سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه کنسول آرکید 2009 با برد جاسپر و هارد 120 دارم تقریبا از یه هفته پیش وقتی دارم بازی میکنم وسط بازی هنگ میکنه هیچی دیگه کار نمیکنه باید دوباره خاموش روشنش کنم همه بازی ها هم روی هارد کپی میکنم اولین بار وقتی کرایسیس 2 بازی میکردم یه مرتبه تصویر بهم ریخت و رنگی شد کنسول هنگ کرد ولی از اون موقعه به بعد تو COD:Black ops و الان هم که ماشا الله هر یک مرتبه تا دو بار توی بازی Shift2 هنگ میکنه لطفا کمک کنید مشکل از کجاست؟؟؟؟ با این گرونی و کمبود کنسول یه هفته است اعصابم بهم ریخته:(
من تو بیشتر بازیها این مشکلو داشتم با یه تنظیم لنز همه چی درست شد الته اونی گه گفتی رنگی شده اون برمیگرده به خود بازی چون بازی مشکل داره بازی رو از رو هارد پاک کن یه سی دی دیگه از اون بازی بزار مشکلت حل میشه.شاید مشکل دستگات بیشتر از تنظیمات بشه

سلام دوستان من دیروز دستگام را با ابدید بازی NFS Shift 2 اپدیت داشبورد کردم و حالا که بازی COD Black Ops را میزارم صفحه سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه
FW دستگام LT PLUS 1.0 هستش ایا راحلی هست که اجرا بشه

سلام

اخيرا X360 من دچار يه مشکلي شده که در ادامه توضيح ميدم که اين مشکل به چه صورتي هست. تقريبا 3 ماهي ميشه که تقريبا از دستگاه استفاده نميکردم (يا مثلا در حد اجراي يک بازي دو نفره مثل فيفا و ... بوده) ، تا اينکه دو روز پيش که خواستم کنسول رو روشن کنم تا يک بازي رو تست کنم متوجه شدم که اصلا کنسول بالا نمياد و اين استارت آپ نشدن به اين صورت هست که وقتي کنسول رو روشن ميکنم چهار چراغي که در اطراف چراغ پاور هست شروع به چرخيدن ميکنه (همون مرحله اي که ميخواد کنسول استارت آپ بشه و سيستم عامل بياد بالا و کنترلرها شناسايي بشه) و بعد از اينکه سه چهار بار براي ديتکت کردن کنترلرها تلاش ميکنه اون چهار چراغ خاموش ميشه و چراغ وسط (علامت پاور) شروع به چشمک زدن ميکنه و اين در حالي هست که هيچ تصويري هم به مانيتور نميده.

نکته ديگه اي هم که وجود داره اينه که وقتي به دقت به صدايي که از داخل کنسول شنيده ميشه گوش ميکنم انگار ميخواد يه چيزي شروع به گردش کنه ولي باز از گردش ميفته و همينطور تلاش ميکنه تا اون موتور رو به حرکت در بياره اما موفق نميشه.

دوستان تا بحال هيچ کدوم با اين مشکل روبرو نشده اند و اگه اين مشکل رو داشته اند، ممنون ميشم راهنمايي کنيد که اين مشکل مربوط به چي ميتونه باشه؟

متشکرم

تا جاییکه یادمه چهارتا چراغ به خاطر کابل تلویزیون هستش. کابلتون رو بررسی کنید.
ممنون. البته براي من چهار تا چراغ فقط همون لحظه اول هست (همون حالتي که کنترلها ديتکت ميشه) بعدش کلا خاموش ميشه و فقط چراغ وسط چشمک ميزنه. در حال حاضر با کابل HDMI وصل هست، با کابل AV هم وصل ميکنم اگه از کابل HDMI باشه قاعدتا بايد مشکل حل بشه.

دوستان من یه فلش 16 گیگ گرفتم مارک ADATA....ولی سازگار با 360 نبود...دنبال یه فلش مموری هستم که به 360 سازگار باشه...لطفا راهنمایی کنید چه مارکی بگیرم

من 2 تا فلش دارم هر دوشون هم با 360 مشکل ندارند یکی 4 گیگ hp هست یکی 2 گیگ pqi

دوستان من یه فلش 16 گیگ گرفتم مارک ADATA....ولی سازگار با 360 نبود...دنبال یه فلش مموری هستم که به 360 سازگار باشه...لطفا راهنمایی کنید چه مارکی بگیرم

من هم از
king max استفاده می کردم خوب بود
حالا چرا سازگار نیست؟ یک بار با fat 32 فرمت کن شاید دستگاه بشناسه

آخرین ویرایش:
اخيرا X360 من دچار يه مشکلي شده که در ادامه توضيح ميدم که اين مشکل به چه صورتي هست. تقريبا 3 ماهي ميشه که تقريبا از دستگاه استفاده نميکردم (يا مثلا در حد اجراي يک بازي دو نفره مثل فيفا و ... بوده) ، تا اينکه دو روز پيش که خواستم کنسول رو روشن کنم تا يک بازي رو تست کنم متوجه شدم که اصلا کنسول بالا نمياد و اين استارت آپ نشدن به اين صورت هست که وقتي کنسول رو روشن ميکنم چهار چراغي که در اطراف چراغ پاور هست شروع به چرخيدن ميکنه (همون مرحله اي که ميخواد کنسول استارت آپ بشه و سيستم عامل بياد بالا و کنترلرها شناسايي بشه) و بعد از اينکه سه چهار بار براي ديتکت کردن کنترلرها تلاش ميکنه اون چهار چراغ خاموش ميشه و چراغ وسط (علامت پاور) شروع به چشمک زدن ميکنه و اين در حالي هست که هيچ تصويري هم به مانيتور نميده.

نکته ديگه اي هم که وجود داره اينه که وقتي به دقت به صدايي که از داخل کنسول شنيده ميشه گوش ميکنم انگار ميخواد يه چيزي شروع به گردش کنه ولي باز از گردش ميفته و همينطور تلاش ميکنه تا اون موتور رو به حرکت در بياره اما موفق نميشه.
من يک ويديو از مشکل اينجا ميذارم شايد بيشتر کمک کنه براي بيان مشکل به وجود اومده در کنسول.
Code:
http://up.iranblog.com/images/krsys4cd9sss9wb2b0gl.wmv
همونطور که در ويديو هم مشخصه، کنسول سعي ميکنه به مانيتور تصوير بده اما موفق نميشه و همين اتفاق به صورت يک حلقه تکرار ميشه. يعني ممکنه اين بخاطر مشکلي در GPU کنسول باشه؟

همین کارو کردم نشد.... نمیدونم کسی 16 گیگ استفاده کرده یا نه:)
من که خودم از 8 گیگ و 1 گیگ استفاده می کردم
حال منظورت از سازگار نیست یعنی فلشت را نمی شناسه یا چیز دیگه
با کامپیوتر که مشکلی نداره؟

• Like
Reactions: Thomas_Anders
من که خودم از 8 گیگ و 1 گیگ استفاده می کردم
حال منظورت از سازگار نیست یعنی فلشت را نمی شناسه یا چیز دیگه
با کامپیوتر که مشکلی نداره؟

پیغام میده که از یه device دیگه استفاده کنید

رو پی سی مشکلی نداره

ولی 4 گیگ و 8 گیگ که ماله خودم نبودن امتحان کردم سازگار بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند