ولی برنر مکس بصورت 100 درصد رایت میشن وبا بازی اوریج از نظر محتوا هیچ فرقی ندارن

---------- نوشته در 12:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز دی وی دی کی یه فایل هست که از درایو کنسول میگیرن برای کپی خور کردن
سوال دومت رو نمیدونم و دوستان جواب بدن
سوال سومت هم باید مدل درایوت رو بگی تا بهت بگیم چطوری کپی خور میشه
از کجا میشه بازی بنرمکس تهیه کرد ؟
قیمتش چند هست؟

درمورد سوال آخر شما من فکر کنم قابش باز میشه و روی درایوش یه کارایی انجام میشه و بس

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

از کجا میشه بازی بنرمکس تهیه کرد ؟
قیمتش چند هست؟

موقعی که بازی رو میخوای بخری به فروشنده بگو برنرمکس بازی رو میخوای قیمتش هم بستگی به فروشنده داره اینجا 7 تومن هستش

سلام xbox من آپدیت lt3 داشت بعد بازی dead space2 رو گذاشتم بعد از اینکه بازی تموم شد آواتار ها نشون داده نمیشد بعد بازی pes رو گذاشتم که اخطار داد پ update must be applied ... حالا چیکار کنم ؟؟؟

سلامی مجدد.
یکی از دوستام یه XBOX 360 SLIM 250GB که کینکتم تو کارتونش بود ( XBOX و Kinect در یک جعبه ) از آلمان اورد و حالا میخواد بفروشه.
1 ماهه که اورده ولی 7 یا 8 بار روشن شده. حالا آلان حدود چند میره؟

و همچنین این jtag به درد میخوره یا نه.
در مورد عمل کردش در زیر نوشتم:

Jtag یک نوع عمل فلش کردن بر روی مادربرد است که به صورت مستقیم حافظه درونی مادربرد که NAND نام دارد را پرگرام و هک می کند. با این کار قابلیت های بسیاری برای دستگاه شما ایجاد می شود مانند:
-1 فری ریجن (اجرای تمامی بازی ها بدون محدودیت منطقه ای).
2- اجرا بازی ها از روی هارد دیسک.
3- دانلود و اجرا نسخه های پولی بازی های آرکید.
4- استخراج DVDkey برای کسانی که Key دستگاه خود را گم کرده و یا خراب کرده اند.
5- اجرای همه بازی ها بدون اهمیت به قفل های و جلوگیری های ماکروسافت.
6- رهایی از آپدیت های مکرر.با این وجود Jtag معایبی نیز دارد که بزرگترین آن خداحافظی از محیط XBOX LIVE هست. چون با اتصال LIVE دستگاه شما قطعا ban خواهد شد و دسترسی شما از شبکه ماکروسافت قطع خواهد شد.

آیا واقعا Jtag این امکانات رو داره؟

و همچنین وقتی دستگاه ban چه اتفاقی یا مشکلاتی برای دستگاه پیش میاد؟

آخرین ویرایش:
سلامی مجدد.
یکی از دوستام یه XBOX 360 SLIM 250GB که کینکتم تو کارتونش بود ( XBOX و Kinect در یک جعبه ) از آلمان اورد و حالا میخواد بفروشه.

و همچنین این jtag به درد میخوره یا نه.
در مورد عمل کردش در زیر نوشتم:

Jtag یک نوع عمل فلش کردن بر روی مادربرد است که به صورت مستقیم حافظه درونی مادربرد که NAND نام دارد را پرگرام و هک می کند. با این کار قابلیت های بسیاری برای دستگاه شما ایجاد می شود مانند:
-1 فری ریجن (اجرای تمامی بازی ها بدون محدودیت منطقه ای).
2- اجرا بازی ها از روی هارد دیسک.
3- دانلود و اجرا نسخه های پولی بازی های آرکید.
4- استخراج DVDkey برای کسانی که Key دستگاه خود را گم کرده و یا خراب کرده اند.
5- اجرای همه بازی ها بدون اهمیت به قفل های و جلوگیری های ماکروسافت.
6- رهایی از آپدیت های مکرر.با این وجود Jtag معایبی نیز دارد که بزرگترین آن خداحافظی از محیط XBOX LIVE هست. چون با اتصال LIVE دستگاه شما قطعا ban خواهد شد و دسترسی شما از شبکه ماکروسافت قطع خواهد شد.

آیا واقعا Jtag این امکانات رو داره؟

و همچنین وقتی دستگاه ban چه اتفاقی یا مشکلاتی برای دستگاه پیش میاد؟

من دستگاهم جیتگه و خیلی امکانات بیشتری از اینایی که نوشتی داره مثلا اجرای dlc و بازی های ارکید
اون کارته هم ماله بردن کینکت به حالت اولیه کارخونه است.

---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 AM ارسال شده بود ----------

سلام
من وقتی میخوام پروفایلم رو به فلش منتقل کنم این ارور رو میده
there was a problem performing that action
دستگاه elite
دشبورد 15745
چیکار کنم؟

سلام.

و همچنین وقتی دستگاه ban میشود چه اتفاق یا مشکلاتی برای دستگاه پیش میاد؟

لطفا کمی در مورد بازی های dlc توضیح بدین.

کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟ (لطفا دوستانی که میدونن جواب بدن)

دوستان هر کی هر چی در مورد JTAG میدونه بگه:::::::::::::::::::::::::::::::::::::>>>:::>:>

آخرین ویرایش:
سلام.

و همچنین وقتی دستگاه ban میشود چه اتفاق یا مشکلاتی برای دستگاه پیش میاد؟

لطفا کمی در مورد بازی های dlc توضیح بدین.

کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟ (لطفا دوستانی که میدونن جواب بدن)

دوستان هر کی هر چی در مورد JTAG میدونه بگه:::::::::::::::::::::::::::::::::::::>>>:::>:>

موقعی که دستگاه بن میشه شما دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی
در مورد دی ال سی هم مثلا یه نفر یه بازی میسازه بعد یه مدت یه فایلی رو منتشر میکنه که یه سری مراحل اضافی و چیزای دیگه داخلش هست

با جی تگ کردن شما میتونی همین dlc رو بصورت مجانی استفاده کنی,بازیا از رویه هارد اجرا میشن و نیازی دیگه به دیسک بازیا نیست و خییلی امکانات دیگه ولی عوضش باید قید آنلاین بازی کردن رو بزنی

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 AM ارسال شده بود ----------

سلام
باید از کجا فهمید لنز کنسول تنظیم نیست؟؟
چه اروری میده؟

اروری مثل open try یا unreadebel disk

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

سلام xbox من آپدیت lt3 داشت بعد بازی dead space2 رو گذاشتم بعد از اینکه بازی تموم شد آواتار ها نشون داده نمیشد بعد بازی pes رو گذاشتم که اخطار داد پ update must be applied ... حالا چیکار کنم ؟؟؟
پروفایل شما به احتمال زیاد corupted شده و یه پروفایل دیگه بساز ببین همونطوری یا نه

موقعی که دستگاه بن میشه شما دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی
در مورد دی ال سی هم مثلا یه نفر یه بازی میسازه بعد یه مدت یه فایلی رو منتشر میکنه که یه سری مراحل اضافی و چیزای دیگه داخلش هست

با جی تگ کردن شما میتونی همین dlc رو بصورت مجانی استفاده کنی,بازیا از رویه هارد اجرا میشن و نیازی دیگه به دیسک بازیا نیست و خییلی امکانات دیگه ولی عوضش باید قید آنلاین بازی کردن رو بزنی

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 AM ارسال شده بود ----------

اروری مثل open try یا unreadebel disk

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

پروفایل شما به احتمال زیاد corupted شده و یه پروفایل دیگه بساز ببین همونطوری یا نه

خب کنسول من واسه بعضی از بازی ها ارور unreadable dick میده.
یعنی لنزش تنظیم نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or