سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خواهشا سریع جواب بدید

من برای دوستم رو وصل کردم به لایو که بازی کنم
نوشت باید اپدیت بشه

یه 2 ساعتی با ای دی اس ال داشت اپدیت میکرد
بعد خاموش شد
روشن کردم اواتارم لباس و قیافه اینا نداره و بازی افریقا 2010 رو که بازی میکردم اجرا نمیکنه

چی شده؟؟؟چی کار باید کرد؟؟

دوستان خواهشا سریع جواب بدید

من برای دوستم رو وصل کردم به لایو که بازی کنم
نوشت باید اپدیت بشه

یه 2 ساعتی با ای دی اس ال داشت اپدیت میکرد
بعد خاموش شد
روشن کردم اواتارم لباس و قیافه اینا نداره و بازی افریقا 2010 رو که بازی میکردم اجرا نمیکنه

چی شده؟؟؟چی کار باید کرد؟؟
خب اگه این فریمور جدیده که برای آپدیت 19می اومده رو نریخته باشه احتمالا درایوت به حالت فابریک کارخونه دراومده و بازیای کپی رو اجرا نمی کنه. راهش اینه که بری دوباره فریمور بریزی

میشه یه جا معرفی کنید واسه lt+ 1.9

تهران ، به قیمت سمت شمال غرب یا غرب باشه بهتر:)

اگه از پسش بر میای که خودت انجام بده.البته باید Cd Key هم داشته باشی
اگرم نه که ماشاا.... تهران پر از تعمیر کار هست که کمی قیمتاش با هم فرق داره
از 8 الی 15 نهایتش!

اگه از پسش بر میای که خودت انجام بده.البته باید Cd Key هم داشته باشی
اگرم نه که ماشاا.... تهران پر از تعمیر کار هست که کمی قیمتاش با هم فرق داره
از 8 الی 15 نهایتش!

من که خودم حالیم نیست :(
اینجا ها هم گرونه یا انجام نمیدن

همون فروشگاه فتحی خوبه ؟ یا nexgen

خیلی طول میکشه؟یا 1 ساعته درست میشه

من که خودم حالیم نیست :(
اینجا ها هم گرونه یا انجام نمیدن

همون فروشگاه فتحی خوبه ؟ یا nexgen

خیلی طول میکشه؟یا 1 ساعته درست میشه

فرقی نداره.اول زنگ بزن بهشون ببین کدومشون کمتر میگیرن:d
نه اگه سرش شلوغ نباشه تقریبا 1 ساعته میتونه کارتو راه بندازه

سلام دوستان من فامیلی ستینگ رو دو ماه پیش فعالش کرده بودم حالا که میخوام اینو بازیش کنم ازم رمز میخواد یادم نیست رمز چی دادم راهی نیست اون رمز رو هکش

سلام دوستان من فامیلی ستینگ رو دو ماه پیش فعالش کرده بودم حالا که میخوام اینو بازیش کنم ازم رمز میخواد یادم نیست رمز چی دادم راهی نیست اون رمز رو هکش
یه سوال امنیتی ازت پرسیده قبلا، پسوورد رو ریست کن، مینویسه که سوال امنیتی رو بگین تو هم جواب بده.همین.

من homefront رو رایت کردم رو سی دی بعد گذاشتمش تو اکس باکس 360 بعد از چند لحظه که reading کرد نوشت media disk mixed . تو کامپیوتر هم که میزارم سی دی رو یک برنامه میاد مینویسه setup homefront اونم setup تو کامپیوتر.
من همیشه که رایت می کنم این مشکل رو ندارم ولی الان نمیدونم چرا این جوری میشه؟

سلام به همه من میخاستم lt جدید رو بریزم خودم نیتونم میخاستم بدم next gen بچه ها کسی نکس جن رو میشناسه اطمینانیه هرکی میدونه جواب بده وردا دستگام بهدستشون میرسه کمککککککککک:-s

سلام به همه من میخاستم lt جدید رو بریزم خودم نیتونم میخاستم بدم next gen بچه ها کسی نکس جن رو میشناسه اطمینانیه هرکی میدونه جواب بده وردا دستگام بهدستشون میرسه کمککککککککک:-s

من میشناسمش کارش درسته. خودم ازش تاحالا3تاکنسول خریدم و تمام کارای کنسولم رو هم میدم انجام میده.
خیلت راحت.;)

xbox من1و2 ساله 3 چراغست.اما يه جوري درست شد .sync رو نگه ميدارم بعد 4 بار eject رو مي زنم و خاموش مي كنمو بعد كه روشن مي كنم درست ميشه!!!!
براي هر بار استفاده بايد همين كارو بكنم.يعني مشكل از كجاشه؟؟؟

دوستان عوض کردن هارد ایکس باکس های قدیمی مشکلی واسه دستگاه ایجاد نمیکنه؟
منظورم اینه مثلا یه دستگاه داشته باشین و بعضی موقعها یه هارد رو بهش متصل کنین و بعضی موقعها هم یه هارد دیگه.(منظورم دستگاههای پرمیوم هست)میخواستم بدونم این قضیه مشکلی برای دستگاه یا اطلاعات درون هارد ایجاد میکنه یا نه.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or