دیدی گفتم وای فای نداره علی جانوای فای نیست
چرا نمیندازند/وای فای این دستگاها اینقدر قوی هست که موبایل و هم پیدا میکنه//دانگل برای ایکس باکسهای فت قدیمی هست /نه واسه اینا//البته من خودم چند تا دارمببرم توپخونه براش بورد میندازن؟
نبودنش 2 حالت داره/اونایی که دستگاه جی تگ میکنند یا میدزدند یا یادشون میره وای فای رو بزنند سرجاش/من خودم باور کن یادم رفته بزارم سرجاش برای مشتریولی زنگ میزنم دستگاشونو بیارند بزارم سر جاشنیست
ی لحظه تا شماره تعمیرکار توی توپخونه بدم زنگ بزن قیمت بگیر پاساژ شیرازی09104708007/اقای میرضاییاقا سپهر کمک
اداپتور دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اداپتور میفروشن یا خود بورد رو
مگه شکلشو بهت نشون ندادم/ی برد کوچیک/زنگ بزن قیمت بگیر ببین چند میگه/بگو برد وای فای داخلی برای سوپر اسلیم ای میخواماداپتور دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم از اداپتور دانگل بودمگه شکلشو بهت نشون ندادم/ی برد کوچیک/زنگ بزن قیمت بگیر ببین چند میگه/بگو برد وای فای داخلی برای سوپر اسلیم ای میخوام
بله /ادرس/توپ خونه/پاساژ شیرازی/طبقه 2/پلاک 23//حتما دستگاتم ببر که تست کنه/مشکلی نباشه//اینو بخاطر بسپار دستگاتو اوردی خونه بعداز اتمام تنضیمات در همون جا بطور اتوماتیک میره که به لایو وصل بشه جلوشو بگیر با کنسل کردن/و دیگه این اتفاق نمیفتهجایی که شمارشو دادین
همه ی این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی فقط یه صفحه ی سیاه میاد و همینطور می مونه تا دستگاهو خاموش نکنم، هیچ اتفاقی نمیفتهسلام مجید جان نیازی به نصب کردن نیست//شما باید فایل خارج شده رو که به این اسم هست Aurora 0.7b.1 - Release Packageکامل توی هارد قرارش بدید/نباید موقع انتقال فایل کامل به هارد ارور داشته باشی/برای انتقال به هارد از ایگزه منو استفاده کن /بعد از انتقال به ریشه هارد یادت باشه ریشه هارد نباید درون فایل دیگه قرار بدی//بعد از انتقال فایل به هارد باید این فایلها باشه/در تصویر زیر هست//من خودم امروز چک کردم مشکلی نداشت/اگه نشد بهم اطلاع بده/میتونی همون از ایگزه منو هم اجراش کنیView attachment 187560View attachment 187561
مهدی جان ی یاداوری بکنم/این سگا که دانلود کردی نزدیک 1100 تا بازی داره یعنی کل بازیهای سگا/بازیهاشو نیاز نیست از حالت فشرده خارج کنی/اگه بخوای این شبیه ساز سگارو به هاردت منتقل کنی احتمالا نزدیک 20 تا بازی رو برات منتقل کنه شاید هم کمتر /برای اینکه همه بازیهارو داشته باشی باید این شبیه سازو با ی فلش جدا استفاده کنیدمت گرم
مجید جان از روی فلش اجراش کن اونی که توی هارده رو پاک کن/ببین درست میشه/اگه نشد نگران نباش فردا میگم چیکار کنهمه ی این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی فقط یه صفحه ی سیاه میاد و همینطور می مونه تا دستگاهو خاموش نکنم، هیچ اتفاقی نمیفته