سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
play & charge kit چطوره؟قیمتش چنده؟
این رو بگیرم یا باتری شارژی؟

مهدی جان با تمام اطمینان میتونم بگم که برین یه باطری شارژی سونی 2700 میلی امپر اگه اشتباه نکنم بگیرین و راحت با خیال اسوده بازی کنین . با یه شارژرم تو بستشه با 4 تا باطری . 4تاشو شارز کن وقتی 2 تاش تموم شد از اون یکی دوتا استفاده کن . شارژ کیتا زیاد به درد نمیخورن تجربم اینو میگه . باطری سونی انرژی زایگر کملیون اینا عالی هستن یکیو بخر فرقی نمیکنه موفق باشی .

سلام عزیزان... ۱ راهنمایی می خواستم...

میگم که دوستان کسی هست که سینمای خانگی رو به 360 وصل کرده باشه؟

اگه آره می خوام بدونم Audio Setting کنسول رو روی چه تنظیماتی گذاشته؟
Dolby surround 5.1
یا
Dolby suround WMA pro

کدوم ازینا افکتهای صدا رو بهتر اجرا می کنن؟ و اینکه کلا فرق این دوتا چیه؟

ممنون

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

سلام دوستان
من چند تا سوال دارم:)
1.وقتی دیسک توی دستگاه هست و داره کار می کنه اگه دستگاه رو به صورت ایستاده بذاریم مشکلی نداره؟
به طور کلی بهتره دستگاه ایستاده باشه یا خوابیده؟:d
2.گرم شدن پشت دستگاه (قسمت فن) تا چقدر طبیعی هست؟اصلا طبیعی هست؟
3.صدا دادن دستگاه هنگام خوندن دیسک چقدر طبیعی هست؟اصلا طبیعی هست؟
4.وقتی فلش یا هارد اکسترنال به دستگاه وصل میکنیم امکان اجکت کردن نداره؟باید دستگاه رو خاموش کنیم بعد جدا کنیم یا همین طوری جدا کنیم مشکلی نیست؟
5.کنترلر من دیروز هی اینطوری میشد(↓).به خاطر کم بودن باطری هست؟

23684878416345477632.gif

تمام حقوق مادی و معنوی این تصویر برای سازنده(خودم) محفوظ می باشد!:d

آخرین ویرایش:
در مورد دسته بله مشکل از باتری هست
درمورد صدا باید بگم 360 درایو ضعیفی داره و درایوش مثل تراکتورم صدا بده عادی هست.
در مورد فن و گرم شدن در حدی که وقتی بهش دست بزنی دستت تاول بزنه:)) نه شوخی کردم در حدی که دستت احساس گرمای شدید یا سوزش کنه عادی هست. اما سعی کنید به حد تاول نرسه چون باید یه 360 نو بخرید:((
بقیه رو اطلاعی ندارم.

سلام عزیزان... ۱ راهنمایی می خواستم...

میگم که دوستان کسی هست که سینمای خانگی رو به 360 وصل کرده باشه؟

اگه آره می خوام بدونم Audio Setting کنسول رو روی چه تنظیماتی گذاشته؟
Dolby surround 5.1
یا
Dolby suround WMA pro

کدوم ازینا افکتهای صدا رو بهتر اجرا می کنن؟ و اینکه کلا فرق این دوتا چیه؟

ممنون

دوستان مثل اینکه کسی سینمای خانگی رو به 360 وصل نمیکنه... کسی نبود راهنمایی کنه؟

سلام دوستان
من چند تا سوال دارم:)
1.وقتی دیسک توی دستگاه هست و داره کار می کنه اگه دستگاه رو به صورت ایستاده بذاریم مشکلی نداره؟
به طور کلی بهتره دستگاه ایستاده باشه یا خوابیده؟:d
2.گرم شدن پشت دستگاه (قسمت فن) تا چقدر طبیعی هست؟اصلا طبیعی هست؟
3.صدا دادن دستگاه هنگام خوندن دیسک چقدر طبیعی هست؟اصلا طبیعی هست؟
4.وقتی فلش یا هارد اکسترنال به دستگاه وصل میکنیم امکان اجکت کردن نداره؟باید دستگاه رو خاموش کنیم بعد جدا کنیم یا همین طوری جدا کنیم مشکلی نیست؟
5.کنترلر من دیروز هی اینطوری میشد(↓).به خاطر کم بودن باطری هست؟

23684878416345477632.gif

تمام حقوق مادی و معنوی این تصویر برای سازنده(خودم) محفوظ می باشد!:d

1-وقتی دستگاه رو جابه جا کنی ممکنه دیسک به لنز بخوره مشکل ایجااد کنه
2-تو خودت داری میگی فن کلا فن کارش بیرون دادن گرما هست دیگه
3-صدا که زیاد داره ولی اگه بازی رو هارد نصب کنی صداش خیلی کمتر میشه
4-باید دستگاه رو خاموش کنی بعد هارد رو در بیاری که مشکلی پیش نیاد
5-بله بخاطر کمبود شارژ باطری هست یه شارژر بگیر حله

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:37 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مثل اینکه کسی سینمای خانگی رو به 360 وصل نمیکنه... کسی نبود راهنمایی کنه؟

آخه کسی همچین کاری نمیکنه همه یه سره با hdmi وصل میکنن به ال سی دی

Dolby surround 5.1
این به نظر من کیفیتش بالاتره

ببخشید میپرسم آیا این متن درست هست؟
یعنی میخوام بدونم با کابل های ذکر شده میشه 360 رو به مانیتور کامپیوتر معمولی وصل کرد؟
یه سوال دیگه برای تامین صدا میشه ه نوع هندزفری و هدفونی رو به دسته 360 وصل کرد؟
متن ذکر شده:
تو این آموزش میخوام نحوه ی وصل کردن کنسول Xbox 360 رو به مانیتور بهتون بگم. این کار طرفدارها و مخالف های خودش رو داره، مثلا ممکنه یکی بگه بازی با مانیتور حال نمیده، چون صفحه کوچیکه ! یا برعکس یکی بگه این روش خیلی خوبه، چون حداقل تلویزیون اشغال نمیشه و با خیال راحت تر میشه بازی کرد ! روی هم رفته باید بگم که این روش خیلی مفیده ! چون زمانی که این کار رو انجام میدید، نه احساس کوچکی صفحه بهتون دست میده، و نه اینکه تلویزیون ساعت ها به اشغال شما در نمیاد !!
اگه فکر میکنید این روش فقط برای مانیتورهای خفن و پیشرفته است، سخت در اشتباه اید، چون با در پیت ترین ( نه خیلی دره پیت !!! ) مانیتورها هم میشه این کار رو کرد و با وصل کردن کنسول و بازی کردن با اون لذت برد ! تو این روش شما میتونید مانیتوررهای CRT, LCD یا HD-TV رو به کنسول وصل کنید !
خوب برای شروع یه سرس لوازم هست که باید بخرید !! ( به هر حال این کار یه سری مخارج داره دیگه ! )
لوازم مورد نیاز :

1 – کابل VGA مخصوص کنسول Xbox 360. ( برای خرید همین جمله رو به مغازه دار بگید، کافیه. )
این کابل رو میتونید در توپخونه به راحتی پیدا کنید ! توجه کنید که از این کابل 2 نوع وجود داره ! منظور من از 2 نوع، جنس نیست، بلکه بسته بندی کابل هستش ! که در کیفیت تفاوت چشم گیری با هم ندارند . به نظر من همون کابلی رو که جعبش سبز و مقوایی هست رو خریداری کنید، چون کابل دیگر رو بخاطر بسته بندی گول زننده با قیمت بیشتری دست مشتری میدن !

2 – مبدل دو سر ماده برای کابل VGA. شاید حساسترین و مهمترین قطعه، همین باشه !! این قطعه ی کوچک و در عین حال بسیار کارا باعث میشه که شما در عین حال دو سر کابلها ( یکی مانیتور و دیگری کابل کنسول ) رو به هم وصل کنید. باید یاد آور شم که شما این قطعه رو در توپخونه پیدا نمیکنید، پس بیخود دنبالش نرید . این رو باید از جاهایی که لوازم کامپیوتری میفروشن، بخرید.
دیگه خودتون بهتر از من میدونید کجا لوازم کامپیوتری میفروشن !!

خوب بعد از اینکه لوازم رو گرفتید، نوبت به وصل کردن میرسه.

اول از همه کنسول رو در یه جای خوب و ثابت در کنار مانیتور قرار میدید. به محل تهویه ی کنسول دقت زیادی بکنید، مثلا زیر میز کامپیوتر نذارید بعد یه پنکه بذارید جلوش بگید کنسول خنک میشه !! بدترین کار همین قرار دادن پنکه در مقابل کنسول هست ! چون وزش مستقیم باد خنک، ممکنه به کنسول صدمات جدی بزنه !
دوم کابلی رو که خریدید رو به مبدل وصل میکنید. الان کابل شما آمادست برای وصل شدن به مانیتور، پس سر دیگه رو به کابل مانیتورتون وصل میکنید. ( فقط توجه کنید که قبل از این کار، از خاموش بودن کنسول و مانیتورتون اطمینان حاصل کنید ! ).

مرحله ی آخر، نصب کردن سیم مربوط به اسپیکر هاست. به این ترتیب که کابل VGA ایی که خریدید، دو تا سیم قرمز و سفید بهش وصله، پس اونا رو به پشت اسپیکرتون وصل میکنید و ...........

کار تموم شد !! حالا میتونید با خیال راحت تا 2 نصفه شب در اتاق خودتون به بازی کردن بپردازید، بدون اینکه کسی مزاحم شما شود ! ( این یکی رو امتحان کردم، واقعا حال میده !! ).
فقط زیاد نزدیک نشینید تا به چشم هاتون آسیب نرسه !

ببخشید میپرسم آیا این متن درست هست؟
یعنی میخوام بدونم با کابل های ذکر شده میشه 360 رو به مانیتور کامپیوتر معمولی وصل کرد؟
یه سوال دیگه برای تامین صدا میشه ه نوع هندزفری و هدفونی رو به دسته 360 وصل کرد؟

اره میشه ،از کابل hdmi to dvi استفاده کن بهتره.

برای صدا هم امکان نداره از دسته صدا بگیری اون فقط برای لایو میتونی صدا بگیری.

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟در موردکابل hdmi to dvi من از هیچی سر در نمیارم
پس صدارو از کجا بگیرم
اینم بگم کابل مانیتور من یه ذوذنقه آبی رنگ هست

---------- نوشته در 11:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 PM ارسال شده بود ----------

میشه کاملا توضیح بدید به زبون ساده من باید کلا چه کار کنم گیج شدم.

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟در موردکابل hdmi to dvi من از هیچی سر در نمیارم
پس صدارو از کجا بگیرم
اینم بگم کابل مانیتور من یه ذوذنقه آبی رنگ هست

ذوذنقه چیه دیگه ؟؟؟؟بهش نیگن dvi .

کابل hdmi to dvi کابلیه که یک سرش که hdmi هست به کنسول میخوره و طرف دیگش به همون ذوذه نقه میخوره!
باری دریافت صدا هم توی همین اموزش ها گفته چیکار کنید ،اگه پیدا نکردی برات بگم.
---------

این همون کابلس که باید بگیری .

HDMI-DVI-Cable-Conventor.jpg

سر سمت راست میزنی ایکس باکس سمت چپ مانیتور.
--
برای صدا هم انکارو کن
اون کابل Av تو در پوششو بردار بعد بزن به ایکس باکس و فقط رنگ سفید و قرمزو به اسپیکر بزن تمام!

اگه هم مشکلی بود اینجارو بخون http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975

آخرین ویرایش:
صدارو هم کیج شدم
یعنی برم توپخونه بگم کابلhdmi to dviمیخوام.

---------- نوشته در 11:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

من بازم صدا رو نفهمیدم امپلی فایر من همین یه جا رو داره کابل زرد و صفیدی نیست
85981806636490958705.jpg
[/URL][/IMG]
13672885483356216772.jpg
[/URL][/IMG]
35132486788319984967.jpg
[/URL][/IMG]

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید هم واسه کیفیت عکسا(مبایله دیگه)
هم واسه این که دارم این قدر اذیتتون میکنم.

---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید قیمت این کابل تصویر و صدا چند هست و از کجا بگیرم بهتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or