سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
آقا می‌شه کمک کنید

من بعد اینکه به LT+2 آپدیت کردم Driver رو تموم کردم بعدش Assassins Creed Revolation رو بازی کردم که بعدش دیگه Driver رو بالا نمیاره یعنی‌ این پیغام رو میده

The disk is unsupported

حالا هم Call of duty MD3 رو گرفتم دیسک تمیزه تمیزه یه خراش هم نداره ولی‌ این پیغام رو میده
clean the disk
or
restart the consol
يا همون پيغام كه وقتي ديسك كثيفه ميده رو نشون ميده

حالا من باید چیکار کنم؟
آپدیت مخفی لایو!احتمالا با لایو وصل شدی و این مشکل برات پیش اومده!
برو قسمت xbox live اونجا در مورد مشکلت حرف زدن!
من خودم یه مشکلی دارم هر بازی که انجام میدم تو achivement هام نمیاد تو game library هم نیست ده تا پروفایل هم عوض کردم نشد که نشد!
البته بگم بازی هام save میشن و مشکلی ندارن فقط همینمشکل هست!هارد دستگاه رو هم عوض کردم مشکل حل نشد!تو لایو بازی هم کردم گفتم achivement آنلاین بگیرم حل میشه بازم مشکلی حل نشد!
چکار کنم!اگه داشبورد جدید بیاد امیدی هست مشکل حل بشه یا بفرستم تعمیرگاه!اصلا این مشکل قابل حل هست!

سلام
داشتم L.a.noir بازي مي كردم ، يك لحظه برق قطع و وصل شد بعدش سه تا چراغ قرمز روشن شد ، سريع دستگاه خاموش كردم و بعدش كه روشنش كردم بدون مشكل روشن شد ، حالا به نظر اساتيد گرامي ممكن مشكلي براي دستگاه پيش اومده باشه يانه ، كنسولم جاسپر اليت مي باشد
باسپاس از امعان نظر شما گراميان

حالا کجای لایو چنین تاپیکی هست؟

---------- نوشته در 01:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

سلام
داشتم L.a.noir بازي مي كردم ، يك لحظه برق قطع و وصل شد بعدش سه تا چراغ قرمز روشن شد ، سريع دستگاه خاموش كردم و بعدش كه روشنش كردم بدون مشكل روشن شد ، حالا به نظر اساتيد گرامي ممكن مشكلي براي دستگاه پيش اومده باشه يانه ، كنسولم جاسپر اليت مي باشد
برو اینجا یه نگاهی‌ بنداز ببین جوابی‌ پیدا میکنی‌ یا نه

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=14734

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:32 PM ارسال شده بود ----------

سلام
آقا می‌شه کمک کنید

من بعد اینکه به LT+2 آپدیت کردم Driver رو تموم کردم بعدش Assassins Creed Revolation رو بازی کردم که بعدش دیگه Driver رو بالا نمیاره یعنی‌ این پیغام رو میده

The disk is unsupported

حالا هم Call of duty MD3 رو گرفتم دیسک تمیزه تمیزه یه خراش هم نداره ولی‌ این پیغام رو میده
clean the disk
or
restart the consol

حالا من باید چیکار کنم؟

سلام
مشکلی نیست ;)

اول میرم تو settings/write و calculate optimal رو انتخاب میکنم . بعد میرم برای رایت که dvd. بازی بتمن رو انتخاب میکنم بعد رایت میکنم اول رایت یه پیامی میاد که write until end of image نوشته که جلوش زده overburn با یک نوشته پایینش که write until end of disk نوشته بعد جلوش زده truncate من پایینی یعنی truncate رو انتخاب میکنم ولی نمیدونم چرا پیامش عین رایتی که تو سایت زده نیست فقط هم همین یک پیام میاد؟؟؟!!!!!! بالایی رو هم انتخاب کردم تا حالا ولی اونم درست رایت نمیشه؟؟؟!!!!!!!! کمک کنید.

از این اموزش استفاده کردم -----> http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=50010

کککککککککککککککککککمممممممممممممممکککککککککککککککککککککککککک[-o<

چی؟ میشه کامل توضیح بدی؟ در ضمن خودمون میتونیم رو ایکس هارد بزنیم؟ قیمتاش چنده؟
یکی جواب بده. راستی میشه رو هارد اکسترنال بازی رو نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

کککککککککککککککککککمممممممممممممممکککککککککککککککککککککککککک[-o
خب برو همونجا بپرس

آخرین ویرایش:
اول میرم تو settings/write و calculate optimal رو انتخاب میکنم . بعد میرم برای رایت که dvd. بازی بتمن رو انتخاب میکنم بعد رایت میکنم اول رایت یه پیامی میاد که write until end of image نوشته که جلوش زده overburn با یک نوشته پایینش که write until end of disk نوشته بعد جلوش زده truncate من پایینی یعنی truncate رو انتخاب میکنم ولی نمیدونم چرا پیامش عین رایتی که تو سایت زده نیست فقط هم همین یک پیام میاد؟؟؟!!!!!! بالایی رو هم انتخاب کردم تا حالا ولی اونم درست رایت نمیشه؟؟؟!!!!!!!! کمک کنید.

از این اموزش استفاده کردم -----> http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=50010

هر کسی جواب رو میدونه یا به من پ.خ بده یا همین جا جواب بده .

هر کسی جواب رو میدونه یا به من پ.خ بده یا همین جا جواب بده .

dvd9 چیه؟ با چه سرعتی ایمیج گرفتی؟؟درایو 360 چیه؟؟؟

dvd9 چیه؟ با چه سرعتی ایمیج گرفتی؟؟درایو 360 چیه؟؟؟

1- اسم دی وی دیم data life هست. بازی های قبل از قفل xgd3 رو راحت رایت میکرم متاسفانه این یکی هرچی از طریق خود قسمت بازیسنتر که مخصوصه رایت بازیه xgd3 رایت میکنم نمیشه.

2- با سرعت 2.4

3- منظور از درایو چیه؟ منظورت اگر +lt هست ماله من 2 هستش.

حالا کجای لایو چنین تاپیکی هست؟

---------- نوشته در 01:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

برو اینجا یه نگاهی‌ بنداز ببین جوابی‌ پیدا میکنی‌ یا نه

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=14734

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:32 PM ارسال شده بود ----------

سلام
آقا می‌شه کمک کنید

The disk is unsupported

clean the disk
or
restart the consol

حالا من باید چیکار کنم؟
یکم تلاش می کردی کامل نگاه میکردی میدیدی
اینم فرومه مربوط به حل مشکلش
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52522

1- اسم دی وی دیم data life هست. بازی های قبل از قفل xgd3 رو راحت رایت میکرم متاسفانه این یکی هرچی از طریق خود قسمت بازیسنتر که مخصوصه رایت بازیه xgd3 رایت میکنم نمیشه.

2- با سرعت 2.4

3- منظور از درایو چیه؟ منظورت اگر +lt هست ماله من 2 هستش.

HELP ME

HELP ME

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or