سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من هارد خارجی‌ خود ایکس‌باکس رو باز کردم توش همین اکسترنال‌های معمولی‌ هست می‌شه اونو با یک هارد اکسترنال دیگه عوض کرد مشکلی‌ پیش نمیاد؟ چون حجمش کمه ۲۰ گیگ هست میخوام یک ترا بندازم روش.
میشه عوض کرد و یک ترا انداخت منتها دوتا شرط داره:
1.کنسول جی تگ یا گلیچ باشه.
2.هارد یه هارد درست حسابی باشه.من خودم هارد 5400 با بافر 8 انداختم رو کنسولم سرعت نوشتن روش یک سوم هارد اوریجینال بود.
باید هاردت 7200 با 16 مگ بافر باشه حالا نمیدونم با داشتنم این شرایط چه سرعتی داشته باشه.
(میتونی اس اس دی هم بندازی.اس اس دی ساتا 2 دی::).

کنسول رو تازه گرفتم 2تا مشکل داشتم:1.کنسول 4گیگ هست و وقتی از رو دیسک اجرا میکنم بازی رو که درمیارم روی دیسک که تمیز بوده یه عالمه خش میفته یکی دوبار هم ارور داد که نمیتونه دیسک رو بخونه لنزم هم lite-on ـه
2.اینکه وقتی میخوام به لایو وصل شم چه با وایرلس چه با لن اینترنت و اینا درسته ولی اون قسمت اخر به لایو وصل نمیشه!! چیکار میتونم بکنم؟!

آخرین ویرایش:
کنسول رو تازه گرفتم 2تا مشکل داشتم:1.کنسول 4گیگ هست و وقتی از رو دیسک اجرا میکنم بازی رو که درمیارم روی دیسک که تمیز بوده یه عالمه خش میفته یکی دوبار هم ارور داد که نمیتونه دیسک رو بخونه لنزم هم lite-on ـه
2.اینکه وقتی میخوام به لایو وصل شم چه با وایرلس چه با لن اینترنت و اینا درسته ولی اون قسمت اخر به لایو وصل نمیشه!! چیکار میتونم بکنم؟!

اگر خط به صورت دورانی هست کابل فلت لنز رو باید چک کرد ممکنه شل شده باشه
برای اتصال به شبکه باید nat مودم خود را فعال کنید

آنالوک سمت چپ درست حرکت می کنه ولی تو بازی مکث داره که این بیشتر توفیفا که باید حرکت سریع انجام داده محسوسه.مثلا وقتی به یه بازیکن پاس میدی و می خوای سریع به یه جهت حرکت کنی اول یه مکث می کنه بعد حر کت می کنه.مشکل از چیه؟با باز کردن دسته درست میشه یا باید یکی دیگه بخرم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

اگر خط به صورت دورانی هست کابل فلت لنز رو باید چک کرد ممکنه شل شده باشه
برای اتصال به شبکه باید nat مودم خود را فعال کنید

نه خط تیکه تیکه روی دیسک میمونه و بعضی وقتا مثلا دیسک assassin's creed رو یه مقدار از دیسک رفته و کلا بازی رو که میزاریم cannot read میده....
NAT هم فغال بود....اخه اینترنت و همه چیش درسته میگه یه اپدیت باید دانلود کنم که میزنم رو دانلود ارور میده...lt+3 هم هست دستگام

آخرین ویرایش:
سلامژ
یه مشکلی پیدا کردم با دسته ایکس باکس دسته زیر 10 ساعت استفاده شده واورجینال هستش وضربه ای بهش نخورده وسط بازی بودم یه دفعه جوی استیک سمت راست وچپش قطع شد در ضمن کنسول جیتگ هستش باید دسته رو چکار کرد ؟

سلام...
من Xbox 360 Slim 250GB از اروپا خریدم و الان اومدم ایران می خوام کپی خورش کنم و دستگاه برای سال 2011 هست...
آیا میشه یا خیر ؟
فرقی در درایوهای Xbox هست یا خیر ؟

دوستان جدیدا Xbox من اچیومنت که آزاد میکنه نشون نمیده... یعنی دیگه وسط بازی نمی نویسه Achivment unlocked ... ولی وقتی میام تو دشبورد نگاه میکنم تا چنتا اچیومنت باز کرده و من نفهمیدم...

جریان چیه؟ چیکار کنم درست شه؟

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:39 PM ارسال شده بود ----------

دوستان جدیدا Xbox من اچیومنت که آزاد میکنه نشون نمیده... یعنی دیگه وسط بازی نمی نویسه Achivment unlocked ... ولی وقتی میام تو دشبورد نگاه میکنم تا چنتا اچیومنت باز کرده و من نفهمیدم...

جریان چیه؟ چیکار کنم درست شه؟

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

واسه منم اینطوریه فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

من کنسولم رو 5 شنبه هفته پیش خریدم.تو بازی گیرز اف وارز 3 بودم دستگاه هنگ کرد و طی این چند روز هم همین اتفاق می افتاد تا امروز که ارور دیسک فیلد داد
مشکل از بازیه یا کنسول اینم بگم بازی های دیگه رو 4 ساعت هم بازی کردم مشکلی نبوده.

من کنسولم رو 5 شنبه هفته پیش خریدم.تو بازی گیرز اف وارز 3 بودم دستگاه هنگ کرد و طی این چند روز هم همین اتفاق می افتاد تا امروز که ارور دیسک فیلد داد
مشکل از بازیه یا کنسول اینم بگم بازی های دیگه رو 4 ساعت هم بازی کردم مشکلی نبوده.

بازی هایی مثل گیرز 3 و فروزا باید برنرمکس تهیه بشن وگرنه یا وسط بازی ارور میدن یا اصلا اجرا نمیشن یا راحت تا آخر بازی میکنی

سلامژ
یه مشکلی پیدا کردم با دسته ایکس باکس دسته زیر 10 ساعت استفاده شده واورجینال هستش وضربه ای بهش نخورده وسط بازی بودم یه دفعه جوی استیک سمت راست وچپش قطع شد در ضمن کنسول جیتگ هستش باید دسته رو چکار کرد ؟

خوب 100 درصد خراب شده و باید تعمیر بشه . دسته xbox خیلی حساس هستن دستتون کمی عرق کنه یه قطره بره لا دکمه هاش خراب میشه باید عوض بشه برا شمام حتما اینجور شده رفیق .

یه سوال
قاب ایکس باکس رو میشه رنگ کرد یا روش نقاشی کرد یا روش برچسب چسبوند؟:d
مشکل حرارتی پیش نمیاد؟

بله میتونین ببرین لباف براتون انجام میدن و مشکلیم به وجود نمیاد موفق باشین .

سلام...
من Xbox 360 Slim 250GB از اروپا خریدم و الان اومدم ایران می خوام کپی خورش کنم و دستگاه برای سال 2011 هست...
آیا میشه یا خیر ؟
فرقی در درایوهای Xbox هست یا خیر ؟

دوست عزیز خوب همینجوری که نمیشه گفت میشه یا نه کنسولتون باید بازشه و چک کرد دید مدل درایوتون چیه اگه 1175 بود کپی خور نمیشه اگه به غیر اینا بود میشه موفق باشین .

دقیقا حرف دوستمونو تایید میکنم باید برنرمکس تهیه کنین موفق باشین .

سلام.
من یه فلش 16 گیگ رو به ایکس باکسم Configure کردم.(مارک فلش Transcend)چند روز بعد وقتی که کنسول رو روشن کردم دیدم,ایکس باکس به عنوان هارد شناسایی نمی کنه و عین یک فلش ساده که دوباره باید Configure بشه شناسایی می کنه!(دوباره به حالت عادی برگشته!)
چند بار این اتفاق افتاده,میترسم الان که Xbox رو روشن میکنم دوباره همین اتفاق بیفته!
مشکل از چیه؟

سلام.
من یه فلش 16 گیگ رو به ایکس باکسم Configure کردم.(مارک فلش Transcend)چند روز بعد وقتی که کنسول رو روشن کردم دیدم,ایکس باکس به عنوان هارد شناسایی نمی کنه و عین یک فلش ساده که دوباره باید Configure بشه شناسایی می کنه!(دوباره به حالت عادی برگشته!)
چند بار این اتفاق افتاده,میترسم الان که Xbox رو روشن میکنم دوباره همین اتفاق بیفته!
مشکل از چیه؟

جوابی نیست براش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or