سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صدارو هم کیج شدم
یعنی برم توپخونه بگم کابلhdmi to dviمیخوام.

---------- نوشته در 11:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

من بازم صدا رو نفهمیدم امپلی فایر من همین یه جا رو داره کابل زرد و صفیدی نیست
85981806636490958705.jpg
[/URL][/IMG]
13672885483356216772.jpg
[/URL][/IMG]
35132486788319984967.jpg
[/URL][/IMG]

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید هم واسه کیفیت عکسا(مبایله دیگه)
هم واسه این که دارم این قدر اذیتتون میکنم.

---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید قیمت این کابل تصویر و صدا چند هست و از کجا بگیرم بهتر هست.

این الان عکس اسپیکر هستش؟یعنی کابل قرمز و سفید نداره؟

درود
دوستان من میخوام هارد کنسول رو فرمت کنم حالا سوالم اینه که اگه سیو بازیها و همچنین 5 تا پروفایلی که دارم رو منتقل کنم روی فلش بعد میتونم برشون گردونم و ازشون استفاده کنم؟
این وسط چه بر سر اچیومنتها میاد اونها رو نمیشه روی فلش منتقل کرد ؟

اینو جواب بدین تورو به بازی که دوسش دارین قسم
با سلام خدمت دوستان ایکس باکس من 3چراغ شده بود و با حرارت دادن درست شد اما حالا وسط بازی هنگ میکنه چیکار کنم و مشکل از کجاست؟

درود
دوستان میخوام کدک های ایکس باکس رو اپدیت کنم تا بتونم فیلم های دایوکس رو اجرا کنم ، روش کار رو تقریبا بلدم ، یه فیلم دایوکس میزارم ، دستگاه رو هم به نت وصل می کنم و ....
فقط مشکل اینجاست که من تا حالا اصلا به لایو وصل نشدم ! چند ماه پیش از یکی از بچه ها شنیدم که تازگی ها وقتی به لایو وصل میشی یه اپدیت نامحسوس رو سیستم نصب میشه که باعث میشه دیگه نتونی بازی های کپی رو اجرا کنی و ...منم خوف کردم و به لایو وصل نشدم !
هنوز هم همچین مشکلی وجود داره ؟ وصل بشم یا نه آیا !؟

چند سوال:
1.دستگاه چه فرمت های صوتی و تصویری رو اجرا می کنه؟
2.برای بعضی از فیلم ها که می نویسه مدیا آپدیت نیاز داره. برای ساخت آواتار هم می نویسه آپدیت نیاز داره. یه بازی جدید بخرم و آپدیت کنم،دیگه مدیا آپدیت نمیخواد؟

آقا یون میدونید آپدیت به صورت میانگین هر چند وقت یه بار میارد؟

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

درود
دوستان میخوام کدک های ایکس باکس رو اپدیت کنم تا بتونم فیلم های دایوکس رو اجرا کنم ، روش کار رو تقریبا بلدم ، یه فیلم دایوکس میزارم ، دستگاه رو هم به نت وصل می کنم و ....
فقط مشکل اینجاست که من تا حالا اصلا به لایو وصل نشدم ! چند ماه پیش از یکی از بچه ها شنیدم که تازگی ها وقتی به لایو وصل میشی یه اپدیت نامحسوس رو سیستم نصب میشه که باعث میشه دیگه نتونی بازی های کپی رو اجرا کنی و ...منم خوف کردم و به لایو وصل نشدم !
هنوز هم همچین مشکلی وجود داره ؟ وصل بشم یا نه آیا !؟
هنوزم در حالت خوف بمون چون اگه بری دستگاهت بن میشه.

دوستان من هارد خارجی‌ خود ایکس‌باکس رو باز کردم توش همین اکسترنال‌های معمولی‌ هست می‌شه اونو با یک هارد اکسترنال دیگه عوض کرد مشکلی‌ پیش نمیاد؟ چون حجمش کمه ۲۰ گیگ هست میخوام یک ترا بندازم روش.

با سلام !:d
ایکس باکس من یک مدتیه (نمیدونم از کی دقیقا) در تصویر دچار مشکل شده به طوری که کیفیت تکسچر ها در منو یا در داخل بازی اومده پایین تو داشبورد پایینشو نگاه کنی تصویر موج داره تکسچرها چهارخونه چهارخونه هستش !
نمیدونم والا چش شده /:) با HDMI و مانیتور رو چند TV مختلف تست کردم بازم همینجوری بود ! کنسولم ماله 2009 و آخرین داشبورد روش نصبه ! descovery رو هم on و off کردم توفیقی نکرد!
کنسولم خیلی استفاده نشده که بگیم مثلا بردش مشکل دار شده باشه ! همین دو ماهه پیش هم رفتم تو بردو باد گرفتم از خاک عاری شد:|

چند سوال:
1.دستگاه چه فرمت های صوتی و تصویری رو اجرا می کنه؟
2.برای بعضی از فیلم ها که می نویسه مدیا آپدیت نیاز داره. برای ساخت آواتار هم می نویسه آپدیت نیاز داره. یه بازی جدید بخرم و آپدیت کنم،دیگه مدیا آپدیت نمیخواد؟
:-/جواب بدین لطفا
یه سوال دیگه
3.بازی های رایت 97% رو برای سریع تر لود شدن و کم کار کردن درایو نمیشه رو هارد نصب کرد؟یا اینکه میشه نصب کرد ولی باید دیسک هم داخل درایو باشه؟

:-/جواب بدین لطفا
یه سوال دیگه
3.بازی های رایت 97% رو برای سریع تر لود شدن و کم کار کردن درایو نمیشه رو هارد نصب کرد؟یا اینکه میشه نصب کرد ولی باید دیسک هم داخل درایو باشه؟

فک کنم فقط mp4 رو پخش میکنه
برا پخش که میزنه آپدیت میخواد باید وصل شی ایکس باکس لایو بعد آپدیت کنی برا آوار هم آخرین آپدیت داشبورد با آواتار رو دانلود کن
برای اجرای بازی های 97 درصد از رو هارد باید کارهایی رو انجام بدی برو به تاپیک زیر
http://forum.bazicenter.com/thread64561/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or