سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من يک هيلو اديشن دارم با مادر برد زفير
امروز 3 چراغ شد با کد 0020
موقع بازی سالم بود
خاموش کردم 2 ساعت بعد که روشن کردم 3 چراغ شد
می شه کاريش کرد؟
احتمالا،(North west) چیپ شمالی غربی GPU داغ کرده و یا مشکل برقی باشه،در کل این خطا خیلی عجیبه.
میشه یه کاراییش کرد مثل تفنگ هوای داغ رو روی چیپ گرفت، البته پیشنهاد میکنم ببریش پیش کسی که بلد باشه.

سلام دوستان.میخواستم بپرسم که اگه یک بازی رو نصب کرده باشیم و بعد دیسکش خیلی خش برداره بازم ارور this disk is unreadable میده؟
و اینکه بازی fable 3 هم مثل کال آف دیوتی و هیلو ریچ بعد از آپدیت داشبورد به 12625 ارور this disk is unreadable میده؟
و در ادامه اگه LT+ رو نصب نکرده باشم ولی دیسک پچ دار بگیرم مشکل ارور هیلو ریچ و کال آف دیوتی حل میشه ؟

خب طرف داره میگه باید دوباره کپی خورش کنی، وقتی کینکت رو به 360 وصل کردی حتما آپدیت کرده و شما بهتره کنسول رو به داشبورد جدید ارتقاء بدین و هک 1.9 رو هم بریزین.

ولی من چک کردم همه بازی های کپی که قبل از خرید کینکت اجرا میشد هنوزم اجرا میشه و این یعنی از کپی خور بودن در نیومده . منظور شما اینه که برای بازی های کپی کینکت هم باید دوباره کپی خور بشه تا اونا رو هم اجرا کنه یا یه همچین چیزی ؟ این تغییر داشبورد رو خودم میتونم انجامش بدم و هک 1.9 رو روش بریزم ؟ اگه میشه لینک فایلها و نحوه انجام کار رو برام بزارین .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.میخواستم بپرسم که اگه یک بازی رو نصب کرده باشیم و بعد دیسکش خیلی خش برداره بازم ارور this disk is unreadable میده؟
و اینکه بازی fable 3 هم مثل کال آف دیوتی و هیلو ریچ بعد از آپدیت داشبورد به 12625 ارور this disk is unreadable میده؟
و در ادامه اگه LT+ رو نصب نکرده باشم ولی دیسک پچ دار بگیرم مشکل ارور هیلو ریچ و کال آف دیوتی حل میشه ؟
اگه خیلی ختو خش داشته باشه آره نمتونه بخونه.
اگه پچ نباشن آره اینجوری میشه.
نه باید حتما Lt+ 1.1 رو داشته باشی و یا 1.9 رو.

ولی من چک کردم همه بازی های کپی که قبل از خرید کینکت اجرا میشد هنوزم اجرا میشه و این یعنی از کپی خور بودن در نیومده . منظور شما اینه که برای بازی های کپی کینکت هم باید دوباره کپی خور بشه تا اونا رو هم اجرا کنه یا یه همچین چیزی ؟ این تغییر داشبورد رو خودم میتونم انجامش بدم و هک 1.9 رو روش بریزم ؟ اگه میشه لینک فایلها و نحوه انجام کار رو برام بزارین .

داشبورد رو خودت میتونی به راحتی انجام بدی ولی فیرمور رو باید بتونی کیس 360 رو باز کنی، کی رو از درایو بیرون بکشی و به فیرمور جدید ارتقا بدی، اگه میتونی و دت به هویت خوبه و قبلا کار کردی، میتونی اگه نه بده برون برات بدون دردسر انجام بدن.

دوستان لطفا کمک کنید
من یه کنسول دارم که وقتی بازی رو میزار و میری تو بازی هر دفه تو یه جای بازی هنگ میکنه (یه با تو لود - یه بار وسط بازی و...) بازی هنگ میکنه و کلا دستگاه هنگ میشه دیگه هیچی کار نمیکنه تا دستگاهو خاموش روشن کنی
حتی اگه بازی رو از هارد اجرا کنی.
دستگاه فالکون هست و از همون موقع که خریدمش همین مشکل رو داره.
راستی درایوشم آپدیت نیست و داشپورد کینکنت هم نداره.
خواهش میکنم کمکم کنید

دوستان لطفا کمک کنید
من یه کنسول دارم که وقتی بازی رو میزار و میری تو بازی هر دفه تو یه جای بازی هنگ میکنه (یه با تو لود - یه بار وسط بازی و...) بازی هنگ میکنه و کلا دستگاه هنگ میشه دیگه هیچی کار نمیکنه تا دستگاهو خاموش روشن کنی
حتی اگه بازی رو از هارد اجرا کنی.
دستگاه فالکون هست و از همون موقع که خریدمش همین مشکل رو داره.
راستی درایوشم آپدیت نیست و داشپورد کینکنت هم نداره.
خواهش میکنم کمکم کنید
شما از فن اکسترنال هم استفاده میکنید؟

منظورتون آپدیت داشبورد هست یا درایو؟
کش رو چطوری پاکنم؟
آره داشبورد کنسول منظورم بود.
پاک کردن کش کنسول:
Clearing the Xbox 360 cache does not remove:

• Your gamertag
  • Content that you have downloaded
  • Game files
  • Console software updates
Clearing the cache temporarily removes:

• Previously downloaded game updates.
    You will be prompted to download these updates again the next time you try to play the games.
To clear the system cache

1. Go to My Xbox, and then select System Settings.
  2. Select Memory.

syssettings_memory.jpg
  3. Highlight any storage device, and then press Y on your controller.

syssettings_storagemu.jpg
    (It doesn't matter which storage device you select; the cache will be cleared for all storage devices.)
  4. Select Clear System Cache.

syssettings_deviceopt_clearsyscache.jpg
  5. When prompted to confirm storage device maintenance, select Yes:

• Like
Reactions: aliahmadi2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or