ramin cybran
کاربر سایت
اول اینکه تسلیت میگم داداش
کنسول آخرت باشه که به رحمت خدا میره
میگم جسپر که نبود؟![]()
مرسی از همدردی دوست من
نه فالکون 2007 بود که حدود 3 ماه پیش 3 چراغ شده بود الان کلا تک چراغ e74 داد
اول اینکه تسلیت میگم داداش
کنسول آخرت باشه که به رحمت خدا میره
میگم جسپر که نبود؟![]()
خوب احتمالاً چون مانیتورتون سامسونگه T220P و 1080P رو به راحتی میکشه ولی تلویزیون پاناسونیکتون 1080p رو ساپورت نمیکنه.سلام اینو بخونید:
نوشته شده توسط JUAREZ![]()
دوستان من یه روستی دارم الان زنگ زد بهم گفتش که وقتی کنسولش رو روشن میکنه تصویر میلرزه و وقتی تو
بازی هم میره میلرزه. این از چیه؟
کسی نیست جواب بده؟
احتمالا از کابله.توی چه بازی اینطوریه؟
اگه همه بازیهاست پس از کابله تصویره.
من با 1 دونه پاناسونیک 42 اینچ مدل G10 امتحان کردم کلا تصویر لرزش داشت ! بعد که رفتم تو تنظیمات و رزولوشن رو از 1080p به 1080i تغییر دادم درست شد! تازه تلویزیونم هم فول اچ دی هست و از کابل HDMI استفاده کردم ولی خودم هم موندم که چرا این جوریه !
دوستان لطفا کمک کنید
من Xbox360 ام رو به T220p (مانیتور) وصل کردم و با کیفیت 1080P بازی کردم اما چرا باتلویزیون پاناسونیک نشد!
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
با تشکر...
سلام اقا من همه بازیام وسطش CLEAN THE DISK جی کار کنم؟
منم همین مشکلو دارم اما نه تو همه بازیا . تو forza3 و army of two تا حالا اینطوری شده
xtreme دستگاهو چطوری باید بفهمم چنده؟LT هست اما نمیدونم ورژن 1 یا 1.1

زیاد بار در همین تاپیک گفته شده.سلام دوستان ، آقا من واسه اجرای بازی اسپلینتر سل کانویکشن به مشکل خوردم ، وقتی بازی رو میزارم وارد یه صفحه ی سفید میشه با آرمه ایکس باکس ! من آخرین آپدیت 2010 رو هم روش نصب کردم ولی چیزی تغییر نکرد!ایکس باکسمم پرمیوم فالکونه و درایومم هیتاچی هست ! بازیهای دیگرو ولی به راحتی اجرا میکنه ! به عنوان مثال دانته اینفرنال و اساسین کرید 2 و... !!! خواهش میکنم کمک کنید !!!![]()
نه هیچ مشکلی پیش نمیآد.بچه ها دستگاه من کپی خره و خوب کار میکنه اگه بخوام افلاین(با فلش)اپدیتش کنم ایا از کپی خوری در میاد یا مشکلی پیش میاد براش؟
ورژن فعلی=2.08
ورزنی که میخوام اپ کنم=2.09
دوست عزیز dvd key کاری به فلش نداره.ببخشيد ولّی جای و پيدا نکردم واسه سؤالم.......
dvd key که بد از خريده دستگاه نو فروشنده با ا فلش به 360 منتقل ميکنه چيه و به چه دردی ميخوره؟
من تو يجايه ديگه خونده بودم که اگه خودمون اين dvd key داشته باشيم خوبه......اگه درسته از کجا بايد پيدا کنم؟
منم همین مشکلو دارم اما نه تو همه بازیا . تو forza3 و army of two تا حالا اینطوری شده
xtreme دستگاهو چطوری باید بفهمم چنده؟LT هست اما نمیدونم ورژن 1 یا 1.1