سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خسته نباشید یه مشکلی برای کنسول دوستم پیش اومده کنسولش اسلیم درایوش عوض شده 74850 هست رو آپدیت داشبورد قفل شده باروشهایی که تو این سایت گفته شده آپدیت ناقص پاک نمیشه وبالا نمییاد خواشا راهنمایی کنی
3151351f-b800-0401-c000-0022 این هم ارورشه این اسلیمهای سری اولند که بورددرایوشون رو عوض میکردند

سلام دوستان عزيز...
من همين امروز يه كنسول ايكس باكس 360 اسليم گرفتم كه كرك شده بود LT +9 ... بعد بازي فيفا 12 رو خريدم و گذاشتم در داخل كنسول بعد از من سوال كرد كه ميخوايد آپديت كنيد يا ريست كنم دستگاه رو من يه دف ريست رو زدم بعد تو منو زده بود PLAY FIFA 12 وقتي اين رو زدم رفت تو يه صفحه و گفت اپديت كنم منم به اشتباه YES رو زدم.. نه كنسول به اينترنت وصل بود نه چيزي... حالا همش ميخواد آپديت كنه يه صفحه سفيد اومده هرچي روشن خاموش ميكنم دستگاه رو ديگه منو نمياد و دسته رو نميشناسه..الان من بايد چيكار كنم تورو خدا فقط سريع كمك كنيد...
واسه منم همین طوری شده دقیقا". وقتی FIFA 12 رو گذاشتم و آپدیت رو زدم اینطوری شد! اینم عکسشه:
okonb6o9kdel79bvp0.jpg

کسی می دونه چه مشکلی پیش اومده و باید چیکار کنیم که حل شه؟

کمممممممممممک ):

سلام من دستگاهمو lt2کرذم رفتم نسخه ی cod black ops پچ شدشو خریدم وقتی تو دستگاه میزارم ارور میده: the disk is not soported چیکار کنم کمکم کنید :((:((:((:((:((

من امروز Fifa 12 را خریدم و کنسول گفت باید اپدیت کنی دستگاه را منم چون قبلا اپدیت کردم گفتم بلدم وقتی داشتم اپدیت می کردم یوهو ارر داد و وقتی دستگاه را روشن می کنی بالا نمیاد یک ارری را می نویسه

can read the update from the disc please reinsert the dick to cotinue the update

if the problem persists visit www.xbox.com

satus code : xxxx-xxxx-xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

یکی سری شماره بود که من جاش x گذاشتم گفتم شاید محرمانه باشه و کسی نباید بدونه

من حدود 4 ماه هست دستگاهم را اپدیت نکرده بودم و اخرین اپدیتم همونی که واست کینکت بود همینطور باعث غیر فعال شدن بازی های کال اف و .... می شد بود

کمککککککککککک کنید تو رو خداااااااا دارم سکته می کنم

---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:18 PM ارسال شده بود ----------

واسه منم همین طوری شده دقیقا". وقتی FIFA 12 رو گذاشتم و آپدیت رو زدم اینطوری شد! اینم عکسشه:
okonb6o9kdel79bvp0.jpg

کسی می دونه چه مشکلی پیش اومده و باید چیکار کنیم که حل شه؟

دقیقا واسه منم همینطور کمککککککککککککککککککککک

من امروز Fifa 12 را خریدم و کنسول گفت باید اپدیت کنی دستگاه را منم چون قبلا اپدیت کردم گفتم بلدم وقتی داشتم اپدیت می کردم یوهو ارر داد و وقتی دستگاه را روشن می کنی بالا نمیاد یک ارری را می نویسه

can read the update from the disc please reinsert the dick to cotinue the update

if the problem persists visit www.xbox.com

satus code : xxxx-xxxx-xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

یکی سری شماره بود که من جاش x گذاشتم گفتم شاید محرمانه باشه و کسی نباید بدونه

من حدود 4 ماه هست دستگاهم را اپدیت نکرده بودم و اخرین اپدیتم همونی که واست کینکت بود همینطور باعث غیر فعال شدن بازی های کال اف و .... می شد بود

کمککککککککککک کنید تو رو خداااااااا دارم سکته می کنم

---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:18 PM ارسال شده بود ----------

دقیقا واسه منم همینطور کمککککککککککککککککککککک

اکثر آپدیت های روی فیفا ناقص هست ،دستگاه شما آپدیتش نیمه کاره مونده ،این آپدیت رو از آدرسی که دادم دانلود کنید رو فلش مموری بریزید و آپدیت کنید ایشالا حل میشه : www.xbox.com/en-US/system-update-usb

دوست عزیز منم مشکل تورو بعد از هراپدیت دارم.باید بعد از هر اپدیت که چنین مشکلی واست میاد به live وصل بشیدوبعد از ان پرو فایلتو revover کن باید درسا بشه.واسه من کخ درست میشه هر بار

سلام
یه سوال نسبتا تخصصی دارم
اگه درایو یه دستگاه خراب بشه و بجای اینکه یه درایو از نوع خودش بزاریم یه هیتاچی بزاریم و اسپوفش کنیم
مثلا سامسونگ بوده بجاش هیتاچی بزاریم
ایا در اجرا کردن فرمت xd3g مشکلی پیش میاد؟
چون یجا خوندم درایوهای هیتاچی از lt+1.1 به بعد دیگه نیاز به اپدیت ندارن
یعنی xd3g رو هم اجرا میکنن؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال نسبتا تخصصی دارم
اگه درایو یه دستگاه خراب بشه و بجای اینکه یه درایو از نوع خودش بزاریم یه هیتاچی بزاریم و اسپوفش کنیم
مثلا سامسونگ بوده بجاش هیتاچی بزاریم و فرم ویر lt+2.0 سامسونگ روش بریزیم
ایا در اجرا کردن فرمت xd3g مشکلی پیش میاد؟
چون یجا خوندم درایوهای هیتاچی از lt+1.1 به بعد دیگه نیاز به اپدیت ندارن
یعنی xd3g رو هم اجرا میکنن؟
ممنون

در آپدیت های جدید ماکروسافت منظورم داشبورد هست به هیچ عنوان اجازه تغییر یا spoof کردن و نمیده
پس هر دستگاه فقط با درایوی که از همان ابتدا روش بوده سازگار هست

اما می توان در صورت خرابی با یک درایو مانند خودش تغیرش داد.

ممنون. من پستتون رو ندیده بودم که پست خودمو نقل قول کردم:)
حالا من آپدیت می کنم از این لینکی که دادین خبرشو میدم.
می گم این آخرین آپدیتشه؟

این داشبورد 13599 هست ،یکی مونده به آخری ،همین کارتو راه میندازه ،داشبورد جدیدی که اومده هنوز مسئله امنیتش مشخص نشده

در آپدیت های جدید ماکروسافت منظورم داشبورد هست به هیچ عنوان اجازه تغییر یا spoof کردن و نمیده
پس هر دستگاه فقط با درایوی که از همان ابتدا روش بوده سازگار هست

اما می توان در صورت خرابی با یک درایو مانند خودش تغیرش داد.
پس چرا توی jf این قابلیت هست و توی راهنمش هم چیزی در این باره نگفته؟

توی راهنما بزرگ با قرمز نوشته

به هر حال این کار ممکن نیست. حلا جانگل ساپورت میکنه یا نه رو کاری ندارم
اونی که بزرگ با قرمز نوشته اینه:
NOTE‐ You CANNOT SPOOF a
LiteOn Drive with LT Firmware
as a DIFFERENT DRIVE
یعنی یه درایو لایتونو وقتی lt داره نمیتونید به عنوان یه درایو دیگه spoof کنید
فقط لایتون با فرم ویر lt
چیزی دز مورد درایوای دیگه نگفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن