سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من الان تو این موندم که دستگام lt هست یا نه؟
وقتی درایو باز کردم توش لحیم کاری انجام شده بود دقیقا همون لحیم کاری مربوط به lt (یعنی از روی شکلش فهمیدم)
2 -اگه دستگام lt باشه نوع ver از کجا بفهم؟؟
3.update از lt .16 به lt .9 سخت افزاری دوباره یعنی باز باید لحیم کاری ها رو برید؟
4. دستگام قبل اپدیت به داشبورد کینکت بازی cod اجرا میکرد ولی وقتی به کینکت اپدیت کردم تو یه صفحه سیاه دستگاه میمونه که باید دستگاه restart کنم بنظرتون باید چیکار کنم که دوباره بتونم این cod بازی کنم؟
5.من چند تا بازی با ریجن pal دارم و اجرا نمیشن ایا برنامه ای برای تغییر ریجن بازی هست؟
6.ایا میشه اپدیت داشبورد downgrid کرد ؟؟ یعنی به ورژن قبلی برگردوند
شرمنده زیاد شد
راهی برای فهمیدن وجود نداره، برای اعمال 1.6 و یا 1.9 اگه کی رو داشته باشین به لحیم کاری و روش سوزنی و غیره احتیاجی نیست.
شما LT+1.91رو نصب کن و مشکل COD حل میشه.
داشبورد رو نمیشه داونگرید کرد.
سلام
میخواستم بدونم میشه از flash memory یا hard external بجای هارد اصلیه xbox استفاده کرد؟
من1بازیو ریختم روی فلش مموری ولی هیچ تغییری که مثلاَ دیسک تو دستگاه نچرخه یا سرعت لودینگا کم بشه نشد که نشد!!!
اینکار فقط روی کنسولهای جی تگ شده میشه اعمال کرد.

با سلام..
به یک مشکل امروز برخوردم کل داستانو پایین مینویسم:
دستگاهمو واسه ریختن LT1.9 بردم و آپدیت کردم و آخرین system update هم روش ریختم . بعد از این آپدیت هم تقریبا 12 13 روز بعدش یک آپدیت جدید تو live اومد و اونم دانلود کردم (همون آپدیتی که پچ های ap25 ها رو پروند و نیاز به نصب lt1.91 داشت واسه اجرا)
این آپدیترو تو usb ریخت .. حالا این فایلای usb ما پاک شده و تصویر آواتارم پریده و همچنین برای راه اندازی کینکتم نیاز به آپدیت داره ..
برای حل این مشکل رفتم تو سایت ماکرو دیدم آپدیت 135.99 اومده دانلود کردمش ..
حالا سوالم اینه که اگه این آپدیتو بریزم کپی دستگاه میپره یا نه ؟!؟!
دوستان سریعتر کمک کنین امروز کینکتو لازم دارم..:d

با سلام..
به یک مشکل امروز برخوردم کل داستانو پایین مینویسم:
دستگاهمو واسه ریختن LT1.9 بردم و آپدیت کردم و آخرین system update هم روش ریختم . بعد از این آپدیت هم تقریبا 12 13 روز بعدش یک آپدیت جدید تو live اومد و اونم دانلود کردم (همون آپدیتی که پچ های ap25 ها رو پروند و نیاز به نصب lt1.91 داشت واسه اجرا)
این آپدیترو تو usb ریخت .. حالا این فایلای usb ما پاک شده و تصویر آواتارم پریده و همچنین برای راه اندازی کینکتم نیاز به آپدیت داره ..
برای حل این مشکل رفتم تو سایت ماکرو دیدم آپدیت 135.99 اومده دانلود کردمش ..
حالا سوالم اینه که اگه این آپدیتو بریزم کپی دستگاه میپره یا نه ؟!؟!
دوستان سریعتر کمک کنین امروز کینکتو لازم دارم..:d
اگه lt 1.9 رو رو دستگات داشته باشی نه نمی پره.

شما مطمینی ؟!؟!؟
چون بچه ها میگفتن که تو بازی bodycount آپدیت135995 وجود داره که اگه lt1.9 داشته باشی میپره کپی خور..ولی اگه lt1.91 داشته باشی نمیپره..
اره.... من خودم رو یکی از ایکس باکسام که lt 1.1 داشت ریختم به قوله شما می پره ولی رو یکی دیگه که 1.9 داشت هم ریختم ....مشکلی نداره

من یه مشکلی دارم! کنسول من هارد نداره! از مموری پیش فرض خودش استفاده میکنم! فکر کنم 500 مگابایتی یا 250 مگابایتی باشه ! مطمئن نیستم!
الان 4 مگابایت فضای آزاد دارم بقیه اش پر شده! حدود 150 مگابایت برای سیو بازی و پروفایل و آواتار این چیزا استفاده شده! اما بقیه اش معلوم نیست کجا رفته!!! خواستم فرمت کنم مموری رو اما ترسیدم آپدیت و فریمور 1.91 که ریختم بپره! ممنون میشم راهنمایی کنید...

من یه مشکلی دارم! کنسول من هارد نداره! از مموری پیش فرض خودش استفاده میکنم! فکر کنم 500 مگابایتی یا 250 مگابایتی باشه ! مطمئن نیستم!
الان 4 مگابایت فضای آزاد دارم بقیه اش پر شده! حدود 150 مگابایت برای سیو بازی و پروفایل و آواتار این چیزا استفاده شده! اما بقیه اش معلوم نیست کجا رفته!!! خواستم فرمت کنم مموری رو اما ترسیدم آپدیت و فریمور 1.91 که ریختم بپره! ممنون میشم راهنمایی کنید...
فریمور که ماله درایوه ربطی به مموری نداره .اپدیتم ( اگه منظورت داشبورده ) که اگه قرار بود با این کارا بپره دیگه واسه jtag کردن مشکلی نداشتیم !

آقا یکی به من کمک کنه من رفتم بازی bodycount گرفتم بدش برا اجرا احتیاج بههه update داشتت وستای update یهووو واستد گف update o نمییتوونه بخوونه بد دگه dashboard بالا نیوومده اروور یشی :(((((((((((((((
status code :3151-351F-b800-of00-c000-0013

آقا یکی به من کمک کنه من رفتم بازی bodycount گرفتم بدش برا اجرا احتیاج بههه update داشتت وستای update یهووو واستد گف update o نمییتوونه بخوونه بد دگه dashboard بالا نیوومده اروور یشی :(((((((((((((((
status code :3151-351F-b800-of00-c000-0013
lt1.91 رو بریز درست می شه...

معمولا وقتی گیر میکنه این کارها رو بکنین:
1: دیسک رو دربیارین و نگاهی بهش بندازین و از نظر کثیفی و خش چکش کنین.
2:اگه در حین آنلاین بازی کردن گیر دارین خط تلفن رو چک کنین و ببینین که تلفن بیسیم به خط متصل هست یا نه و از میکرو ***** استفاده کنین و یا خط رو مستقیم به مودم کنسول وصل کنین.
3:انکار سومی هست کهحتما باید انجامش بدین: Xbox 360 Hard Drive cache و برای انکار این راه رو باید ادامه بدین:
Code:
Locate the System section of the Xbox 360 Dashboard. b. Select Memory,  select Hard Drive, and then press Y to view the device options screen.c.  On the Xbox 360 Controller, press the X button, press the X button  again, press the left bumper, press the right bumper, press the X  button, and then press the X button again.d. You will be prompted to  confirm system maintenance, select Yes by pressing A.
4:داغ شدن کنسول:متاسفانه این مشکل سخت افزاری هست و یا تهویه خوبی ندارین و یا فنهای کنسول مشکل دار شدن.
5:مشکل دار بودن هارد کنسول: این مشکل موقعی پیش میاد که هارد کنسول بد سکتور و یا شل باشه.
6:اگه هر کدوم از کارهای بالا رو که احتیاج به تخصص داره رو نمیتونین انجام بدین باید به شخص با تجربه در این زمینه مراجعه کنین.

سلام ممنونم که پاسخ درست میدی. من الآن تا حدودی مطمعت شدم که اشکال از هارد هست چون موقعی که بدون هارد بازی میکنم وضعیت بهتری داره ! ( تقریبا دیگه لگ و افت فریم نداره!) ولی هارد رو وصل میکنم دوباره اونجوری میشه... در ضمن cache هارد رو هم پاک کردم ولی فرقی نمیکنه...اون متن انگلیسی که گزاشتید رو میشه ترجمه کنید چون چند بار نوشته X بزنید درسته؟ ولی اونجا نمیگه X بزنید:-*

سلام، دوستان من وقتی بازی NBA 2K11 رو میزارم و وارد بازی میشم، (منوی بازی جوریه که همون اول که وارد میشی همه ی سیو ها رو یه مرور میکنه و لود میکنه) به گزینه ی Loading File که میرسه دستگاه هنگ میکنه و باید خاموشش کنم
ولی واسه بار دوم که دستگاه رو روشن میکنم، بدون مشکل وارد بازی میشه
و هر بار همینجوریه، دفعه ی اول هنگ میکنه و دفعه ی دوم وارد میشه

قبلا فقط یه بار این مشکل واسم پیش اومده بود، اونم به تعداد دفعات کم توی Batman AA، و یه جاهایی توی بازی هنگ کرد

البته تا قبل از اینکه LT +1.9 بریزم همچین مشکلی نداشتم

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
--------------
ویرایش: یه سری از سیوها رو پاک کردم فعلا مشکلم حل شده !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
چند وقتی هست یک XboX 360 Arcade خریدم
اما تا به حال ۲ تا هارد تست کردم (از این نمونه های غیر اصل) اما باهاش کار نمیکنن !
یعنی وقتی هارد رو میزنم میگه نیاز به فرمت داره و هر چقدرم فرمت میکنم اتفاقی نمیفته و باز میگه نیاز به فرمت داره.
وقتی هم میزنم که بازی اینستال شه هاردی پیدا نمیکنه !

یک هارده دیگه هم که تست کرده بودم که اصلا پیداش نمیکرد و اصلا تفاوتی نداشت و نبود هارد !

حالا موندم مشکل از ایکس باکسه منه یا هاردهای غیر اورجینال !
نظرتون چیه یک هارده اورجینال ۲۰ گیگ بگیرم تست کنم ؟

یک پیشنهادی ، ایده ای ، چیزی :دی

سلام ممنونم که پاسخ درست میدی. من الآن تا حدودی مطمعت شدم که اشکال از هارد هست چون موقعی که بدون هارد بازی میکنم وضعیت بهتری داره ! ( تقریبا دیگه لگ و افت فریم نداره!) ولی هارد رو وصل میکنم دوباره اونجوری میشه... در ضمن cache هارد رو هم پاک کردم ولی فرقی نمیکنه...اون متن انگلیسی که گزاشتید رو میشه ترجمه کنید چون چند بار نوشته X بزنید درسته؟ ولی اونجا نمیگه X بزنید:-*

جناب نیستید؟:) کسی میتونه کمکم کنه؟ بازی از روی دیسک روان اجرا میشه ولی موقعی که نصبش میکنم و از رو هارد اجرا میشه افت فریم میده یا تیک تیک میشه راهه دیگه ای نیست؟ لطفا پاسخ بدید رفته رو اعصاب)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or