سلام دوست عزیز این نوع دستگاها از نوع اسلیم ترینیتی هست دستگاه عالی هستند بدون مشکل از دستگاه استفاده کنید.خدا پسرتونو براتون حفظ کنه.فقط هرگز روی فن دستگاه را نپوشانیدسلام دوستان .برای پسرم یه 360 جی تگ سال ساختش فکر کنم 2011 باشه خریدم به نظرتون داغ میکنه؟جوابگو هست؟به درد میخوره؟تا چند وقت دیگه میتونه عمر کنه
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
سلام دوست عزیز معزت میخوام در سایت ایرانی نیست.شما میتونید در سایت MEGAآقا سلام دستتون درد نکنه . ببخشید من یه لینک دانلود از بازی Resident Evil HD remaster برای xbox 360 میخوام ولی هرچی گشتم پیدا نکردم چه سایتای ایرانی چه خارجی . بی زحمت شما یا کس دیگه ای اگه یه لینک سالم و مطمئن سراغ دارید اینجا واسم بذارید . با تشکر .
چند نکته در مورد دریافت لینک حتما از فیلتر شکن استفاده کنید.شما از MEGA در این لینک حتما عضو Mega شوید در موقع عضویت در لینک mega حتما تیک free رو انتخاب کنید.که بتونید مجانی دانلود کنید.این لینک قابل اعتماد هست خودم از اینجا دانلود کردم.فایلهارو یکی پس از اتمام دیگری دانلود کنید بجز فایل REV .موفق باشید.سوالی بود در خدمت دوستان عزیز هستم با تشکر مستقیم روی لینک mega بروید شروع به دانلود کنید.سلام دوست عزیز معزت میخوام در سایت ایرانی نیست.شما میتونید در سایت mega بدون مشکل دانلود کنید Resident Evil HD Remaster