سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله
دقت کن ببین چی میگم تمام سیمهای دستگاتو خارج کن /دستگاتو بزار زمین

اوکی
این قسمت که الامت دایره زدمو میبینی /جای ی ناخن هست /دستگاتو به حالت ایستاده بزار مثل تصویر و ناخنتو بزار اونجا و اون قابو روبه بالا بکش درارش تموم 188446

ببرم توپخونه براش بورد میندازن؟
چرا نمیندازند/وای فای این دستگاها اینقدر قوی هست که موبایل و هم پیدا میکنه//دانگل برای ایکس باکسهای فت قدیمی هست /نه واسه اینا//البته من خودم چند تا دارم

نیست
نبودنش 2 حالت داره/اونایی که دستگاه جی تگ میکنند یا میدزدند یا یادشون میره وای فای رو بزنند سرجاش/من خودم باور کن یادم رفته بزارم سرجاش برای مشتریولی زنگ میزنم دستگاشونو بیارند بزارم سر جاش

اداپتور میفروشن یا خود بورد رو
اداپتور دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اداپتور دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه شکلشو بهت نشون ندادم/ی برد کوچیک/زنگ بزن قیمت بگیر ببین چند میگه/بگو برد وای فای داخلی برای سوپر اسلیم ای میخوام

جایی که شمارشو دادین
بله /ادرس/توپ خونه/پاساژ شیرازی/طبقه 2/پلاک 23//حتما دستگاتم ببر که تست کنه/مشکلی نباشه//اینو بخاطر بسپار دستگاتو اوردی خونه بعداز اتمام تنضیمات در همون جا بطور اتوماتیک میره که به لایو وصل بشه جلوشو بگیر با کنسل کردن/و دیگه این اتفاق نمیفته

سلام مجید جان نیازی به نصب کردن نیست//شما باید فایل خارج شده رو که به این اسم هست Aurora 0.7b.1 - Release Packageکامل توی هارد قرارش بدید/نباید موقع انتقال فایل کامل به هارد ارور داشته باشی/برای انتقال به هارد از ایگزه منو استفاده کن /بعد از انتقال به ریشه هارد یادت باشه ریشه هارد نباید درون فایل دیگه قرار بدی//بعد از انتقال فایل به هارد باید این فایلها باشه/در تصویر زیر هست//من خودم امروز چک کردم مشکلی نداشت/اگه نشد بهم اطلاع بده/میتونی همون از ایگزه منو هم اجراش کنیView attachment 187560View attachment 187561
همه ی این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی فقط یه صفحه ی سیاه میاد و همینطور می مونه تا دستگاهو خاموش نکنم، هیچ اتفاقی نمیفته

دمت گرم
مهدی جان ی یاداوری بکنم/این سگا که دانلود کردی نزدیک 1100 تا بازی داره یعنی کل بازیهای سگا/بازیهاشو نیاز نیست از حالت فشرده خارج کنی/اگه بخوای این شبیه ساز سگارو به هاردت منتقل کنی احتمالا نزدیک 20 تا بازی رو برات منتقل کنه شاید هم کمتر /برای اینکه همه بازیهارو داشته باشی باید این شبیه سازو با ی فلش جدا استفاده کنی

همه ی این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی فقط یه صفحه ی سیاه میاد و همینطور می مونه تا دستگاهو خاموش نکنم، هیچ اتفاقی نمیفته
مجید جان از روی فلش اجراش کن اونی که توی هارده رو پاک کن/ببین درست میشه/اگه نشد نگران نباش فردا میگم چیکار کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or