سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میتونی دما رو تو منو راهنما بیاری بگو
سلام داش مهدی /برای اوردن temp با دکمه guide/که تصویرشو گذاشتی/باید فری استایلتو از اول دانلود کنی/چرا که داخل فری استایل پوشه plugins بعد Hudscense فایلهای xur دچار مشکل شدند / حتما قبلی رو کامل پاک کن با exe menu احتمال داره موقع پاک کردن اسم فری استایل باز باشه که باید دستگاتو خاموش روشن کنی باز با menu اسمشو هم پاک کن/اون شبیه سازو هم امتحان کردم مشکلی نداشت /از اونجایی که مشکل داره عکس بگیر/لینک دانلودفری استایل 3/775 هست بعد از خارج کردن فایل فشرده فقط F3Rev775 رو نیاز داری/بقیش هیچی نیست/یا علی دوست عزیز[newsinside.org]TeamFSD.Freestyle3.0.775

آخرین ویرایش:
سلام داش مهدی /برای اوردن temp با دکمه guide/که تصویرشو گذاشتی/باید فری استایلتو از اول دانلود کنی/چرا که داخل فری استایل پوشه plugins بعد Hudscense فایلهای xur دچار مشکل شدند / حتما قبلی رو کامل پاک کن با exe menu احتمال داره موقع پاک کردن اسم فری استایل باز باشه که باید دستگاتو خاموش روشن کنی باز با menu اسمشو هم پاک کن/اون شبیه سازو هم امتحان کردم مشکلی نداشت /از اونجایی که مشکل داره عکس بگیر/لینک دانلودفری استایل 3/775 هست بعد از خارج کردن فایل فشرده فقط F3Rev775 رو نیاز داری/بقیش هیچی نیست/یا علی دوست عزیز[newsinside.org]TeamFSD.Freestyle3.0.775
ناموسا دمت گرم درست شد
من بازی ردد رو دان کردم دوتا بود دو دی وی دی
الان میریزم داخل پوشه کنتک
دوتا بازی داخل منوی گیم هست
چجوری ادغام کنم

بعد راستی اون مشکل کند بودن آخر فهمیدم
چون من بیشتر بازی هارو داخل یوتیوب 60fps دیدم
کنسول هم رو بیشتر بازی ها 30fps اجرا میکنه
منم دنبال روون بودن بودم که این منو گیج کرده بود

ناموسا دمت گرم درست شد
من بازی ردد رو دان کردم دوتا بود دو دی وی دی
الان میریزم داخل پوشه کنتک
دوتا بازی داخل منوی گیم هست
چجوری ادغام کنم
مهدی جان این بازی 2 جور کدومشو دانلود کردی/بعد اینکه نباید ادغام بشه/

چون از مگا دانلود میکنم dvd 1 dvd 2 رو زدم
این بازی تقریبا 12 گیگ/درسته از مگا داده/نگاش کردم/توی 2 dvd 1 dvd ی فایل هست نوشته DEV که هرکدومش 1 گیگ پاکشون کن نیازی نیست//برای اجرا نمیدونم این 2 تا فایل هاوی چی هستنداگه تونستی فقط عکس فایل باز شده رو بزار dvd 1 dvd2

یه برنامه iso extract واسه گوشی گرفتم
جواب میده
بازی اصلی رو دان کنم فقط باید بازش کرد فایلای داخل iso رو بزارم داخل هارد اجرا میشه
برای اینکار اگه برنامه Xbox_Image_Browse_v2.9.0.350 برای موبایل باشه عالیه اگه باشه

این بازی تقریبا 12 گیگ/درسته از مگا داده/نگاش کردم/توی 2 dvd 1 dvd ی فایل هست نوشته DEV که هرکدومش 1 گیگ پاکشون کن نیازی نیست//برای اجرا نمیدونم این 2 تا فایل هاوی چی هستنداگه تونستی فقط عکس فایل باز شده رو بزار dvd 1 dvd2
میدونم امروز دوساعت گشتم دنبال حجمش تا ببینم rev واقعیه که فهمیدم واسه بازیابی وقتی ناقص باشه نیازه

چرا برنامه mega اینقدر سرعت دانلودش کمه ۲ مگابایت برثانیه آخرشه
مجبور شدم مگا رو کلون کنم
همزمان دانلود کنم

چرا برنامه mega اینقدر سرعت دانلودش کمه ۲ مگابایت برثانیه آخرشه
مجبور شدم مگا رو کلون کنم
همزمان دانلود کنم
والا منم میخواستم دانلودش کنم سرعت پایین بود گفتم ارزش نداره/و اینکه امکانش هست موقع اکسترکت ارور بده/بازی ایراد پیدا کنه

والا منم میخواستم دانلودش کنم سرعت پایین بود گفتم ارزش نداره/و اینکه امکانش هست موقع اکسترکت ارور بده/بازی ایراد پیدا کنه
نه فعلا چهار تا بازی دان کردم مشکلی نداشت
دوتا فایل gta
دوتا فایل رددد
اسنایپر
دوتا فورزا ۴

این شبیه ساز سگا هرکاری میکنم اجرا نمیکنه صفحه آبی میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or