aryan1
کاربر سایت
مشکل صدای تقریبا زیاد ایکس باکس در هنگام اجرای بازی از dvd عادیه؟
اره عاديه ماله منم همين صدارو ميده
MADRIDISTA
بورد رو نمیدونمبا دورد و احترام بنده یه ایکس باکس دست دوم با مشخصات هارد 120 گیگ و دسته اصلی خریدم و چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
از کجا باید تشخیص بدم که ایکس باکس هک شده اگه بازی های کپی شده را اجرا کنه یعنی هک شده ؟؟
تاریخ ساخت دستگاه 2009/11/1 یعنی میشه سری جاسپر درسته چون بعد کلی تحقیق تو گوگول به این نتیجه رسیدم که جاسپر چون 12v dc ,12 ,1A اینو از پشت دستگاه خوندم ایا با این مشخصات شامل برد جاسپر میشه یا نه ؟؟ یه سوال دیگه هم دارم اگه با دکمه ایجکت (باز و بسته شدن درایو ) دستگاه روشن بشه شامل LT3 میشه یا نه ؟؟ یا راه دیگه ای هم برای شناسایی lt3 وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید و اخرین سوالم اینه اگه این اطلاعاتی که گفتم درست باشه و داشبورد دستگاه ابدیت کنم مشکلی واسه LT3 و هک شدنش به وجود نمیاره اصلا چه تاثیری رو دستگاه میذاره اگه داشبورد ابدیت کنم ماله من اینه2.0.16537.0 و اخرین ابدیت هم2.0.17150.0 اخرین سوالم اینه اگه بازی انلاین بکنم بن میشم یا نه بعضی ها میگن هارد از کار میوفته و باید از روش lt3 plus اینکارو انجام بدی تا بتونی انلاین باشی و ایا با نت 2 مگ مغابرات میشه انلاین بازی کرد لک و خش نداره ارزش داره اصلا ؟؟ و بهترین روش برای گرفتن گلد یه ماهه چیه مسیر هند جواب میده الان یا نه شرمنده این همه وسوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر فراوان از همه دوستان خوب سایت
HDMI کنسول کار نمیکنه راهی هست بشه فهمید مشکل از کجاست
سلام چیزه خاصی نیست چیزی هم لازم نیست عوض بشه فکر کنم حدودا ۱۵ تومن بیشتر نشه ولی باید ببری پیش تعمیر کارسلام خدمت دوستان عزیز
یه اکس باکس فت الایت دارم
به یه مشکلی برخوردم که dvdrom بعد از گذاشتن دیسک بیخود و بی جهت باز و بسته میشه و این قضیه ادامه داره تا خاموشش کنی
ممنون میشم بگید مشکلش چیه و هزینه تعمیرش چقدره
پاسخ چندتا از سوالاتونو نمیدونم ولی بهترین راهنماییم برای شما اینه که یه هارد ۸۰ یا ۱۲۰ گیگ یا اصلا ۲۵۰ لپ تاپی بخرین و وصلش کنین جای هارد ایکس باکستون و بعدش وارد ستینگ بشین و هارد رو فرمت کنین و راحت کل هارد رو میشناسه و اون بازی ها هم میتونین روش نصب کنین.با سلام سوالم اینه که من یک ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ دارم . یه هارد 500 اکسترنال براش خریدم . ایکس باکس جی تگ هست . توی فیری استایل هاردو کامل 465 گیگ میشناسه اما خود ایکس باکس 32 گیگ بیشتر هاردو نمیشناسه . نمیشه یک کاری کرد که کامل بشناسه؟؟؟ و بازی هایی مثل nfs rivals و battlefied 4 رو چجوریی میشه نصب کرد که هارد اورجینال ایکس باکس میخوان؟؟؟
خسته نباشید دوستان
دستگاه من جیتگ هست ... یه چن وقت پیش ( 6 ماه پیش ) بخاطر بد بلوک تو آپدیت ناند دستگاه بالا نمیومد و چراغش قرمز میشد ... خلاصه با یه ناند ریدر ماتریکس ناند سالم رو به دستگاه برگردوندم و مشکل حل شد و دستگاه درست شد ولی حالا یه مشکلعجیب دارم که دسته ها رو نمیشناسه و هر کار میکنم درست نمیشه ... تهرانم که فرستادم واسه تعمیر گفتن باید مادربرو عوض کنیو ... تو هر فرومی مطرح کردم جوابمو ندادن.
خواهش میکنم جوابمو بدین، الان 6 ماهه دستگام خرابه
نه داداش من خودم با یه برد RF Module دیگه امتحان کردم درست نشد بعدش فرستادم تهران یارو گفته بود باید مادربرو عوض کنی ... البته من فکر نمیکنم بخاطر یه همچین مشکلی باید مادربردو عوض کرد.
سلام دوست عزیز گفتن کلا مادر برد باید عوض بشه؟ یا فقط اون بردی که دسته رو میشناسه؟
شما با دسته سیم دار تست کردی کنسول رو؟
خب بازیش فرمتش فرق میکنه. همینطور فرمت اون فایل Iso نیست که شما رایت کردید.با سلام من دنبال بازی جی تی ای لایبرتی سیتی بودم که سی دی فروش ها هیچکدوم نداشتن برای دانلود هم هیچکدام از سایت های ایرانی نداشتن تا اینکه یک سایت خارجی پیدا کردم دانلود کردم و فایلش فایلی بود به نام
GTA.xex
حدود 6 گیگ حجمش بود فقطم همین یک فایله و فایل دیگه ای نیست و همین فایل به تنهایی 6 گیگ هست . حالا هرچی میخوام بریزم رو هارد ایکس باکس چون فرمت هارد فت 32 هست نمیریزه و میگه باید
ntfs
بکنی . راه حلی دارید برای حل مشکل؟؟
روی دی وی دی هم رایت کردم نشد
خب بازیش فرمتش فرق میکنه. همینطور فرمت اون فایل Iso نیست که شما رایت کردید.
یعنی باید دستگاهت RGH باشه و با XexMenu اون فایل GTA.xex رو اجرا کنی تا بازی بیاد.
اگه هم بخوای بازیو بریزی رو هارد باید با همون XexMenu میشه اینکارو کرد.
چون بازی فرمتش NXE نیست تو داشبورد نشون داده نمیشه باید همیشه با XexMenu اجراش کنی.من xexmenu روی ایکس باکسم نصب هست اما چطوری این فایل رو بریزم روی هارد . فایل بازی رو میگم