سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان....
من امروز xbox م رو به internet وصل کردم و رفتم تو xbox live آپدیت کردم....حالا دستگاهم بازی هارو نمیخونه....میگه سی دی رو تمیز کن بعد ری استارت کن......ولی هرکاری میکنم درست نمیشه
چه کنم؟؟؟؟

والا نمیدونم هرچی آپدیت میخاست که کردم بازی های قدیمی رو میخونه تا بازی COD MW2 ولی از این بازی دیگه هر چی میزارم همش مینویسه PLAY DVD نمیدونم چه مرگشه)x
خب شما باید آپدیت تیم C4 vرو روی دستگاه بریزی که بده بیرون برات انجام بدن هزینش هم حدود 15 تومن میشه.
سلام دوستان....
من امروز xbox م رو به internet وصل کردم و رفتم تو xbox live آپدیت کردم....حالا دستگاهم بازی هارو نمیخونه....میگه سی دی رو تمیز کن بعد ری استارت کن......ولی هرکاری میکنم درست نمیشه
چه کنم؟؟؟؟

شما هم مثل دوست بالایی شدی باید دستگاه رو دوباره کپی خور کنی.
salam mikhastam bedoonam ke man behtare lt1.9 ro updat konam ya vaysam ta lt2 biad akhe dige vaghean azbas offline bazi kardam khaste shodam.

تا دیسک های جدید نیاد ورژن 2 نمیاد، شما همون 1.9 رو بریز و بعد دوباره وقتی 2 اومد اون رو بریز.

سلام دوستان
من یک کنسول اسلیم دارم که کپی خور نیست . میخوام کپی خورش کنم . لطفا راهنمایی کنید.
تاریخ تولید: برج 9
lot no:1044X
SN:450222604005
ممنون
E-mail:ubg_hm@yahoo.com

سلام دوستان
من یک کنسول اسلیم دارم که کپی خور نیست . میخوام کپی خورش کنم . لطفا راهنمایی کنید.
تاریخ تولید: برج 9
lot no:1044X
SN:450222604005
ممنون
E-mail:ubg_hm@yahoo.com

درضمن من اصلاحرفه ای نیستم . اگه فردیا موسسه خاصی برای اینکارمعرفی کنید خیلی ممنون خواهم بود.

Code:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32427
آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
شمارهای 4 و یا 0، دارای درایوهای Hitachi 0500 میباشد

• Like
Reactions: b3da
می خواستم ببینم این سیو هایی که unkown profile هستند رو میشه یه کاری کرد که مال یک پروفایل بشن ؟ نمیشه از طریق کامپیوتر و برنامه xtaf این کار رو کرد ؟ ( سیو های من برای بازی red dead هستن ):(

سلام دوستان من چند وقت پیش که بازی dragon age II اومده بود گرفتمش و گذاشتم رو دستگاه یک پیغام آپدیت داد منم آپدیت کردم ورژن داشیورد دستگاه به 12625 تغییر کرد ولی الان بازی هایی مثل cod black ops و cod mw 2 و godfather 2 رو بالا نمیاره میگه this disk is unreadable و LT+ رو هم نصب نکردم مشکل دستگاه چیه؟

سلام دوستان من یه مشکلی دارم که وقتی فلشم رو فرمت میکنم و تو کنسول کانفیگ میکنم،تو کنسول نشون میده 7.2 خالی هست(فلشم 8 گیگه)،اما همون فلشو میزنم به کامپیوتر،لپ تاپ هر دوشون نشون میدن حدود 2مگ خالی هست فقط!!!
بعد توشو که از طریق اکسپلورر کامپیوتر نگاه میکنم میبینم 5تا فایل 1.03 گیگی انداخته توش که البته میدونم این فایلا چی هستن ولی نمیدونم چطور از طریق کنسول تو فلش ریخته میشن!!
کسی همچین موردی رو دیده؟
حتی وقتی با نرم افزارهایی مثله :modio,xplorer,USB XFAT هم فلشو باز میکنم همچین فایلایی رو نمی بینم!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or