سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان عزیز...

ایکس باکس بنده مشکل تصویری پیدا کرده و هنگام استفاده رنگبندی اش به هم می ریزد...
چه کنم...؟!!

yqejzz7m9rvewg2z44.jpg

1tfgryxm58zv719q2.jpg

hqtiiudp5er2mvrjpcd.jpg

jaez5tlp78h8ywlitrqk.jpg

la66ivz6fqzdf98gtu.jpg

در ابتدا شما از یک خروجی دیگر استفاده کنید مثل av یا HDMI
اگر در 2 مورد تصویر خراب بود
اگر با یک کابل درست بود یا کابل شما خرابه یا سوکت خروجی

اشکال سخت افزاری هست و مشکل خاصی نداره با یک رفلو ساده دستگاه شما بر میگردد.

ممنون از جوابتون!!اما حتی بازی مکس پین هم این ارور رو میده!!
چجوری بارنر مکس کنم؟؟
یعنی این داشبورد جدید به بارنر مکس نیاز داره؟؟چون بازیای قبلیم رو داشبورد قبلیم این ارور رو نمیداد!!بعد از آپدیت اینجوری شد!
آره این داشبورد نیاز به برنر مکس داره تو فروم ها بخون کامل متوجه میشی!

در ابتدا شما از یک خروجی دیگر استفاده کنید مثل av یا HDMI
اگر در 2 مورد تصویر خراب بود
اگر با یک کابل درست بود یا کابل شما خرابه یا سوکت خروجی

اشکال سخت افزاری هست و مشکل خاصی نداره با یک رفلو ساده دستگاه شما بر میگردد.

دوست عزیز با دو تا کابل هم امتحان کردم ولی متاسفانه مشکل پابرجاست...
مشکلش دائمی نیست و وقتی روشن می کنم تا مدتی همین طور می مونه و تصویرش خراب میشه و دوباره صاف میشه و دوباره بعد از مدتی بهم میریزه...!
رفلو چیه ؟
ممنونم از پاسختون...

مشکلش دائمی نیست و وقتی روشن می کنم تا مدتی همین طور می مونه و تصویرش خراب میشه و دوباره صاف میشه و دوباره بعد از مدتی بهم میریزه...!
رفلو چیه ؟
ممنونم از پاسختون...
ببخشید میپرم وسط حرفتون ، امیدوارم مشکلتون حل بشه !
شما رو مانیتور یا تلویزیون دیگری هم امتحان کن ! (کار از محکم کاری عیب نمیکنه ) البته بعیده.

سلام دوستان
یکی به بنده کمک کنه
من دستگاه اسلیم 401 دارم اول ال تی 3 کردم بعدش اپدیت داشبورد 14719 ریختم اول دستگاه میشه بازی کرد و مشکل نداره ولی بعد از 2 تا 3 ساعت دیگه هیچ بازی رو اجرا نمی کنه
مثلن میگه پلی گیم میزنیم پلی گیم دوباره میاد تو داشبورد میگه پلی گیم کنی یا پلی می کنی ارم ایکس باکس میاد و هیچ اتفاقی نمی افته
دو بار هم ال تی 3 ریختم بعد از هر دوبار اول خوبه بعدش بعدش دچار مشکل بالایی میشه
برای بار دوم هم اول استوک ریختم بعدش ال تی 3 ریختم
یکی از دوستان راهی نشون بده که این مشکل رو حلکنیم
با تشکر

اقا یکی ترو خدا باجربه ها بیان من ایکس باکسم جدیدا درایوشدرش گاهی اوقات باز میمونه گاهی اوقات بسته اما مشکل این نی مشکل اینه بازی هارو اپن ترای میده 1 ماه پیش اپن ترای میداد بردم مغازه بعد منصرف شدم اوردم خونه دوباره عالی کار میکرد و ارور نمیداد>> حالا مشکا از چیه؟ اقا اشکال از لنزه دیگه قیمت تنظیم لنز چقدره؟

رفلو چیه ؟
ممنونم از پاسختون...

خوب
چیپ hana و GPU باید کمی رفلو بشن
رفلو یعنی حرارت ببینند تا لحیم های زیر چیپ ها از دوباره بر اثر گرما اتصال درست را برقرار کنند.

دستگاه باید کامل باز بشه
حتما باید هدسینگ ها جدا بشن

سپس با یک سشوار صنعتی 3-4 دقیقه چیپ ها رو گرم کنی

اگر اینکاره نباشی ممکنه برای همیشه از دستگاه خداحافظی کنی پس اگر میتونی انجام بده
اگر نه بده به کارشناسش

دوستان xbox من lt3 هستش چه طور میتونم بازیهای قدیمی و lt 2 رو اجرا کنم؟

دوست عزیز شما راحت از بازیاتون یه ایمیج بگیرین اونایی که اجرا نمیشن بعد با abg پچشون کنین بعد رایت کنین راحت جواب میده موفق باشین . اگه میخایین تو هارد نصب بشن برنر مکس رایتشون کنین ، اونم روش رایتشو دوستان زحمت کشیدن اموزششو گذاشتن موفق باشین . باز سوالی داشتین پ.خ کنین موفق باشین .

اقا یکی ترو خدا باجربه ها بیان من ایکس باکسم جدیدا درایوشدرش گاهی اوقات باز میمونه گاهی اوقات بسته اما مشکل این نی مشکل اینه بازی هارو اپن ترای میده 1 ماه پیش اپن ترای میداد بردم مغازه بعد منصرف شدم اوردم خونه دوباره عالی کار میکرد و ارور نمیداد>> حالا مشکا از چیه؟ اقا اشکال از لنزه دیگه قیمت تنظیم لنز چقدره؟
دوست عزیز زمانی که از تاچ دستگاه استفاده میکنی این مشکل برات پیش میاد؟
با a دستگیره هم همین طوری یا نه؟

خوب
چیپ hana و GPU باید کمی رفلو بشن
رفلو یعنی حرارت ببینند تا لحیم های زیر چیپ ها از دوباره بر اثر گرما اتصال درست را برقرار کنند.

دستگاه باید کامل باز بشه
حتما باید هدسینگ ها جدا بشن

سپس با یک سشوار صنعتی 3-4 دقیقه چیپ ها رو گرم کنی

اگر اینکاره نباشی ممکنه برای همیشه از دستگاه خداحافظی کنی پس اگر میتونی انجام بده
اگر نه بده به کارشناسش

سشوار صنعتی ضربه به بقیه ی لوازماش نمی زنه ؟

سشوار صنعتی ضربه به بقیه ی لوازماش نمی زنه ؟

میتونی قسمتهای حساس رو فویل بپیچی. سشوار رو روی درجه کم بذار (حدود 250 درجه سانتی گراد) و مرتب با حالت چرخشی اون رو حرکت بده. از نگه داشتن و تمرکز روی یک نقطه به مدت طولانی (بیشتر از چند ثانیه) هم خودداری کن.

سلام به دوستان و خسته نباشید..سوالی داشتم:خواستم بدونم امکانش هست کیفیت تصویر (گرافیک بازی)بخاطر کابل HDMIیی که استفاده میکنم پایین بیاد؟؟؟کابل 10 هزار تومنی هستش..!!!ورژن 1.3..احساس میکنماونطور که بایدو شاید گرافیک بالا نیست..!!!الان دارم بازی Ghost reconFSرو پیش میرم بیشتر احساس میشه این مشکل!!بعدشم اینکه بالا تر از ورژن 1.4 امده!>مرسی.خوش باشید

سلام به دوستان و خسته نباشید..سوالی داشتم:خواستم بدونم امکانش هست کیفیت تصویر (گرافیک بازی)بخاطر کابل HDMIیی که استفاده میکنم پایین بیاد؟؟؟کابل 10 هزار تومنی هستش..!!!ورژن 1.3..احساس میکنماونطور که بایدو شاید گرافیک بالا نیست..!!!الان دارم بازی Ghost reconFSرو پیش میرم بیشتر احساس میشه این مشکل!!بعدشم اینکه بالا تر از ورژن 1.4 امده!>مرسی.خوش باشید

سلام
بعید می دونم...
بنده تا قبل از اینکه ایکس باکسم مشکل پیدا کنه با کابل HDMI ده تومنی و ورژن مانند ورژن شما استفاده می کردم و راضی بودم...
کابل 10 تومنی با 50 تومنی هیچ فرقی نمی کنه و فرقش در طول عمرش است...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or