سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگه نمیتونه دیسک رو اجرا کنه
1-دیکس رو با یه دستمال نرم تمیز کن(دستمال کاغذی و پنبه نه چون این دوتا قاتل دیسک اند )
2-دستگاه رو ریست کن و بازی رو اجرا کن.

---------- نوشته در 11:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

یو اس بی رو میسوزونه یا دستگاه رو؟ هارد اکستر نال یا هارد کنسول؟بازی بنرمکس چی هست؟

فلشو میسوزونه دوست عزیز . بعد برنر مکس عین بازی اورجینال میمونه همین . زیاد توضیح بدم شاید گیج بشین همین قد کافی بود . موفق باشین .

سلام من هفته گذشته یه XBOX 360 GOW خریدم و به همرلهش هم یه کینکت گرفتم و 20 تا بازی (از همین 2500 تومنی ها) هم خریدم که از این 20 تا بازی 5 تاشون رو وقتی میزارم توی داریو و درایو با سرعت زیاد می چرخه خبر نیست ولی وقتی سرعتش کم میشه شروع میکنه به خرخر کردن و در نهایت هم ارور میده و یا بازی اجرا نمیشه و یا اگر هم اجرا بشه (یا نصب بشه ) همون اول شروع بازی ارور میده و کنسول ریست میشه یا هنگ میکنه .........
به نظر تون مشکل از دیسکت ها هست یا درایو کنسول مشکل داره ؟
بقیه بازی ها مشکلی ندارن و به راحتی اجرا میشن...
متشکرم اگر راهنمایی کنید مرا ...!

سلام
ممکنه که اشکال از رایت DVDها باشه که باعث بشه درایو برای خوندن اونها صدای خرخر بده......
آخه من 20 تا بازی دارم که 14 تاش بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی 6 تاش رو وقتی میزارم ارور دیسکت میده در ضمن توی همه بازی ها دموی اول بازی رو نشون میده ولی تا می خواد شروع بشه ارور میده....
راه حلی داره ؟

سلام
آقایون یک سوال.من دستگاهم رو lt3 کردم و براحتی بازی میکردم تا اینکه دیروز بازی Skyrim رو نصب کردم و وقتی صحنه اول بازی رو داشت نشون میداد یکدفعه ارور
Unrecognized disc
this disc is unreadable
for more help,visit
www.xbox.com/support
رو نشون داد و دستگاه ریست شد. حالا هر بازی که میذارم یا همین ارور رو میده، یا صفحه سیاه میشه اما بجای اینکه بره تو بازی برمیگرده تو صفحه داشبورد یا مثل اینکه دستگاه بخاد سی دی آهنگ اجرا کنه مدیا پلیرش بالا میاد.در یک کلام هیچ بازی رو اجرا نمیکنه. آیا Firmware دستگاه پریده؟ باید دوباره Lt3 نصب بشه؟
ممنون از کمکتون

مال من هم دو دو تا بازی که نو خریده بودم دقیقاً هم مدیا پلیر میرفت هم ریست میشو و... بردم بازی رو عوض کردم رو هیچ بازی دیگه ای ارور نداد

مال من هم دو دو تا بازی که نو خریده بودم دقیقاً هم مدیا پلیر میرفت هم ریست میشو و... بردم بازی رو عوض کردم رو هیچ بازی دیگه ای ارور نداد

مشکل اینه که هیچ بازی رو دیگه اجرا نمیکنه.حتی بازیهایی که قبلش راحت اجرا میکرد.

سلام
آقایون یک سوال.من دستگاهم رو lt3 کردم و براحتی بازی میکردم تا اینکه دیروز بازی Skyrim رو نصب کردم و وقتی صحنه اول بازی رو داشت نشون میداد یکدفعه ارور
Unrecognized disc
this disc is unreadable
for more help,visit
www.xbox.com/support
رو نشون داد و دستگاه ریست شد. حالا هر بازی که میذارم یا همین ارور رو میده، یا صفحه سیاه میشه اما بجای اینکه بره تو بازی برمیگرده تو صفحه داشبورد یا مثل اینکه دستگاه بخاد سی دی آهنگ اجرا کنه مدیا پلیرش بالا میاد.در یک کلام هیچ بازی رو اجرا نمیکنه. آیا Firmware دستگاه پریده؟ باید دوباره Lt3 نصب بشه؟
ممنون از کمکتون
سلام
بازی ها حتما باید پچ lt3 باشند
ولی فکرکنم مشکلت از لنز دستگاه باید باشد
یا سرویسش بکن یا تعویض

آقا من کنسولم نو هست 5 مرداد گرفتم حدوداً هر 20 تا 25 بازی میکنم 10تا 12 بازی وسطش ارور میده با هنگ میکنه به فروشندش گفتم گفت دست گاه رو از برف جدا کن بازی کن نشد دو ره زنگ زدم بهش گفت مشکل از بال هست برو تو ستینگ بال دستگاه رو از 50 بکون60 حدود 1ساعت یا2ساعت گیرز آو وار بازی کردم دستگاه هنک کرد.
مشکل از چیه؟
باید چه کار کنم؟

آقا من کنسولم نو هست 5 مرداد گرفتم حدوداً هر 20 تا 25 بازی میکنم 10تا 12 بازی وسطش ارور میده با هنگ میکنه به فروشندش گفتم گفت دست گاه رو از برف جدا کن بازی کن نشد دو ره زنگ زدم بهش گفت مشکل از بال هست برو تو ستینگ بال دستگاه رو از 50 بکون60 حدود 1ساعت یا2ساعت گیرز آو وار بازی کردم دستگاه هنک کرد.
مشکل از چیه؟
باید چه کار کنم؟

شما باید بازی رو دیسک برنر مکس تهیه کنید حله

سلام. چند سوال دارم هر چه سریع تر جوابمو بدید مننون میشم:
1. dvdkey چی هست و چی کار میکنه و آیا تو جعبه ایکس باس هست یا نه؟
2. کینکت یه کارتی داره روش یه آدمکه که لبخند زده و پشتش خیلی نوشته هست اون چی کار میکنه و چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
3. من xbox رو از دبی گرفتم دوتکه هست و تو جعبش کینکت هم هست اسلیمه راسته که برا کپی خورش باید یکی از ای سی هاش سوراخ بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or