سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان یک سئوال
میگم اگه اول این فریمور رو lt 1.91 رو بریزی بعد ابدیت جدید داشبورد رو بریزی ، مشکلی پیش نمیاد کپی خور نمیپره ؟؟؟؟:d
دوست عزیز شما اول باید کی درایو تون رو بگیرید و بعد درایو رو به ارجینال تبدیل کنید و بعد داشبورد جدید و در آخر هم 1.91 یا هر کدومو که دوست داشتید بریزید

سلام دوستان یک سئوال
میگم اگه اول این فریمور رو lt 1.91 رو بریزی بعد ابدیت جدید داشبورد رو بریزی ، مشکلی پیش نمیاد کپی خور نمیپره ؟؟؟؟:d

اگه واردی به آپدیت این کارو انجام بده اگه نه هرگز این کارو نکن که مثل کنسول من همه چیزش بپره و بعد هزینه الکی بدی

سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده برام.دستگاه رو با کابل AV (سه فیشه ) وصل میکنم تصویر ندارم، ولی با کابل HDMI مشکلی نداره..قبلا مشکلی نداشت به تازگی اینطوری شده کابل هم سالمه..مشکل چیه؟راه حلی داره ؟
دستگاه هم اسلیم 4 گیگ

ممنون:x

:crying1:

سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده برام.دستگاه رو با کابل AV (سه فیشه ) وصل میکنم تصویر ندارم، ولی با کابل HDMI مشکلی نداره..قبلا مشکلی نداشت به تازگی اینطوری شده کابل هم سالمه..مشکل چیه؟راه حلی داره ؟
دستگاه هم اسلیم 4 گیگ

داداش مانیتورت چیه؟تنظیماتش رو AV هست یا Hdmi؟
شایدم جای کابل Av عیب کرده

دوستان سلام،

من دیشب اومدم DVD Key بگیرم فکر کنم سوزن خورد به یه قسمتی!بعد دستگاه 3 چراغ شد،خاموش و روشن کردم اومد بالا ولی در درایو باز نمی شه!و اون چرخی که لنز سوار هست روش و جابجاش می کنه کار نکرد،ولی لنز سالم بود بود چون روشن و خاموش می شد!به طور خلاصه این که موتورهای درایو از کار افتاده !الان چی کار کنم؟ایراد از کجاست؟

دوستان سلام،

من دیشب اومدم DVD Key بگیرم فکر کنم سوزن خورد به یه قسمتی!بعد دستگاه 3 چراغ شد،خاموش و روشن کردم اومد بالا ولی در درایو باز نمی شه!و اون چرخی که لنز سوار هست روش و جابجاش می کنه کار نکرد،ولی لنز سالم بود بود چون روشن و خاموش می شد!به طور خلاصه این که موتورهای درایو از کار افتاده !الان چی کار کنم؟ایراد از کجاست؟

یکی یا دوتا از مقاومت های روی برد بغل IC سوخته، اونارو تعویض کن درست میشه.

تلویزیون SONY - 40HX800 که با hdmi میزنم مشکلی نیست.مانیتورم سامسونگ که vga داره فقط که اونم با کابل Vga HD وصل میکنم مشکلی نیست پس جای کابل Av مشکلی نداره. ولی وقتی میخوام با کابل AV به یه تیوی دیگه (ال جی قدیمی فقط ورودی همین سه فیشه ها داره ) وصل میکنم تصویر نداره قبلا درست بود ولی چند وقته اینطوری شده به سونی هم با همین کابل AVمیزنم بازم همینطوره تصویر نداره

هوم؟!:bored:

سلام!
من بازی فیفا 12 رو گرفتم مثل بعضی بازی ها برای اینکه بازی کنم نیاز به آپدیت داشت! وقتی گزاشتم آپدیت شه وسط کار ارور داد که نمیتونه فایل آپدیت رو از دیسک بخونه، الانم هیچ کاری با سیتم نمیتونم بکنم! خاموش روشن هم میکنم از همونجا میاد بالا!
کنترلر هم کار نمیکنه الان!

---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------

سلام!
من بازی فیفا 12 رو گرفتم مثل بعضی بازی ها برای اینکه بازی کنم نیاز به آپدیت داشت! وقتی گزاشتم آپدیت شه وسط کار ارور داد که نمیتونه فایل آپدیت رو از دیسک بخونه، الانم هیچ کاری با سیتم نمیتونم بکنم! خاموش روشن هم میکنم از همونجا میاد بالا!
کسی نمیدونه باید چه کار کنم؟
نمیدونم باید آپدیت از جای دیگه دانلود کنم؟
آپدیت خود xbox.com نمیدونم کپی خور بودن دستگاه رو خراب نمیکنه؟
اصلا نمیدونم الان اگه آپدیت رو بگیرم با فلاش میتونه آپدیت کنه چون میگه ذیسک رو بگذارید

سلام دوستان
دستگاه هم اسلیم 4 گیگ

تلویزیون SONY - 40HX800 که با hdmi میزنم مشکلی نیست.مانیتورم سامسونگ که vga داره فقط که اونم با کابل Vga HD وصل میکنم مشکلی نیست پس جای کابل Av مشکلی نداره. ولی وقتی میخوام با کابل AV به یه تیوی دیگه (ال جی قدیمی فقط ورودی همین سه فیشه ها داره ) وصل میکنم تصویر نداره قبلا درست بود ولی چند وقته اینطوری شده به سونی هم با همین کابل AVمیزنم بازم همینطوره تصویر نداره

هوم؟!:bored:
نبود کسی یاری کنه??!

سلام!من بازی فیفا 12 رو گرفتم مثل بعضی بازی ها برای اینکه بازی کنم نیاز به آپدیت داشت! وقتی گزاشتم آپدیت شه وسط کار ارور داد که نمیتونه فایل آپدیت رو از دیسک بخونه، الانم هیچ کاری با سیتم نمیتونم بکنم! خاموش روشن هم میکنم از همونجا میاد بالا!کنترلر هم کار نمیکنه الان!---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------کسی نمیدونه باید چه کار کنم؟نمیدونم باید آپدیت از جای دیگه دانلود کنم؟آپدیت خود xbox.com نمیدونم کپی خور بودن دستگاه رو خراب نمیکنه؟اصلا نمیدونم الان اگه آپدیت رو بگیرم با فلاش میتونه آپدیت کنه چون میگه ذیسک رو بگذارید
کسی نیست جواب این سوال رو بده؟نبود؟ اگه کسی جواب نده مجبورم برم قسمت بازیها بپرسم.لااقل یکی از مدیرا جواب بده که اخطار کردن این سوال رو تو بخش بازی fifa نپرسیم

سلام!

---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------

کسی نمیدونه باید چه کار کنم؟
نمیدونم باید آپدیت از جای دیگه دانلود کنم؟
آپدیت خود xbox.com نمیدونم کپی خور بودن دستگاه رو خراب نمیکنه؟
اصلا نمیدونم الان اگه آپدیت رو بگیرم با فلاش میتونه آپدیت کنه چون میگه ذیسک رو بگذارید
دوست عزیز نگران نباش . فریم ور دستگاهت خراب شده . عین مال من :d
شما باید بدی بیرون دوباره از اول برات فریم ور نصب کنن . هزینش هم 10 15 تومنه الکی ازت زیاد نگیرن ( مثل اینکه از بعضی بچه ها 30 40 تومن گرفتن )x )

بچه ها یه سوال : من هروقت میخوام dvd رام ایکس باکس رو اجکت کنم باید یه 20 30 باری دکمه رو بزنم تا بیاد بیرون ( یه ماهه اینطوری شده )
بدم بیرون میتونن درست کننش ؟؟ نزن جای دیگشم خراب کنن ؟
ممنون

سلام من پورت hd دسگام تصویر نمیده بعد از اینکه با تبدیل hd به dvi استفاده کردم اینجوری شده امکان داره پورت hd بسوزه اگر بسوزه قابل تعمیر هست کمککککککککککک

---------- نوشته در 08:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 AM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or