saeid noori
کاربر سایت
سلام .من پروفایل دستگاه رو اشتباهی پاک کردم.حالا همه سیوها داخل هارد هست ولی پایینشون نوشته پروفایل ناشناخته.پروفایل جدید هم ساختم ولی همچنان بازیها همونطورن.چکار باید کرد؟
دوست عزیز تا جایی که من این مشکل را دارم و بعضی اوقات برام اتفاق می افته زمانی است که مثلا یک بازی قدیمی که ماله LT2 بوده پچ شده را می زارم توی دستگاه و بعدش یک بازی جدید LT3 می زارم این اتفاق می افته.از چند نفر دیگر هم سوال کردم گفتن این مسئله طبیعی که می زنه Play DVD .اما همیشه اتفاق نمی افته والبته یک مورتال کامبت دارم که معلوم از این دی وی دی های بی خودی بوده اکثر زمانی که اون را می زارم این اتفاق می افته به دی وی دی بازی هم خیلی ربط داره چی باشه و با چه سرعتی رایت شده باشه.البته تاجایی که من تجربه دارم گفتم شاید داستان اصلا چیز دیگر باشه.سلام به تمامي دوستان بازي سنتري
من يه مشكل دارم اونم اينه كه من ايكس باكسم رو هفته ي پيش بردم واسه lt3 تا ٢-٣ روز اول سالم بود اما حالا كه بازي ميذارم مي نويسه play dvd و بازي هاي ديگه رو كه ميذارم مي نويسه play game عكس بازي نمياد و جالبه كه وقتي يه بار خاموش مي كنم و بعد سريع روشن مي كنم درست ميشه!
خودم فك مي كنم اين به خاطر ghost recon future solidere چون قبلش درست بود يعني ghost recon ديدم يه چيزي نصب كرد و من كنسل نكردم مي دونيد چي بود نصب شد؟؟؟
دستاگاهم ١٤٧١٩ هستش
اسليمه ٢٥٠gb
سلام به تمامي دوستان بازي سنتري
من يه مشكل دارم اونم اينه كه من ايكس باكسم رو هفته ي پيش بردم واسه lt3 تا ٢-٣ روز اول سالم بود اما حالا كه بازي ميذارم مي نويسه play dvd و بازي هاي ديگه رو كه ميذارم مي نويسه play game عكس بازي نمياد و جالبه كه وقتي يه بار خاموش مي كنم و بعد سريع روشن مي كنم درست ميشه!
خودم فك مي كنم اين به خاطر ghost recon future solidere چون قبلش درست بود يعني ghost recon ديدم يه چيزي نصب كرد و من كنسل نكردم مي دونيد چي بود نصب شد؟؟؟
دستاگاهم ١٤٧١٩ هستش
اسليمه ٢٥٠gb
دوست عزیز تو بازی هارو رو هار میزنی بعد بازی میکنی یا بدون زدن روی هارد؟ منم یه اسلیم چهار گیگ دارم که بعد از ال تی سه همین مشکل براش پیش اومد ! از پیش کسی که ال تی سه زدم پرسیدم گفت بازی های ال تی سه خیلی سنگینه (تازه بازی های ما کپیه لنز دستگاهو ...) باید بزنی روی هار د بعد بازی کنی .play dvd هم به خاطر اینکه لنزت داره ضعیف میشه . اینو مطمئن نیستم از چند نفره دیگه هم بپرس
نمیدونم مشکل چیه واقعا اخه بازی رزیدنت ایول 5 رو توی هارد نصب کردم چند وقت پیش ولی الان که میخوام پاکش کنم نیستش !!درود
در حین بازی مکس3 (دیسک برنر مکس نیست) موقع سیو کردن کنسول پیغاد داد که قادر به سیو نیست بعد که از بازی بیرون اومدم دیدم سیوهای بازی مکس corrupt شدن و با اینکه حدود 9 گیگ فصای ازاد داشت هارد کنسول فقط 4 گیگ رو شناسائی میکنه مشکل چیه؟
یه نکته هم که یادم رفت وقتی توی قسمت storage کنسول میرم یه بخشی به اسم cloud save games یه همچین چیزی وجود داره که میشه disable یا enable ش کرد البته پیغام میده باید به لایو وصل شید.
میخوام لنز درایو لایتون رو بدم تعویض کنن.میخواستم ببینم اصلی و فرعی و اینا نداره لنز؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
راستی از یه مغازه داری شنیدم باید کل درایو عوض بشه وگرنه اگه لنز خالی عوض بشه سه ماه بعد دوباره مشکل پیدا میکنه.چرت گفته؟
در ضمن هزینه ی تعویض لنز با 6 ماه ضمانت هم بهم 50 دادن.زیاده؟
تا اونجایی که من میدونم این از مشکلات شایع کنسول های اسلیم هست مخصوصا بعد آپدیت به LT 3سلام معین جان وقتت بخیر
دستگاه من اسلیم 4گیگ هستش..
بعضی مواقع دیسک بازی رو نمیخونه الان کمتر از یک ماهه که خریدمش
یکی از دوستان که تو کاره تعمییرو آپ کنسوله به من گفت این بخاطر این هستش که هکش کامل نیومده در صورتی که اینطور نیست(طبق گفته C4که به توصیه شما چک کردم سایتشونو)
یبار خاموش روشن میکنم درست میشه!!البته اینم بگم خیلی کم پیش میاد شاید تا الان کلا 5 بار اینطور شده!!
ممنون میشم راهنمایم کنید که مشکل از کجاست و چه باید کرد!!(پ خ فرستادم فکرکنم بدستتون نرسید)
بدرود
سلام .من پروفایل دستگاه رو اشتباهی پاک کردم.حالا همه سیوها داخل هارد هست ولی پایینشون نوشته پروفایل ناشناخته.پروفایل جدید هم ساختم ولی همچنان بازیها همونطورن.چکار باید کرد؟
با سلام دوست عزیز میتونی سایتی برای خرید لنز درایو لایت اون فت معرفی کنی
ممنون
سلام من دنبال داشبوردی میگردم که تصاویر رو از بغل نشون میده اگه کسی اسمش رو میدونه بزاره. ممنون:d
---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------
سلام .من هر وقت میخوام برای آواتارم props دانلود کنم یک سری کد توی سایت ها نوشته باید چیکار کنم ممنون