سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته سه چراغ ميتونه دليلش ساده باشه
آداپتورش مثلا
يا سيم برقش شل شده

Sent from my iPhone using Tapatalk
کنسول من مشکل برد داشت و آقا میثم برام ایکس کلمپ کرد . وقتی که من ایکس باکس خریدم هنوز برد جسپر نیومده بود و برد کنسول من فالکون بود و براش این مشکل پیش اومد .
من هم دنبال آقا قربانی میگردم اما ای دیش ج نمیده محل کار قبلیشم نیست دیگه

حول و حوش یه هفته پیش بهش پ.خ دادم جواب داد ولی مجدد پ.خ دادم و شماره تماس و آدرس خواستم کنسول یکی از بچه ها بدیم درست کنه دیگه جواب نداد .

دوستان دیسک تو کنسولم میزارم نشون نمیده. یعنی اصلا نمیخونه. بازی هایی که قبلا نشون میداد. مشکل از لنزه؟
دوساله خریدم تا حالا عوض نکردم

دیسک بازیتون قدیمیه یا جدید ؟ متاسفانه بعضی از دیسکها جنسشون خوب نیست و بعد از یه مدت مستهلک میشن . مثلا من از جایی چهارسال پیش یه سری بازی خریدم و الان حدود دو سالی بود بازی نمیکردم ولی الان که گذاشتم تو دستگاه خونده نشد . با برنامه اینیج برن هم ایمیج گرفتم کامل ایمیج نگرفت و خطا داد با اینکه کوچکترین خط و خشی نداشت ! از نت همون بازی رو گرفتم مجدد رایت زدم مشکل حل شد و راحت خوندش .
از دیسک ایمیج بگیرید اگر کامل نگرفت از دیسکه وگرنه مشکل لنز دارید که باید تنظیم یا تعویض بشه .

آخرین ویرایش:
دیسک بازیتون قدیمیه یا جدید ؟ متاسفانه بعضی از دیسکها جنسشون خوب نیست و بعد از یه مدت مستهلک میشن . مثلا من از جایی چهارسال پیش یه سری بازی خریدم و الان حدود دو سالی بود بازی نمیکردم ولی الان که گذاشتم تو دستگاه خونده نشد . با برنامه اینیج برن هم ایمیج گرفتم کامل ایمیج نگرفت و خطا داد با اینکه کوچکترین خط و خشی نداشت ! از نت همون بازی رو گرفتم مجدد رایت زدم مشکل حل شد و راحت خوندش .
از دیسک ایمیج بگیرید اگر کامل نگرفت از دیسکه وگرنه مشکل لنز دارید که باید تنظیم یا تعویض بشه .

اگه مشکل از دیسک بود بغضی بازیارو نشون نمیداد ولی برای من هیچکدوم از دیسکامو نشون نمیده. آخرین باری که یه دیسکو خوند تو لودینگ خیلی گیر کرد یه صدای غیر معمول هم میداد.
حالا شما میدونی تعویض لنز خدودا چقد خرج برمیداره ؟ یه وقت سرم کلاه نره

اگه مشکل از دیسک بود بغضی بازیارو نشون نمیداد ولی برای من هیچکدوم از دیسکامو نشون نمیده. آخرین باری که یه دیسکو خوند تو لودینگ خیلی گیر کرد یه صدای غیر معمول هم میداد.
حالا شما میدونی تعویض لنز خدودا چقد خرج برمیداره ؟ یه وقت سرم کلاه نره

من با ١٢٠ تومن عوض كردم البته جاش درست حسابي بود. تو پايتخت فروشگاهي به نام كنج دو تا شعبه داره تو "پايتخت" خيلي كارشون خوبه من كنسولمو هم از اونجا خريدم حالا اين پيشنهاد من ؛)
حدود ١.٥ سال پيش عوض كردم اون موقع ١٢٠ تومن

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

سلام دوستان من فایل آپدیت فلش رو دانلود کردم اگه ایکس باکسمو(کپی خوره)آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟چون چند نفر گفته بودن بعد آپدیت ایکس باکسشون از کپی خوری در اومده

سلام دوستان من فایل آپدیت فلش رو دانلود کردم اگه ایکس باکسمو(کپی خوره)آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟چون چند نفر گفته بودن بعد آپدیت ایکس باکسشون از کپی خوری در اومده

اگه lt3 هست مشكلي نيست اپديت ميتوني بكني.

ميتونم بپرسم براي چي ميخواي آپديت كني؟ ايا انلاين بازي ميكني؟

aryan namavar

ببخشید اینقدر سوال میپرسم چون زیادی از ایکس باکس سر در نمیارم
چجوری میتونم بفهمم lt3 هست یا نه؟
واسه این میخوام آپدیت کنم چون بازی های جدید رو نمیاره مثلا gta v و fifa 15

بازی هایی ک از Max Payne 3 ب اینور وارد بازار شدن همه بر روی Lt3 عرضه شدند !
پس قاعدتا برای اجرای همه ی بازی های از MP3 ب اینور نیاز ب Lt3 دارید

چه بازي هايي اخيرا بازي كردي؟

aryan namavar

بچه ها من یه Xbox 360 Slim دارم سالم بود و خیلی کم کار کرده بعد آپدیت داشبورد که دیروز آنلاین انجام دادم به مشکل خورده
لطفا راهنماییم کنید اما قبلش یه سری موارد رو توضیح بدم

1- کنسول LT3 بوده و اون آپدیت رو که Firmware درایو هارو دست کاری میکنه رد کرده بود چند وقت پیش GTA V رو تمام کردم باهاش
2- تمام بازی هام Burner Max ـه خودم DL میکنم خودم Write میکنم و 100% ـه مطمئن هستم
3- کنسول بن نشده
4- کنسول NTSC-UC ـه و بازی ها رو هم با Region ـه NTSC-UC دانلود میکنم
5- تا قبل از Update ـه دیروز کنسول تمام بازی هام رو اجرا میکرد

دیروز کنسول رو به اینترنت متصل کردم و به ورژن 2.0.16767.0 آپدیت شده بعدش کنسول قاطی کرده یک سری بازی ها رو اجرا میکنه یه سری رو نه
بیشتر فکر میکنم تو اجرای XGD3 مشکل داره البته Assassin's Crees Brotherhood رو هم اجرا نکرده و Gears of War 3 که XGD3 هم هست رو
اجرا کرد اما تو بازی تکسچر ها لود نشد و هنگ کرد
Error هایی که میده گاهی Unrecognized Disc میده و گاهی Unsupported Disc
وقتی که Unrecognized Disc میده میگه دیسک رو تمیز کن
من قبلا بازیام و رو Verbatim میزدم اما الان رو یه دیسک دیگه زدم اما تا قبل این Update مشکلی نداشتم
لطفا راهنمایی کنید

من چند روز پیش یه مشکل داشتم که بالا مطرح کردم که بچه ها همشون گفتند مشکل لنزه

بازی Assassin's Creed Brotherhood و Call of Duty Modern Warfare که مشکلشون اینه که Write قدیم بودن و LT3 نمیخونه باید دوباره Write بشن
یک سری Game جدید XGD3 سفارش دادم که همه Burner Max 100% روی Tgate با کیفیت بالا Write شده نتیجه کار این جوری شد

--GTA V یک دیسک که باید نصب شه اما دیسک 2 رو نصب نکردم 20 دقیقه بازی کردم بدون هیچ مشکلی
--Sleeping Dogs یه 40 دقیقه ای بدون نصب بازی کردم بدون هیچ مشکلی
--Far Cry 3 نیم ساعت بازی بدون نصب و هیچ مشکلی پیش نیومد
--Halo 4 اول 1 ساعت بدون نصب بازی کردم هیچ مشکلی پیش نیومد بعد نصب کردم کلا بازی رو تموم کردم
فقط یه جا یه افت فریم بسیار زیاد بود 10 15 ثانیه یه کم بعد مردم دفعه بعد روان شد تنها مورد تو کل بازی
--Metro Last Light اول نیم ساعتی بدون نصب بازی کردم مورد خاصی نبود بعد نصب کردم دو ساعتی بازی کردم
اما یه جا کلا کنسول فریز کرد خاموش روشن کردم دیگه اونجا گیر نکرد از Disc هم Image گرفتم دیسک سالمه

با این تست ها باز هم به نظرتون لنزم مشکل داره ؟
اون 1 بار افت فریم و 1 بار فریز کردن کنسول عادیه برای XGD3 ها و این همه ساعت بازی یا نه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or