سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا خالا جسپر ها چقدر سه چراغ دادن؟با چقدر کارکرد این مشکل پیش اومده؟
با چسپر تا چند ساعت متوالی میشه بازی کرد(از رو هارد)؟

این گیره های x شکل رو چه جوری باز کنم ؟

بعد من دقیق متوجه نمی شم.reflow همون سشوار صنعتی خودمونه ؟
با این آموزش BGA Reballing Instruction کارم راه می افته ؟

مرسی

درود.تویه نمایشگاه e3 یک قابلیت جدید کینکت معرفی شد که لباس و چهره فرد بازی کننده توسط کینکت شناسایی می کنه.این قابلیت رو چجوری و از کدوم قسمت لایو باید دریافت کنم؟؟؟؟؟
ممنون

این گیره های x شکل رو چه جوری باز کنم ؟

بعد من دقیق متوجه نمی شم.reflow همون سشوار صنعتی خودمونه ؟
با این آموزش BGA Reballing Instruction کارم راه می افته ؟

مرسی

یک پیچ گوشتی بنداز بین گیره و پیچ و خیلی آروم به بیرون فشار بده. خیلی حواست باشه که اگر پیچ گوشتی سربخوره میزنه یه جایی رو خراب میکنه.

Reflow ارزون که زیاد هم دوام نداره با سشوارصنعتی انجام میشه.

Reflow درست و حسابی با دستگاه SMD Reflow Station و تزریق محلول کلفونیوم به زیر چیپ ها انجام میگیره.

Reballing خیلی پیچیده هستش و با عرض معذرت فکر نکنم کار شما باشه.
در ضمن چون تجهیزات مختلفی میخواد، برای یک بار صرف نمیکنه.

با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید!
من داشبورد یه کنسول رو به 2.0.13146.0 آپدیت کردم اما متاسفانه تا آخر تکمیل نشد و الان دائما توی مرحله Applying Update گیر میکنه و همچین ارور میده :

Status Code : 23EF - 335A - B600 - 0402 - C005 - 3002

لازم به ذکر هستش که نوع دستگاه Elite 120 GB هست و من با هارد و بدون هارد سعی کردم آپدیت کنم که نشد و هاردش رو زدم به یه کنسول دیگه و Fromat کردم و باز هم حل نشد (هم از طریق Game DVD و هم USB و همچنین DVD که واسه آپدیت Write کردم نشد)
دوستان اگر راه حلی موجود هست بگید
با تشکر.

سلام من 1 سال پیش زدم کلید درایو دستگاه پروندم . از کلید بکاپ نگرفتم :-s
حالا می خوام بدونم بد از یک سال هنوز راهی برای بدست اوردن کلید از مادربورد دستگاه پیدا شده یا نه :-/
مردیم از بی xbox :((:((

بابا کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(:(:(

راستی جایی می شناسید که بشه دستگاه خالی یعنی فقط مادربرد با درایو تهیه کرد (اگر مشکل دستگاه حل نشه باید بخرم) فقط 100% مطمئن باشه:|

با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید!
من داشبورد یه کنسول رو به 2.0.13146.0 آپدیت کردم اما متاسفانه تا آخر تکمیل نشد و الان دائما توی مرحله Applying Update گیر میکنه و همچین ارور میده :

Status Code : 23EF - 335A - B600 - 0402 - C005 - 3002

لازم به ذکر هستش که نوع دستگاه Elite 120 GB هست و من با هارد و بدون هارد سعی کردم آپدیت کنم که نشد و هاردش رو زدم به یه کنسول دیگه و Fromat کردم و باز هم حل نشد (هم از طریق Game DVD و هم USB و همچنین DVD که واسه آپدیت Write کردم نشد)
دوستان اگر راه حلی موجود هست بگید
با تشکر.

دوستان خودم جواب خودمو میدم :d
باید فریمور رو به اورجینال (Stock) تبدیل بشه و به راحتی آپدیت انجام شد...

سلام
چند روزیه کنسول من یه مشکل عجیب پیدا کرده من با کابل hdmi وصل بودم تا اینکه چند روز اخیر صدای کنسول چه بازی ها چه خود داشبورد قطع شده یه وقت ها هست ولی یه وقت ها صدا قطه جالبه که کابل avi رو که وصل میکنم صدا داره ولی با hdmi گاهی صداش قطه که هر کاری می کنم صدا درست نمی شه.
کسی میدونه چی شده؟

سلام
چند روزیه کنسول من یه مشکل عجیب پیدا کرده من با کابل hdmi وصل بودم تا اینکه چند روز اخیر صدای کنسول چه بازی ها چه خود داشبورد قطع شده یه وقت ها هست ولی یه وقت ها صدا قطه جالبه که کابل avi رو که وصل میکنم صدا داره ولی با hdmi گاهی صداش قطه که هر کاری می کنم صدا درست نمی شه.
کسی میدونه چی شده؟
کابل HDMI تعویض کن

دوستان خسته نباشید

مشکل من در کابل ایکس باکس به مانتیتور هست سایه میندازه و شفافیت نداره
از دوستان عزیز خواهش میکنم اگه راه حلی دارند بگند اینو اضافه کنم که مانیتور من hdmi نمیخوره

یعنی میگی از کابله ...
پس چرا تصویر داره صدا نداره .؟
کابل من جنسش خیلی خوبه بعنب ممکنه خراب شده باشه؟
دلیل نمیشه که چون تصویر داره باید صدا داشته باشه
شما با یک کابل HDMI دیگه چک کن ببین مشکل حل می شه یا نه

• Like
Reactions: پژمان
آقا من یه مشکل داشتم .... درایوم هنگام بازی صدای بدی میده حالت خرخر . مشکل داره ؟ البته بازی هارو بدون هیچ عیب و ایراد اجرا میکنه . در ضمن دستگاه من arcade هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or