سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اونایی که از لایو استفاده نمیکنن نیازی هست 1.9 رو نصب کنن ؟

کلا این 1.9 چه مزیتهایی داره ؟
اگه لایو بازی نمیکنی احتیاج نیست 1.9 رو نصب کنی.همون 1.1 کارتو راه میندازه به شرطی که آپدیت جدیدرو نریخته باشی.

1.9 این امکان رو به شخص استفاده کننده میده که در محیط لایو بگرده، جستجو کنه، دانلود کنه، بدون اینکه فلگ و یا بن بشه و شخص رو در برابر آپدیت جدید ایمن نگه میداره.

شما فقط توی این دو تا بازی مشکل دارین؟ و بازی NFS:Shift و AC:BH رو اجرا میکنین؟
اگه اره که این دو تا بازیتون باید پچ بشه و یعنی اون دوتا NFS و AC پچ هستن.
نه اون دوتا رو هم نمیتونم اجرا کنم !!
ممنون که جواب دادید !
میشه بگید چجوری باید پچشون کنم !؟

دستگاه من اسلیم و اپدیت نسبتا قدیمی روشه و وقتی که میخوام بازی های مورتال کمبت یا کرایسیس 2 بازی کنم میگه باید دستگاه رو اپدیت کنی،میخواستم بدونم اگه اپدیت کنم کپی خور دستگاه میپره یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید

دستگاه من اسلیم و اپدیت نسبتا قدیمی روشه و وقتی که میخوام بازی های مورتال کمبت یا کرایسیس 2 بازی کنم میگه باید دستگاه رو اپدیت کنی،میخواستم بدونم اگه اپدیت کنم کپی خور دستگاه میپره یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه آپدیت NFS و یا AC:BH رو انجام داده باشین و بازی کرده باشین، این بازی رو هم میتونید با خیال راحت بازی کنین.

اگه آپدیت NFS و یا AC:BH رو انجام داده باشین و بازی کرده باشین، این بازی رو هم میتونید با خیال راحت بازی کنین.

دوست عزیز AC:BH اجرا میکنه ولی وقتی مورتال یا کرایسیس رو میزارم پیغام اپدیت میاد.موندم چه کار کنم!

من بعد از یه سری جستجو تو شهر یه موبایلی پیدا کردم که دستگاه reflow رو داره.اون وقت می خوام برد رو بهش بدم.فقط این reflow آموزشی نداره کجای برد باید حرارت بده ؟ چه قدر ؟ چند ثانیه ؟ برد به F نره

ارور هم 0020 هست و اون چیپ زیر هیتسینک قهوه ای خیلی داغ می کنه.

دوست عزیز AC:BH اجرا میکنه ولی وقتی مورتال یا کرایسیس رو میزارم پیغام اپدیت میاد.موندم چه کار کنم!
شما میتونی هارد یا هر مموری ای که 360 وصل هست رو جدا کنی تا دیگه پیغام نده و بدون آپدیت بازی کنی ولی خوب در این صورت نمیتونی بازی سیو کنی مگه اینکه بعد که رفت داخل بازی یه فلش بزنی به 360!
در ضمن اگه آپدیت کراسیس 2 رو انجام بدی اون چند تا بازی رو دیگه نمیتونی بازی کنی و باید پچشون کنی

من بعد از یه سری جستجو تو شهر یه موبایلی پیدا کردم که دستگاه reflow رو داره.اون وقت می خوام برد رو بهش بدم.فقط این reflow آموزشی نداره کجای برد باید حرارت بده ؟ چه قدر ؟ چند ثانیه ؟ برد به F نره

ارور هم 0020 هست و اون چیپ زیر هیتسینک قهوه ای خیلی داغ می کنه.

دوست عزیز همه کس نمیتونه این کارو بکنه
این تاپیکو با دقت بخون بعد......

0020 معمولا خرابی توی یک قطعه ای هستش. سعی کن اول یک بار برد رو دقیقا بررسی کنی که خازنی چیزی نسوخته باشه. دیگه اگر هیچ چیزی پیدا نکردی بده Reflow کنن (که البته شانسش برای 0020 کمه)

ولی Reflow دستگاه XBox360 فرق میکنه، باید برد رو با پیچ به یک قطعه فلز سفت کنی که تاب برنداره و بعدش از زیر و رو حرارت بدی، خیلی هم آروم حرارت داده بشه که چیپ یه دفعه پف میکنه و خراب میشه.

خلاصه یه طورایی دارم سعی میکنم نظرت رو برگردونم. :d

0020 معمولا خرابی توی یک قطعه ای هستش. سعی کن اول یک بار برد رو دقیقا بررسی کنی که خازنی چیزی نسوخته باشه. دیگه اگر هیچ چیزی پیدا نکردی بده Reflow کنن (که البته شانسش برای 0020 کمه)

ولی Reflow دستگاه XBox360 فرق میکنه، باید برد رو با پیچ به یک قطعه فلز سفت کنی که تاب برنداره و بعدش از زیر و رو حرارت بدی، خیلی هم آروم حرارت داده بشه که چیپ یه دفعه پف میکنه و خراب میشه.

خلاصه یه طورایی دارم سعی میکنم نظرت رو برگردونم. :d
ممنون.نظرم برگشت :d

فعلا این خازن ها رو امتحان می کنم.ولی فکر نمی کنم از خازن ها باشه اخه وقتی برد رو می زنم به برق اون هیت سینک قهوه ای خیلی داغ می کنه و هیچ تصویری روی LCD نمی یاد.

بعد می گم مشکلی نداره با یه چیزی مثل چاقو چیپ رو از برد جا کنم بر رسی کنم ؟ امکانش هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or