سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . من دستگاهم رو ظهر به خوبی بازی میکردم عصر وقتی روشن کردم چراغ آداپتور سبز میشه بعد فوری دوباره زرد میشه و دستگاه سه چراغ میده . هر کاری کردم درست نشد . الان چیکار کنم ؟ دستگاه جاسپر 2009 الیت هست

سلام . من دستگاهم رو ظهر به خوبی بازی میکردم عصر وقتی روشن کردم چراغ آداپتور سبز میشه بعد فوری دوباره زرد میشه و دستگاه سه چراغ میده . هر کاری کردم درست نشد . الان چیکار کنم ؟ دستگاه جاسپر 2009 الیت هست

دستگات سه چراغه شده به قول معروف ارور E74 می ده. باید ببری یه تعمیرگاه معتبر. 30000 تومن تو گلوش گیر کرده.:d

---------- نوشته در 10:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:00 PM ارسال شده بود ----------

جواب ما رو هم بدین لطفا

خب این دیگه سوال پرسیدن داره؟ آره درس می شه ببر بیرون 20000 تومن گیر کرده تو گلوش.:d

آخرین ویرایش:
دستگات سه چراغه شده به قول معروف ارور E73 می ده. باید ببری یه تعمیرگاه معتبر. 30000 تومن تو گلوش گیر کرده.:d

ایراد از کجاس ؟ سخت افزاره 360 که صدمه نخورده . چون آداپتور روشن میشه بعد زود خاموش میشه بعد دستگاه سه چراغ میشه.

دیگه بدتر کلا دستگات داغون شده رفته. به آقا ضیا پ.خ دادم الان میاد اینجا من فعلان می رم.
جون من نگو الان سکته میکنم . بابا برق تو دستگاه میره ولی فوری آداپتور چراغش زرد میشه و بعد از اون دستگاه سه چراغ میده . همه اینا تو 1 ثانیه رخ میده .

هرگز کنسول را در فریزر و جای خنک قرار ندهید،زیرا بعضی ها فکر می کنند برای سرد شدن باید کنسول را در جای خنک قرار داد.

واقعا یه همچین موردی مشاهده شده که اینجا ذکر کردین ؟ :|

سلام
ابتدا كد خطاي دستگاه خود را بدست بياريد
براي اين كار دستتون رو روي كليد شناسايي دسته نگهداريد سپس كليد اجكت را بزنيد چراغ هاي جلو شروه به چشمك زدن مي كنند تعداد چراغ ها را بشماريد و سپس براي من ارسال كنيد
٤ بار بايد كليد اجكت را فشار دهيد و يك عدد ٤ عددي براي من ارسال كنيد

در جاسپر ها هم خرابي ٣ چراغ هست
اما شما كليه كابل هاي دستگاه را جدا كنيد حتي كابل تصوير از تلوذزيون
و دوباره با دقت كابل ها را نصب كنيد

سلام
ابتدا كد خطاي دستگاه خود را بدست بياريد
براي اين كار دستتون رو روي كليد شناسايي دسته نگهداريد سپس كليد اجكت را بزنيد چراغ هاي جلو شروه به چشمك زدن مي كنند تعداد چراغ ها را بشماريد و سپس براي من ارسال كنيد
٤ بار بايد كليد اجكت را فشار دهيد و يك عدد ٤ عددي براي من ارسال كنيد

در جاسپر ها هم خرابي ٣ چراغ هست
اما شما كليه كابل هاي دستگاه را جدا كنيد حتي كابل تصوير از تلوذزيون
و دوباره با دقت كابل ها را نصب كنيد
آخه اون کار رو میکنم هیچ چی نمیشه همینجوری 3 چراغ چشمک میزنن . آخه آداپتور بعد از اینکه سبز میشه و دستگاه روشن میشه بلافاصله چراغ آداپتور زرد میشه و دستگاه زود خاموش میشه و به خاطر اون فک کنم دستگاه 3 چراغ میده ینی هنگام 3 چراغ دستگاه اصلا روشن نیست ولی 3 چراغ هست . اجکت اینا هم اصلا کار نمیکنه هنگام 3 چراغ . این 3 چراغ امکان داره از خراب بودنه آداپتور باشه ؟

آخرین ویرایش:
دستگات سه چراغه شده به قول معروف ارور E74 می ده. باید ببری یه تعمیرگاه معتبر. 30000 تومن تو گلوش گیر کرده.:d

خب این دیگه سوال پرسیدن داره؟ آره درس می شه ببر بیرون 20000 تومن گیر کرده تو گلوش.:d
30 تومن گیر کرده بود!!! بی مرام 30 تومن واسه لنزش گرفت! 20 تومن واسه LT3 !!!!
بعد میگن اصفهانی ها آدمای بدی هستن!!!!:-o

آخه اون کار رو میکنم هیچ چی نمیشه همینجوری 3 چراغ چشمک میزنن . آخه آداپتور بعد از اینکه سبز میشه و دستگاه روشن میشه بلافاصله چراغ آداپتور زرد میشه و دستگاه زود خاموش میشه و به خاطر اون فک کنم دستگاه 3 چراغ میده ینی هنگام 3 چراغ دستگاه اصلا روشن نیست ولی 3 چراغ هست . اجکت اینا هم اصلا کار نمیکنه هنگام 3 چراغ . این 3 چراغ امکان داره از خراب بودنه آداپتور باشه ؟

دوست من اینکه چرغ زرد میشه عادی هست ولی اینکه درب درایو باز نمیشه غیر طبیعی.

بهتره یک آداپتور از یکی از دوستانتون امانت بگیرید و تست کنید.

دوست من اینکه چرغ زرد میشه عادی هست ولی اینکه درب درایو باز نمیشه غیر طبیعی.

بهتره یک آداپتور از یکی از دوستانتون امانت بگیرید و تست کنید.

یه آداپتور دیگه گرفتم اونم همینجوری شد . ارورش رو هم تست کردم 0002 بود ارورش(3 بار اول 4 چراغ روشن میشد بار چهارم 2 چراغ بالایی روشن میشد در حالت ایستاده ) . الان چه مرگشه ؟

0002 خطای گرمایی نیست، بلکه یه خازن و یا یکی از دوتا ترانزیستور زیر CPU خراب شده اند و باید تعویض بشن. یه وقت الکی دستگاهتون رو نبرید بدید X-Clamp کنن.

0002 خطای گرمایی نیست، بلکه یه خازن و یا یکی از دوتا ترانزیستور زیر CPU خراب شده اند و باید تعویض بشن. یه وقت الکی دستگاهتون رو نبرید بدید X-Clamp کنن.
ینی بعد از عوض کردن خازن ها دوباره مثل اولش میشه ؟ آخه میگن تعمیر 3 چراغ بی فایده هست یه مدت بعد دوباره 3 چراغ میده ؟

سلام دوستان!من یه ایکسباکس360 الیت 120گیگ با مادربورد جاسبر دارم که آپدیت 135.99 و LT 3.0 خورده و روش داره! در ضمن من اصلا تا حالا تو لایو نرفتم و فکر هم نکنم نیاز پیدا کنم برم!این قضیه LT3 چیه؟ دستگاه من تا الان تمام بازیها و مخصوصا جدیدهارو اجرا میکنه,آیا باز هم باید LT3 بزنم؟ آخه من مشهد هستم و در خیابان سعدی یک مغازه میگه دستگاهتو بیار 40تومن میگیرم LT3 میزنم واست,میگم الکی پول ندم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or