سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی میدونه هاردهای360 موقع کار کردن سروصدا می کنن یا اشکال از هارد منه#:-sاین هاردو تازه 5روزه گرفتمش خوب کار میکنه ولی ازش صدایی مانند صدای اتصال برقی بیرون می یاد مخصوصا موقع خاموش کردن کنسول :-o

کسی میدونه هاردهای360 موقع کار کردن سروصدا می کنن یا اشکال از هارد منه#:-sاین هاردو تازه 5روزه گرفتمش خوب کار میکنه ولی ازش صدایی مانند صدای اتصال برقی بیرون می یاد مخصوصا موقع خاموش کردن کنسول :-o

!!!!!!!!!!!!
یا قرآن!چه چیزایی میشنُفه آدم:d
صدا میده اونم صدای اتصال؟
نه بابا هارد اصلا نباید صدا بده .چیزی توش نی که بخواد صدا بده!

از کجا گرفتی ببر بده وبهش بگو این طوریه شاید امیدی به تعویضش بود

با سلام ایکس باکس من زمانی که می خواستم بازی هام فرانت را انجام بدم از من یک در خواستی کرد نمی دونم چی بود ولی فکر می کنم برای اپدیت بود من گزینه yes را انتخاب کردم بعد یک چیزی پر شد بعد دستگاهم خاموش شد وقتی روشنش کردم یک نوشته هایی چینی یا ژاپنی نوشته بود دادم دستگاهم را از این حالت در بیارن بعد حالا به داشتبرد میره ولی هیچ بازیی را اجرا نمی کنه من مشهد هستم پیش معروف ترین تعمیر گاه کنسول mb یا اقای ممتاز رفتم ایشون هم نتونست کاری بکونه حالا من چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
آقا این dvd key چیه از کجا بیاریم:-/

شما میتونید با این دستگاه بازی ایکس باکس رو از روی هارد مثل PS3 بازی کنید اونم اینطور که شما هارد خودتون رو به این دستگاه وصل میکنید و این رو به ایکس باکس که بازیها به راحتی از روی هارد بدون نیاز به دیسک بازی اجرا بشه . که فعلا توصیه نمیشه چون گروه C4 اعلام کرده که این دستگاه باعث بن شدن میشه

فعلا که تو امریکا و چند کشور اروپایی و چین عرضه شده قیمتش هم 115 $ هستش که به پول ایران حدود 135 تا 140 تومن هستش

البته بگم که این دستگاه هنوز XBL رو ساپورت نمی کنه:d:d:d

بعضی از هاردها اینطوری هستن، یعنی وقتی خاموش میکنی سریع ترمز میکنند و این صدا رو میده. مشکل خاصی نیست ولی اگر نگران هستی میتونی ببری عوضش کنی.

کسی می دونه از کجا می شه مادربرد و درایو دسته دو پیدا کرد
کلید درایو پریده بک اپ هم ندارم:((:((:((:((

فقط مادربرد پیدا بکنی بسه، درایو که داری.

خسته نباشین
راهی هست که رمزی که رو دستگاه گذاشته شده رو ریست کرد یا کلا برداشت؟؟؟(رمز فراموش شده:D)

من راهش رو توی همین تایپیک گذاشته ام، بگردی پیداش میکنی.

شما میتونید با این دستگاه بازی ایکس باکس رو از روی هارد مثل PS3 بازی کنید اونم اینطور که شما هارد خودتون رو به این دستگاه وصل میکنید و این رو به ایکس باکس که بازیها به راحتی از روی هارد بدون نیاز به دیسک بازی اجرا بشه . که فعلا توصیه نمیشه چون گروه C4 اعلام کرده که این دستگاه باعث بن شدن میشه

فعلا که تو امریکا و چند کشور اروپایی و چین عرضه شده قیمتش هم 115 $ هستش که به پول ایران حدود 135 تا 140 تومن هستش

پس چیز زیاد مهمی نیست

بعضی از هاردها اینطوری هستن، یعنی وقتی خاموش میکنی سریع ترمز میکنند و این صدا رو میده. مشکل خاصی نیست ولی اگر نگران هستی میتونی ببری عوضش کنی.

روشش رو به ما هم بگو

عزیز جایی شما میشناسید که داشته باشه

مهم که هست :d:d با اومدن دی وی دی های 10 گیگ و نبود این دی وی دی ها برای ریختن بازی مجبور میشی که بازی اورجینال بگیری پس برای اونایی که میخوان بازی کپی کنند چیز مهمی محسوب میشه :d:d:d

یعنی دی وی دی 10 گیگ خام نداریم که کپی بشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or