سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خدمتتون
بنده ایکس باکس 360 ایلایت دارم.
قبلا داده بودم دستگاهمون رو اپدیت کنن و رفیقم میگه دستگاهت l3t هست.حالا من از کجا مطمین بشم هست؟
این عکس از دشبورد
49f36aa789af.jpg

مشکل اصلی اینه که از 40 تا بازی دارم 30 تاش اجرا میشه ولی 10 تاش از بهترین ها شاید اجرا نمیشن
حالا نمیدونم مشکل از ایکس باکسه یا مشکل از بازیه؟
اینا اجرا نمیشن و میگه دیسک رو نمیشناسه
این بازیها اجرا نمیشن/
82a8bbf2c357.jpg

این بازی ها اجرا میشن
6ae00d774684.jpg

سلام خدمتتون
بنده ایکس باکس 360 ایلایت دارم.
قبلا داده بودم دستگاهمون رو اپدیت کنن و رفیقم میگه دستگاهت l3t هست.حالا من از کجا مطمین بشم هست؟
این عکس از دشبورد
49f36aa789af.jpg

مشکل اصلی اینه که از 40 تا بازی دارم 30 تاش اجرا میشه ولی 10 تاش از بهترین ها شاید اجرا نمیشن
حالا نمیدونم مشکل از ایکس باکسه یا مشکل از بازیه؟
اینا اجرا نمیشن و میگه دیسک رو نمیشناسه
این بازیها اجرا نمیشن/
82a8bbf2c357.jpg

این بازی ها اجرا میشن
6ae00d774684.jpg

دوست عزیز برا اینکه بدونین کنسول lt3 باید بازشه تا درایو وصل بشه به pc بعد متوجه بشین lt3 هستش یا نه . بعد از طرفی چون اون 10 تا بازیو اجرا نمیکنه پس مطمئنن همون lt3 هستش دوست عزیز موفق باشین .

من xbox ام را از وقتی برای آپدیت دادم بازی های معمولی (رایت 97%) را نمیخواند و فقط رایت 100% را می خواند می خواستم بپرسم واسه بقیه نیز این شکلی است.

دوست عزیز برا من هم 97 درصدیو میخونه هم 100 درصدیو مشکل از کنسول خودونه با تعمیر کاری که بردی پیشش یه تماسی بگیر و بگو قضیه از چه قرار هستش .

اقا یکی تورو خدا جواب منو بده!:((
من به لایو وصل شدم ولی بدون برنر مکس و این ارور رو میده الان بدون اینکه نصب کنم بازی رو تو هارد میاد بالا ولی نصب کنم باز این ارور رو میده :(
یه سوال دیگم داشتم الان دیگه هر سی دی میزارم 5 مین بازی میکنم (بدون اینکه تو هارد نصب کنم) چون تو هارد نصب کنم اون ارور رو میده !
حالا بعد 5 مین میگه دیسک خش داره تمیزش کن و اینا و پرتم میکنه بیرون !!!!
حالا یه نکته میمونه آیا با برنر مکس حل میشه قضیه ؟ آیا مشکل از درایور من هست ؟ آیا مشکل از آپدیت من هست؟ یا ایا مشکل از دیسک های بی کیفیت من هست!!! بن هم که نشدم ! اها کنسول رو هم تازه خریدم lt3 هم هست
microsoft-xbox-360-failed-to-authorize-disk-game-error-283x300.jpg

اقا یکی تورو خدا جواب منو بده!:((
من به لایو وصل شدم ولی بدون برنر مکس و این ارور رو میده الان بدون اینکه نصب کنم بازی رو تو هارد میاد بالا ولی نصب کنم باز این ارور رو میده :(
یه سوال دیگم داشتم الان دیگه هر سی دی میزارم 5 مین بازی میکنم (بدون اینکه تو هارد نصب کنم) چون تو هارد نصب کنم اون ارور رو میده !
حالا بعد 5 مین میگه دیسک خش داره تمیزش کن و اینا و پرتم میکنه بیرون !!!!
حالا یه نکته میمونه آیا با برنر مکس حل میشه قضیه ؟ آیا مشکل از درایور من هست ؟ آیا مشکل از آپدیت من هست؟ یا ایا مشکل از دیسک های بی کیفیت من هست!!! بن هم که نشدم ! اها کنسول رو هم تازه خریدم lt3 هم هست
microsoft-xbox-360-failed-to-authorize-disk-game-error-283x300.jpg

دوست عزیز شما از یکی از دوستانتون یا از جایی یه بازی برنرمکس تهیه کنین و تست کنین 100 درصد به همچین مشکلی با بازی های برنرمکس نخواهید خرد . و درست بود بعد این برنرمکس بخرین موفق باشین.

سلام دوستان
2 روز پیش وسط بازی 6,5 کنترلرم خاموش شد و دوباره روشن کردم.بعد دیروز 2 تا باتری یه بار مصرف نو گذاشتم توش بعد از چند ساعت بازی 2 بار خاموش شد وسط بازی
مشکل از چیه فکر میکنین؟جنس باتری بده؟یا زود تموم شده؟یا کنترلر خرابه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
2 روز پیش وسط بازی 6,5 کنترلرم خاموش شد و دوباره روشن کردم.بعد دیروز 2 تا باتری یه بار مصرف نو گذاشتم توش بعد از چند ساعت بازی 2 بار خاموش شد وسط بازی

احتمالا مشکل از باطریها هستش از باطری مرغوب استفاده کنید.

سلام دوستان

مهدی جان برو 4 تا باطریه سونی یا کملیون ازین قابل شارژیا بگیر الان 20 تومن با دستگاه قابل شارژشه خوب و حربارم تموم شد بعد 50 ساعت اینا میتونی راحت باز شارژش کنی و همیشم میمونه ولی این یبار مصرفا به درد نمیخورن . من هم از سونی و هم از کملیون راضیم حرف ندارن عالیا عالی .

آیا میشه xbox ای رو که بن شده آن بن کرد ؟
بعد منظور از فلگ اینه که رفتی تو لیست انتظار بن ؟ بعد از کجا میشه فهمید فلگ شدی یا نه:d:">
این زیر دسته ی بازی چند تا خروجیه یکیش ماله هد فونه اون 2تاشو کسی میدونه ماله چیه ؟
Gears_of_war_3_xbox_360_controller.jpg

مهدی جان برو 4 تا باطریه سونی یا کملیون ازین قابل شارژیا بگیر الان 20 تومن با دستگاه قابل شارژشه خوب و حربارم تموم شد بعد 50 ساعت اینا میتونی راحت باز شارژش کنی و همیشم میمونه ولی این یبار مصرفا به درد نمیخورن . من هم از سونی و هم از کملیون راضیم حرف ندارن عالیا عالی .
play & charge kit چطوره؟قیمتش چنده؟
این رو بگیرم یا باتری شارژی؟

آیا میشه xbox ای رو که بن شده آن بن کرد ؟
بعد منظور از فلگ اینه که رفتی تو لیست انتظار بن ؟ بعد از کجا میشه فهمید فلگ شدی یا نه:d:">
این زیر دسته ی بازی چند تا خروجیه یکیش ماله هد فونه اون 2تاشو کسی میدونه ماله چیه ؟
Gears_of_war_3_xbox_360_controller.jpg
سلام دوست عزیز اون دوتای دیگه مال چت پد هستند و در محیط لایو برای چت استفاده میشند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or