بلهداداش واقعا لطف میکنی!!!
نگاه کردم. مال بنده هم دو تا سیم زرد بود (همین قسمتش سرشار از هیجان بود، خیلی مشتاقم یه چیزایی از این دستگاه بدونم)!!!
باید طبق آموزشی که لینک کردین عمل کنم دیگه؟؟؟
موفق باشید!

بلهداداش واقعا لطف میکنی!!!
نگاه کردم. مال بنده هم دو تا سیم زرد بود (همین قسمتش سرشار از هیجان بود، خیلی مشتاقم یه چیزایی از این دستگاه بدونم)!!!
باید طبق آموزشی که لینک کردین عمل کنم دیگه؟؟؟

فقط کافیه تو قسمت memoryبری تو پوشه gamesو برید و بازی رو منتقل کنید
---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------
شما اشتباه گفتی خیر این کار شدنی نیست مگر برای 360هایj-tagداراقا اشتباه متوجه شدی . من میخوام اول بازی رو از توی pc بریزم روی فلش مموری و بعد منتقل کنم به هارد ایکس باکس . این عمل رو چطوری انجام بدم اصلا شدنی هست ؟
باید با برنامه های modingدرستش کنی اگه بلد نیستی پروفایل رو اپلود کن خودم برات درستش کنمکسی نیست کمک کنه .please![]()
lt2 نیست دستگاهتسلام دوستان
از کجا میشه فهمید که lt2 رو دستگاه نصبه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دستگاه من فیفا 12 رو اجرا میکنه اما جدیدا هر بازیی گرفتم وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه و بیرون میاد
External fan رو تست کردی ؟سلام
من ایکس باکسم ( الایت با مادر برد فالکون ) دو باره سه چراغ شد با کد خطای 0110 دفعه اول یک تعمیرکار با حرارت به gpu راهش انداخت بعد یک ماه دوباره 3 چراغ شد دادم خودش دوباره به gpu حرارت داد کنسول علامت شروع رو چراغها داد ولی دیگه تصویر نداد و دستگاه بعد چند بار خاموش و روشن کردن دوباره 3 چراغ شد اگر دستگاه بدم gpu با شابلون بردارند دوباره نصب کنند درست میشه چون گفتند 50000 تومن میگرند چه درست بشه و چه نشه ارزشش داره یا کلا بفکر یک دستگاه دیگه باشم و از تعمیر این بیخال بشم
یک نظرم از دوستان میخوام من 64 بازی با دو دسته در وضعیت خوب و کلا لوازم جانبی سالم از شارژر دسته و هارد و اداپتور سالم دارم بنظر شما یک اسلیم با هارد 4 گیگ بگیرم هارد خودم روش نصب کنم یا کلا قید همه رو بزنم برم ps3 بگیرم .متشکر میشم راهنماییم کنید.
تفاوتش مثل نگاه کردن فیلم از cd و dvd هست !!! این مخصوصا رو مانیتور ها و تلویزیون هیا بزرگ تر نمود پیدا میکنه .دوستان میخواستم بدونم اگه ایکس باکسو با کابل vga به مانیتور lcd وصل کنم با hdmi چقدر تفاوت داره ؟
واسه lcd که کلا بی خیال VGA شی بهتره!دوستان میخواستم بدونم اگه ایکس باکسو با کابل vga به مانیتور lcd وصل کنم با hdmi چقدر تفاوت داره ؟
ببینید دوستان من الان رو ال سی دی 42 اینچ و کابل اچ دی ام آی بازی میکنم ولی میخوام وصل کنم به مانیتور ال سی دی 20 اینچ پی سی با کابل مخصوص وی جی ای فقط خواستم بدونم افت کیفیتش زیاده ؟ یا کمه یا اصلا افت میکنه . ممنون میشم برام توضیح بدید .