سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط کافیه تو قسمت memoryبری تو پوشه gamesو برید و بازی رو منتقل کنید

---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

اقا اشتباه متوجه شدی . من میخوام اول بازی رو از توی pc بریزم روی فلش مموری و بعد منتقل کنم به هارد ایکس باکس . این عمل رو چطوری انجام بدم اصلا شدنی هست ؟

اقا اشتباه متوجه شدی . من میخوام اول بازی رو از توی pc بریزم روی فلش مموری و بعد منتقل کنم به هارد ایکس باکس . این عمل رو چطوری انجام بدم اصلا شدنی هست ؟
شما اشتباه گفتی خیر این کار شدنی نیست مگر برای 360هایj-tagدار

---------- نوشته در 11:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست کمک کنه .please=((
باید با برنامه های modingدرستش کنی اگه بلد نیستی پروفایل رو اپلود کن خودم برات درستش کنم

من یه اکسس پوینت دارم که با کابل شبکه به پی سی وصلش کردم
با وایرلس ایکس باکس (اسلیم) بهش وصل میشم و اوکی کیده
ولی نمی تونه به پی سی وصل بشه
وقتی هم که روی pc conection test میزنم اتصال بین کنسول و اکسس پوینت رو اوکی نشون میده ولی از اکسس پوینت به کامپیوتر رو ارور میده
صورتیکه من با کامپیوترم میتونم ایکس باکس رو پینگ گنم یعنی اتصال برقراره ولی توی کنسول مشکل داره
تنظیمات رو هم چک کردم هم ای پی رو درست گرفته هم دی ان اس
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

این یه ابزار جدیده که ماکروسافت واسه انتقال فایلها داده

http://www.xbox.com/en-US/live/transfer

41H2TXwh1ML._AA300_.jpg

سلام
من ایکس باکسم ( الایت با مادر برد فالکون ) دو باره سه چراغ شد با کد خطای 0110 دفعه اول یک تعمیرکار با حرارت به gpu راهش انداخت بعد یک ماه دوباره 3 چراغ شد دادم خودش دوباره به gpu حرارت داد کنسول علامت شروع رو چراغها داد ولی دیگه تصویر نداد و دستگاه بعد چند بار خاموش و روشن کردن دوباره 3 چراغ شد اگر دستگاه بدم gpu با شابلون بردارند دوباره نصب کنند درست میشه چون گفتند 50000 تومن میگرند چه درست بشه و چه نشه ارزشش داره یا کلا بفکر یک دستگاه دیگه باشم و از تعمیر این بیخال بشم
یک نظرم از دوستان میخوام من 64 بازی با دو دسته در وضعیت خوب و کلا لوازم جانبی سالم از شارژر دسته و هارد و اداپتور سالم دارم بنظر شما یک اسلیم با هارد 4 گیگ بگیرم هارد خودم روش نصب کنم یا کلا قید همه رو بزنم برم ps3 بگیرم .متشکر میشم راهنماییم کنید.

سلام دوستان
از کجا میشه فهمید که lt2 رو دستگاه نصبه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دستگاه من فیفا 12 رو اجرا میکنه اما جدیدا هر بازیی گرفتم وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه و بیرون میاد

سلام دوستان
از کجا میشه فهمید که lt2 رو دستگاه نصبه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دستگاه من فیفا 12 رو اجرا میکنه اما جدیدا هر بازیی گرفتم وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه و بیرون میاد
lt2 نیست دستگاهت
اگه lt2 باشه یازی gears of war رو اجرا میده.برو lt2 روش بریز

سلام
من ایکس باکسم ( الایت با مادر برد فالکون ) دو باره سه چراغ شد با کد خطای 0110 دفعه اول یک تعمیرکار با حرارت به gpu راهش انداخت بعد یک ماه دوباره 3 چراغ شد دادم خودش دوباره به gpu حرارت داد کنسول علامت شروع رو چراغها داد ولی دیگه تصویر نداد و دستگاه بعد چند بار خاموش و روشن کردن دوباره 3 چراغ شد اگر دستگاه بدم gpu با شابلون بردارند دوباره نصب کنند درست میشه چون گفتند 50000 تومن میگرند چه درست بشه و چه نشه ارزشش داره یا کلا بفکر یک دستگاه دیگه باشم و از تعمیر این بیخال بشم
یک نظرم از دوستان میخوام من 64 بازی با دو دسته در وضعیت خوب و کلا لوازم جانبی سالم از شارژر دسته و هارد و اداپتور سالم دارم بنظر شما یک اسلیم با هارد 4 گیگ بگیرم هارد خودم روش نصب کنم یا کلا قید همه رو بزنم برم ps3 بگیرم .متشکر میشم راهنماییم کنید.
External fan رو تست کردی ؟
برو رو ps3 یا یه فت جاسپر بگیر ، اسلیم اوضاعش فعلا مشخص نیست ، دردسره { دیدگاه شخصی }

ببینید دوستان من الان رو ال سی دی 42 اینچ و کابل اچ دی ام آی بازی میکنم ولی میخوام وصل کنم به مانیتور ال سی دی 20 اینچ پی سی با کابل مخصوص وی جی ای فقط خواستم بدونم افت کیفیتش زیاده ؟ یا کمه یا اصلا افت میکنه . ممنون میشم برام توضیح بدید .

کسی میدونه erorr E76 برا چیه...درایو سامسونگ گزاشتم دیدم خرابه حالا که درایو خودش رو گذاشتم یه چراغ میده با این ارور...درایو رو نمیذارم هم یه چراغ میده...درایو هم lt2 داره
یکی به داد ما برسه

ببینید دوستان من الان رو ال سی دی 42 اینچ و کابل اچ دی ام آی بازی میکنم ولی میخوام وصل کنم به مانیتور ال سی دی 20 اینچ پی سی با کابل مخصوص وی جی ای فقط خواستم بدونم افت کیفیتش زیاده ؟ یا کمه یا اصلا افت میکنه . ممنون میشم برام توضیح بدید .

کیفیت افت میکنه و افتشم کاملا محسوسه ، مگر اینکه ال سی دی HD باشه و با کابل hdmi وصل کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or