سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی نیس ما رو نجات بده ؟! :( اخیرا هم ps3 هم 360 با یه مشکلی مواجه شده... تصویر سایه دار و یه حالت تاری داره .. مثلا اگه تصویر ثابت باشه او نگاه کنی میگی هیچ مشکلی نداهر ولی موقع حرکت تصویر حالت سایه دار شدن و نا واضحی داره و باعث میشه چشم به شدت اذیت بشه .. رو sony 40 , samsun 26 م تست کردم اینطوریه ... خیلی ازار دهندس ... و اینم بگم مطمئنم نه مشکل از ps3 نه کابلم!! تنظیمات tv و hdmi هم تا دلتون بخواد دستکاری کردم ولی نشد که نشد ... نمیدونم طبیعیه یا نه؟؟!! دقیقا مشکل من لینک پایینه ..دقت کنین موقع اینکه دستشو حرکت میده کشدیه میشه لبه ها ... ممنون میشم نجاتم بدین ... مثلا تو fifa موقع پاس دادن گوشه بازیکن ها کشیده میشه یا مثلا رده توپ دیده میشه و یا تو uncharted 3 موقع حرکت اطراف nate یه جور blurry میشه :دی کلا اینکه بعد یه مدت بازی کردن حال ادم بهم میخوره :دی واقعا یه دنیا ممنون میشم کمکم کنین ... :)

اینی که میگی رد باقی میمونه مال Response هست ببر روی یه مانیتور 2ms تست کن ببین بازم اینطوری میشه.

والا همه جوره رو هر tv تست کردم درست نمیشه :( نمیدونم این طبیعیه ؟ !

دقیق نمیدونم ولی احتمالاً طبیعی هست چون در صورت پایین بودن Response یک صفحه نمایش این مشکل پیش میاد
چون حرکات بازی بسیار سریع هست حرکات قبلی بصورت یه رد برای چند لحظه میمونه اوونم بصورت سیاه رنگ البته کم رنگ ولی قابل رویت

اگه هچین رد سیاه رنگی دیدی بدون که مال Response

سلام خدمت اساتید
یکی از آشناهامون XBOX 360 Slim داره (کمتر از یکسال) زیاد هم خیری ازش ندیده. چند ماه اول خوب بود ولی شروع کرد به قفل کردن وسط بازی. دوبار تاحالا بردش واسه تعمیر هر بار هم 60 - 70 ازش گرفتن اومده چند روز خوب بوده، دوباره همون آشو همون کاسه. بنده خدا اومده به من گفته تو که کامپیوتر سرت میشه! یه نگاهی به این بکن!!!
این چند روزه خیلی تو سایت ها گشتم اطلاعاتی نصبت به XBOX کسب کردم ولی ...(چون تاحالا باهاش کار نکردم نمی فهممش!) یه بار روشنش کردم اومدم بازیشو توش بزارم دیدم یه خط دایره ای خیلی خوشگل! روشه فکر کردم قفل سخت افزاریه! بعد که نخوندش یه دی وی دی فیلم گزاشتم که اونم نخوند و بعد که درش اووردم دیدم یه قفل سخت افزاری هم رو اون گذاشته!!! بعضی ها میگن این تعمیرکارها(البته بعضی هاشون!) درایوتو عوض می کنن یه کهنه روش میندازن، تو که پیشش نیستی نمی بینی...
ببخشین اگه پر حرفی کردم. لطفاً منو راهنمایی کنید. اصفهان ساکنم(واسه تعمیرات)

دوستان من همه جوره تست کردم پیدا کردم که tv sony یه مشکلی پیدا کرده که وقتی وصل میکنم بهش (پارازیتی چیزی میندازه به کنسول :دی) که تو tv های دیگه هم اینطوری میشه ! فقط اینو احتمال میدم .. sony تو شبکه ها هم وقتی به ارم شبکه نگاه میکنم یه ذره لرزش داره .. حدس میزنم مشکل پیدا کرده ... مخصوصا یه بار وصل کردم به sony بعد سریع به samsung وصل کردم واقعا بدتر سایه دار و blurry شد ... ولی یکم که وصل میمونه یواش یواش احساس میکنم داره بهتر میشه کیفیت !! یعنی هر چی هست تو sony tv هست !! دیگه نمیدونم تا چه اندازه این میتونه درست باشه ولی خوب تنها احتمالم همینه دیگه هیچی نمیتونه باشه ! حالا اگه پیشنهادی چیزی دارید ممنون میشم :دی مخصوصا اگه همچین چیزی که پارازیت بیفته به کنسول درست باشه راه حلی بهتری براش داشته باشین بگین :)

من این بازی fable 3 رو ایمیج گرفتم بعد پچ کردم و رایت کردم ولی دستگاه نمیخونه (open tray) با abgx هم چک کردم همه رو سبز میده مشکل چیه؟ چی کار کنم؟
چند تا بازی دیگه هم رایت کردم اونا رو هم نمیخونه مثلا fable 2,driver:sa ولی بقیه بازی هامو میخونه عینه چی
دستگاهم lt2 هست هر کی کمک کنه ممنون میشم دی وی دی هم sony +r dl
آپدیت مخفی هم نکردم!!!(کلا لایو نمیرم)

با سلام به دوستان و اساتید
چند روز پیش آپدیت جدید ixtreme lt + 2 برای درایو هیتاچی وارد نت شد
ما هم با خوشحالی دست به کار شدیم که دستگاهمونو آپدیت کنیم
اما اشتباهی فریم ویر ورژن 79 رو به جای 78 به درایو دادم و بعد از بوت با اررور e64 روبرو شدم
لطفا کمک کنید
ورژن قبلی فریم ویر هم تو سیستمم ذخیره دارم
درایو من hitachi GDR - 3120 L ورژن 78fk
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

یه قهرمان نیست جواب مارو بده؟
لعنت به هرچی چیتاچیه
حتی داس فلشم شناساییش نمی کنه

یه قهرمان نیست جواب مارو بده؟
لعنت به هرچی چیتاچیه
حتی داس فلشم شناساییش نمی کنه

شما هرچی که به ساتا وصلرو قطع کن و فقط درایوت رو بزن و بعد از ورژن داس فلش DosFlash-V1.9 استفاده کن ببین نتیجه میگیری یا نه.
قبل از اینکه فلش کنی یادت میاد چه نامی داشته پورت ساتا یا نه اگه آره همون رو بگرد توی داس فلش پیدا کن و بعد به زور همون رو توی داس فلش به درایو اعمال کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or