alirasoolixbox360
کاربر سایت
اکسترک کن تو همون جایی که اولی رو اکسترک کردیفایل دومی کجا بزارم
اکسترک کن تو همون جایی که اولی رو اکسترک کردیفایل دومی کجا بزارم
سلام داش مهدی /برای اوردن temp با دکمه guide/که تصویرشو گذاشتی/باید فری استایلتو از اول دانلود کنی/چرا که داخل فری استایل پوشه plugins بعد Hudscense فایلهای xur دچار مشکل شدند / حتما قبلی رو کامل پاک کن با exe menu احتمال داره موقع پاک کردن اسم فری استایل باز باشه که باید دستگاتو خاموش روشن کنی باز با menu اسمشو هم پاک کن/اون شبیه سازو هم امتحان کردم مشکلی نداشت /از اونجایی که مشکل داره عکس بگیر/لینک دانلودفری استایل 3/775 هست بعد از خارج کردن فایل فشرده فقط F3Rev775 رو نیاز داری/بقیش هیچی نیست/یا علی دوست عزیز[newsinside.org]TeamFSD.Freestyle3.0.775میتونی دما رو تو منو راهنما بیاری بگو
ناموسا دمت گرم درست شدسلام داش مهدی /برای اوردن temp با دکمه guide/که تصویرشو گذاشتی/باید فری استایلتو از اول دانلود کنی/چرا که داخل فری استایل پوشه plugins بعد Hudscense فایلهای xur دچار مشکل شدند / حتما قبلی رو کامل پاک کن با exe menu احتمال داره موقع پاک کردن اسم فری استایل باز باشه که باید دستگاتو خاموش روشن کنی باز با menu اسمشو هم پاک کن/اون شبیه سازو هم امتحان کردم مشکلی نداشت /از اونجایی که مشکل داره عکس بگیر/لینک دانلودفری استایل 3/775 هست بعد از خارج کردن فایل فشرده فقط F3Rev775 رو نیاز داری/بقیش هیچی نیست/یا علی دوست عزیز[newsinside.org]TeamFSD.Freestyle3.0.775
مهدی جان این بازی 2 جور کدومشو دانلود کردی/بعد اینکه نباید ادغام بشه/ناموسا دمت گرم درست شد
من بازی ردد رو دان کردم دوتا بود دو دی وی دی
الان میریزم داخل پوشه کنتک
دوتا بازی داخل منوی گیم هست
چجوری ادغام کنم
چون از مگا دانلود میکنم dvd 1 dvd 2 رو زدممهدی جان این بازی 2 جور کدومشو دانلود کردی/بعد اینکه نباید ادغام بشه/
این بازی تقریبا 12 گیگ/درسته از مگا داده/نگاش کردم/توی 2 dvd 1 dvd ی فایل هست نوشته DEV که هرکدومش 1 گیگ پاکشون کن نیازی نیست//برای اجرا نمیدونم این 2 تا فایل هاوی چی هستنداگه تونستی فقط عکس فایل باز شده رو بزار dvd 1 dvd2چون از مگا دانلود میکنم dvd 1 dvd 2 رو زدم
برای اینکار اگه برنامه Xbox_Image_Browse_v2.9.0.350 برای موبایل باشه عالیه اگه باشهیه برنامه iso extract واسه گوشی گرفتم
جواب میده
بازی اصلی رو دان کنم فقط باید بازش کرد فایلای داخل iso رو بزارم داخل هارد اجرا میشه
میدونم امروز دوساعت گشتم دنبال حجمش تا ببینم rev واقعیه که فهمیدم واسه بازیابی وقتی ناقص باشه نیازهاین بازی تقریبا 12 گیگ/درسته از مگا داده/نگاش کردم/توی 2 dvd 1 dvd ی فایل هست نوشته DEV که هرکدومش 1 گیگ پاکشون کن نیازی نیست//برای اجرا نمیدونم این 2 تا فایل هاوی چی هستنداگه تونستی فقط عکس فایل باز شده رو بزار dvd 1 dvd2
والا منم میخواستم دانلودش کنم سرعت پایین بود گفتم ارزش نداره/و اینکه امکانش هست موقع اکسترکت ارور بده/بازی ایراد پیدا کنهچرا برنامه mega اینقدر سرعت دانلودش کمه ۲ مگابایت برثانیه آخرشه
مجبور شدم مگا رو کلون کنم
همزمان دانلود کنم
نه فعلا چهار تا بازی دان کردم مشکلی نداشتوالا منم میخواستم دانلودش کنم سرعت پایین بود گفتم ارزش نداره/و اینکه امکانش هست موقع اکسترکت ارور بده/بازی ایراد پیدا کنه
مهدی جان درسته/مهم مدیاست که ایراد داشته باشه صفحه ابی میشه/روی فلش امتحان کن/باور کن امتحان کردم /خودم دارمش مشکلی نیست/خودت منو میشناسی دروغ نمیگم