سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها
"کی" درایو کنسولم پاک شده ازش بک آپ هم ندارم تو تهران کسی هست تعمیر کنه تو رو خدا کمکم کنید
شمارش و آدرسش رو . مادر بورد فالکون درایو لایت ان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(
قصد ناامید کردنت رو ندارم ولی اگه پاک شده باشه که فکر نکنم راهی باشه، دی وی دی رام که خراب نشده بلکه کی پاک شده و بدون کی ایکس باکس بیفایده میشه، ولی یه راه دیگه هست، جی تگش کنی، آپدیت کنسولت چنده؟

سلام دوستان
ببخشید چند تا سوال داشتم
1-این اچیومنت ها به چه دردی می خورند؟
2-من تم کنسول از کجا دانلود کنم؟
3-چه جوری نصبش کنم؟
متشکرم از همتون>:d<

سلام
من دو تا یازی Black ops و Fable3 رو وقتی داخل دستگاه میزارم ارور Disk is unreadable میده !
مشکل از دستگاه هست ؟
شنیدم یکی میگفت باید کرکش کنی !!؟:d:d نمیدونم گفت باید یکاریش بکنی تا اجرا شه !!
ممنون میشم بگید چیکار کنم

سلام دوستان
ببخشید چند تا سوال داشتم
1-این اچیومنت ها به چه دردی می خورند؟
2-من تم کنسول از کجا دانلود کنم؟
3-چه جوری نصبش کنم؟
متشکرم از همتون>:d<
اچیومنت ها نشانه بازی خور بودن شما رو نشون میدن و میگه شما در بازی کردن چقدر توانایی دارین.
تم های 360 رو میشه از جاهای بسیاری دانلود کرد توی نت یه سرچ کنین جواب میگیرین و معمولا نحوه کپی روی 360 رو هم در کنارش توضیح داده. شاید توی فروم توضیح داده باشن.
شما به یه فلش احتیاج دارین که توسط کنسول فرمت شده باشه و بعد با نرم افزار USBXTAFGUI_v44 فلشتون رو باز کنین و بعد تم مورد نظر رو در پوشه مخصوص به خودش کپی کنین.

• Like
Reactions: amirf
نمیدونم چنده الانم درایو وسله رو ارم 360 میمونه نمیاد بالا ولی داشبورد قدیمیس همون اولی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اروره E 64 میده ؟

آخرین ویرایش:
ببخشید من بعد از یه سری جستجو تو شهر یه موبایلی پیدا کردم که دستگاه reflow رو داره.اون وقت می خوام برد رو بهش بدم.فقط این reflow آموزشی نداره کجای برد باید حرارت بده ؟ چه قدر ؟ چند ثانیه ؟
ارور هم 0020 هست و اون چیپ زیر هیتسینک قهوه ای خیلی داغ می کنه.
ممنون

فریز شدن کنسول

سلام
من xboxم سری لانچ هستش با درایو سامسونگ. از وقتی این آپدیت 2.0.13146.0 می 2011 رو ریختم وقت و بی وقت چه زمانی که تو داشبورد هستم و چه زمانی که توی بازی هستم کنسول یهو فریز میشه و حتما باید ریستش کرد
اشکال از کجاست؟ آیا راهی باری درست کردنش هست؟

سلام
من دو تا یازی Black ops و Fable3 رو وقتی داخل دستگاه میزارم ارور Disk is unreadable میده !
مشکل از دستگاه هست ؟
شنیدم یکی میگفت باید کرکش کنی !!؟:d:d نمیدونم گفت باید یکاریش بکنی تا اجرا شه !!
ممنون میشم بگید چیکار کنم
ما هم آدمیم !! :(

"کی" درایو کنسولم پاک شده ازش بک آپ هم ندارم تو تهران کسی هست تعمیر کنه تو رو خدا کمکم کنید
نمیدونم چنده الانم درایو وسله رو ارم 360 میمونه نمیاد بالا ولی داشبورد قدیمیس همون اولی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اروره E 64 میده ؟
تتتتتتوووووووررررررووووووووو خخخخخخدددددااااااا کککککککمممممککککککمممممم ککککننننییییددددددد

سلام
من xboxم سری لانچ هستش با درایو سامسونگ. از وقتی این آپدیت 2.0.13146.0 می 2011 رو ریختم وقت و بی وقت چه زمانی که تو داشبورد هستم و چه زمانی که توی بازی هستم کنسول یهو فریز میشه و حتما باید ریستش کرد
اشکال از کجاست؟ آیا راهی باری درست کردنش هست؟
هنگ کردن کنسول معمولا برای چنین مشکلاتی به وجود میاد:
1:گرم کردن کنسول، بهتره کنسول رو در یک جای خنک تر نگهداری کنین تا ببینین نتیچه میگیرین یا نه.
2:تمیز نبودن دیسک و یا مشکل در دیسک ها و سایکل ها.
3: اگر بازی در نقطه خاص گیر میکند و کنسول هنگ میکند با یک دیسک مشابه دیگر امتحان کنین.
4:پچ دیسک بازی
5:اگر به صورت آنلاین هنگ میکند: فایروال و تنظیمات پورت ها و خط تلفن را برسی کنید.
6:کش هارد کنسول خودتون رو پاک کنین.برای پاک کردن کش هارد:
Code:
“a. Locate the System section of the Xbox 360 Dashboard. b. Select  Memory, select Hard Drive, and then press Y to view the device options  screen.c. On the Xbox 360 Controller, press the X button, press the X  button again, press the left bumper, press the right bumper, press the X  button, and then press the X button again.d. You will be prompted to  confirm system maintenance, select Yes by pressing A.”

اروره E 64 میده ؟
تتتتتتوووووووررررررووووووووو خخخخخخدددددااااااا کککککککمممممککککککمممممم ککککننننییییددددددد
اگه کی رو ندارین و کی هم از روی رام پاک شده هیچ راهی نیست، به شخصی که قبلا براتون آپدیت کرده مراجعه کنین شاید کی رامتون رو داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or