سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دستگاه xbox من هارد رو نمی شناسه.
وقتی هارد وصل هست، روی لوگوی XBOX-360 قفل میکنه.
اصلا وارد آواتار نمیشه.اما وقتی هارد رو در میارم وارد اواتار میشه و وارد بازی هم میشه.
تا دیروز کار میکرد بدون هیچ مشکلی.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Plz help Me

سلام اینو بخونید:

نوشته شده توسط JUAREZ
دوستان من یه روستی دارم الان زنگ زد بهم گفتش که وقتی کنسولش رو روشن میکنه تصویر میلرزه و وقتی تو

بازی هم میره میلرزه. این از چیه؟

کسی نیست جواب بده؟

احتمالا از کابله.توی چه بازی اینطوریه؟
اگه همه بازیهاست پس از کابله تصویره.

جان مادرتان کمک کنید!(شوخی کردم)

من با 1 دونه پاناسونیک 42 اینچ مدل G10 امتحان کردم کلا تصویر لرزش داشت ! بعد که رفتم تو تنظیمات و رزولوشن رو از 1080p به 1080i تغییر دادم درست شد! تازه تلویزیونم هم فول اچ دی هست و از کابل HDMI استفاده کردم ولی خودم هم موندم که چرا این جوریه !

دوستان لطفا کمک کنید

من Xbox360 ام رو به T220p (مانیتور) وصل کردم و با کیفیت 1080P بازی کردم اما چرا باتلویزیون پاناسونیک نشد!

دوستان لطف کنید راهنمایی کنید

با تشکر...

سلام اینو بخونید:

نوشته شده توسط JUAREZ
دوستان من یه روستی دارم الان زنگ زد بهم گفتش که وقتی کنسولش رو روشن میکنه تصویر میلرزه و وقتی تو

بازی هم میره میلرزه. این از چیه؟

کسی نیست جواب بده؟

احتمالا از کابله.توی چه بازی اینطوریه؟
اگه همه بازیهاست پس از کابله تصویره.

جان مادرتان کمک کنید!(شوخی کردم)

من با 1 دونه پاناسونیک 42 اینچ مدل G10 امتحان کردم کلا تصویر لرزش داشت ! بعد که رفتم تو تنظیمات و رزولوشن رو از 1080p به 1080i تغییر دادم درست شد! تازه تلویزیونم هم فول اچ دی هست و از کابل HDMI استفاده کردم ولی خودم هم موندم که چرا این جوریه !

دوستان لطفا کمک کنید

من Xbox360 ام رو به T220p (مانیتور) وصل کردم و با کیفیت 1080P بازی کردم اما چرا باتلویزیون پاناسونیک نشد!

دوستان لطف کنید راهنمایی کنید

با تشکر...
خوب احتمالاً چون مانیتورتون سامسونگه T220P و 1080P رو به راحتی می‌کشه ولی تلویزیون پاناسونیکتون 1080p رو ساپورت نمی‌کنه.
چون 1080i خیلی Rate پایین‌تری نسبت به P داره. توی i یک فریم خطوط زوج و فریم بعدی خطوط فرد می‌آد و لرزش احساس می‌شه.

سلام دوستان ، آقا من واسه اجرای بازی اسپلینتر سل کانویکشن به مشکل خوردم ، وقتی بازی رو میزارم وارد یه صفحه ی سفید میشه با آرمه ایکس باکس ! من آخرین آپدیت 2010 رو هم روش نصب کردم ولی چیزی تغییر نکرد!ایکس باکسمم پرمیوم فالکونه و درایومم هیتاچی هست ! بازیهای دیگرو ولی به راحتی اجرا میکنه ! به عنوان مثال دانته اینفرنال و اساسین کرید 2 و... !!! خواهش میکنم کمک کنید !!!:((

سلام دوستان ، آقا من واسه اجرای بازی اسپلینتر سل کانویکشن به مشکل خوردم ، وقتی بازی رو میزارم وارد یه صفحه ی سفید میشه با آرمه ایکس باکس ! من آخرین آپدیت 2010 رو هم روش نصب کردم ولی چیزی تغییر نکرد!ایکس باکسمم پرمیوم فالکونه و درایومم هیتاچی هست ! بازیهای دیگرو ولی به راحتی اجرا میکنه ! به عنوان مثال دانته اینفرنال و اساسین کرید 2 و... !!! خواهش میکنم کمک کنید !!!:((
زیاد بار در همین تاپیک گفته شده.
بازی شما ویو 6 هست و احتمالاً فیرمور درایوتون قدیمی هستش. (1.6 یا قدیمی‌تر) و قادر به اجرای ویوهای بالاتر از 3 را ندارد.
دانته‌ای هم که دارین احتمالاً Wave Patched to 3 بوده که تونسته اجرا کنه.
یا به Non Stealth یا اگه لایو می‌رین به LT آپدیت کنید.
به آپدیت داشبورد که شما انجام دادین هم ربطی نداره. (آپدیت کپی‌خور درایو)
اگه 1.6 باشه با دیسک اکتیو هم می‌تونین موقت اجرا کنید.

سلام دوستان

من تقریبا 4 ماهی هست که بن شدم

1.حالا می خوام دشبردمو آپدیت کنم از کجا دان کنم؟
2. چطور نصب کنم؟
3. تغییرات دشبرد جدید چیه؟
4.مدل درایورمو از کجا می تونم بفهمم؟
5. راهی برای از بن دراومدن هست؟
6.من اون دشبردی رو دارم که تو نسخه بعدیش بهش توییت و فیس بوک اضافه شد، اگر آپ کنم چون لایو ندارم نمی تونم از اینام استفاده کنم؟
7. الان نمی تونم رو هاردم دیه بزیبریزم راهی وجود داره؟ یا هاردمو بفروشم چون استفاده ای نداره

ببخشيد ولّی جای و پيدا نکردم واسه سؤالم.......
dvd key که بد از خريده دستگاه نو فروشنده با ا فلش به 360 منتقل ميکنه چيه و به چه دردی ميخوره؟
من تو يجايه ديگه خونده بودم که اگه خودمون اين dvd key داشته باشيم خوبه......اگه درسته از کجا بايد پيدا کنم؟

بچه ها دستگاه من کپی خره و خوب کار میکنه اگه بخوام افلاین(با فلش)اپدیتش کنم ایا از کپی خوری در میاد یا مشکلی پیش میاد براش؟
ورژن فعلی=2.08
ورزنی که میخوام اپ کنم=2.09

بچه ها دستگاه من کپی خره و خوب کار میکنه اگه بخوام افلاین(با فلش)اپدیتش کنم ایا از کپی خوری در میاد یا مشکلی پیش میاد براش؟
ورژن فعلی=2.08
ورزنی که میخوام اپ کنم=2.09
نه هیچ مشکلی پیش نمی‌آد.
اون آپدیت مربوط به FirmWare خود دستگاه هست و اون کپی‌خور مربوط به Firmware درایو.

ببخشيد ولّی جای و پيدا نکردم واسه سؤالم.......
dvd key که بد از خريده دستگاه نو فروشنده با ا فلش به 360 منتقل ميکنه چيه و به چه دردی ميخوره؟
من تو يجايه ديگه خونده بودم که اگه خودمون اين dvd key داشته باشيم خوبه......اگه درسته از کجا بايد پيدا کنم؟
دوست عزیز dvd key کاری به فلش نداره.
بد نیست داشته باشید چون اتفاق هست دیگه اومدیم خودتون خواستید دستگاه اپدیت کنید و dvd key رو پروندید اگه dvd key رو نداشته باشید باید یه دستگاه دیگه بخرید

منم همین مشکلو دارم اما نه تو همه بازیا . تو forza3 و army of two تا حالا اینطوری شده
xtreme دستگاهو چطوری باید بفهمم چنده؟LT هست اما نمیدونم ورژن 1 یا 1.1

در پستهای قبلی هم به صورت کامل در خصوص این داستان توضیح دادم ! بیخود به لز و درایور دستگاه شک نکنید ! این مشکل در خصوص فرمور دستگاه هست ! شما ورژن دستگاه رو حتما حتما به ورژن LT 1.1 آپ کنید 100 % مشکل حل خواهد شد !!!!!!! :cool:

سلام دوستان
من دستگاهم رو 1 سال پیش خریدم . الیت فالکون هست با درایور لایتون
LT هم ریختم.
الان چند وقته که بازیها رو درست نمیخونه.
مثلا وقتی یه بازی رو می خوام بریزم تو هارد همش ارور دیسک میده.
باید چند بار دیسک رو در بیارم دوباره بزارم تا بریزه.

حالا مشکل ازچیه؟
از لنز یا درایو؟ باید عوض بشن؟ چند هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or