سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی

من با یه مشککل برخوردم گفتم بیام اینجا که دوستان راهنمایی مون کنن. من اخیر یک lcd گرفتم LG که 21.5 اینچ هستش و flatron مدل w2261vp و hdmi رو ساپورت میکنه من کابل و بقیه رو همه خریدم ولی حالا که به ال سی دی نصب کردم ایکس باکس رو احساس میکنم مدل های سه بعدی اطراف شون صاف نیست و مثل این هست که با قیچی در آورده باشین از کاغذ به طرز ناشیناه همینطور توی داشبورد مقداری کیفیت متن ها پایین هستش و میشه گفت تا حدی مربع مربع ائه البته این قضیه بیشتر در اطراف قابل توجه هست

ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید
با شکر

کابل HDMI شما چی هست، مارک و ورژن ـش، چقدر خریدیدش

کابل HDMI شما چی هست، مارک و ورژن ـش، چقدر خریدیدش

کابل اولی رو یادم نیست ولی جعبه رو میتونم پیداا کنم ولی دومی رو با 5 متر طول به قیمت24 تومن گرفتم که مارکی که معروف باشه روش نمی بینم ولی آرمی که از همه بزرگتر هستش HD technology هست که همونطوری که از معنیش پیداست نمیدونم اشاره به تکنولوژی کابل هست یا مارک ولی هر دو کابل سر آب طلا کاری شده دارند

ویرایش : 1080p هم هست و روش نوشته Ultra High Speed 10.2 Gbps .

آخرین ویرایش:
کابل اولی رو یادم نیست ولی جعبه رو میتونم پیداا کنم ولی دومی رو با 5 متر طول به قیمت24 تومن گرفتم که مارکی که معروف باشه روش نمی بینم ولی آرمی که از همه بزرگتر هستش HD technology هست که همونطوری که از معنیش پیداست نمیدونم اشاره به تکنولوژی کابل هست یا مارک ولی هر دو کابل سر آب طلا کاری شده دارند

دوست عزیز منم مشکلی مشابه شما داشتم 360 من با کابل hdmi رو tv 32 samsung 720p مشکل داشت یه جورایی پیکسل پیکسل بود مخصوصا در رنگ مشکی ولی هر کاری کردم و هر مدل کابلی که بود امتحان کردم درست نشد در اخر مجبور شدم از کابل Component Hd استفاده کنم که مشکل بر طرف شد اگه شما راه حلی پیدا کردی حتما تو این تاپیک بگو . مرسی

سلام دوستان من يك مشكل پيدا كردم اگه راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم.
من 3 روز ايكس باكسم خاموش بود از امروز كه باهاش بازي ميكنم از هر بازي كه ميام بيرون قفل ميكنه انگار لنز ميخواد بخونه اما نميتونه .اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.راستي من حدود 1 ماه پيش يك اپديت براي بازي هاي WAVE 4 ريختم (فريمور).ممنون ميشم جواب بديد
دوستان اگه كسي به وضعيت مشابه دچار شده راهنمايي كنه ممنون ميشم.

والا منم هم اسم مدل کابل ام رو یادم نیست...ولی 20 تومن خریدم و الان جعبه ـش رو دیگه ندارم
مانتیورام هم W2261VP هست و با این کابل HDMI ای که دارم هیچ مشکل تصویری مثل چیزهایی که فرمودید رو ندارم...

از تنظمیات مانتیور و یا کنسول هم فکر نکنم باشه، اگر بتونید یک کابل دیگه رو فقط برای تست جور کنید، خیلی خوب میشه، شاید بعضی از سوالات رو جواب بده!

متاسفانه بیشتر از این حد نمیشه از راه دور راهنمایی کرد، الا دوستانی که مثل مشکل شما رو داشتند و حلش کردند

سلام دوستان من يك مشكل پيدا كردم اگه راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم.
من 3 روز ايكس باكسم خاموش بود از امروز كه باهاش بازي ميكنم از هر بازي كه ميام بيرون قفل ميكنه انگار لنز ميخواد بخونه اما نميتونه .اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.راستي من حدود 1 ماه پيش يك اپديت براي بازي هاي WAVE 4 ريختم (فريمور).ممنون ميشم جواب بديد

آپدیت رو خودتون انجام دادید و یا بیرون براتون انجام دادند؟
بازی ها رو معمولاً از روی دیسک اجرا می کنید و یا از هارد کنسول؟
از چه نوع دیسک ای استفاده می کنید؟ و همچنین در هنگام اجرای بازی سرعت عمل Read دیسک مثل روز های اول خرید کنسول هست (و یا قبل از آپدیت)؟ و یا اینکه مثل هنگام خروج از بازی قفل هایی میکنه؟

من امروز فهمیدم که دستگاه از دیشب حدود 13 ساعت روشن بوده یادم رفته خاموشش کنم البته از بازی بیرون اومده بودم و دیسک توش نبود حالا مشکلی براش پیش میاد؟

من امروز فهمیدم که دستگاه از دیشب حدود 13 ساعت روشن بوده یادم رفته خاموشش کنم البته از بازی بیرون اومده بودم و دیسک توش نبود حالا مشکلی براش پیش میاد؟
دوست من، من خودم یه دفعه بیش تر از 24 ساعت دستگاهو روشن گذاشتم واسه دانلود بازی های Arcade! آخ هم نگفت!
البته بستگی به نوع کنسولت هم داره. چون مال من ایلیته و مادربوردش جسپره!
اگه مین بوردت جسپر نباشه... البته اونم زیاد خطر نداره اگه بازی نکرده باشین!

مشکل بهم ریختن ساعت و تاریخ در360 Xbox

سلام دوستان

من ساعت و تاریخ رو روی ایکس باکسم تنظیم میکنم ولی وقتی از برق میکشمش و دوباره روشنش میکنم بهم میریزه!
مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون میشم کمکم کنید....

سلام دوستان

من ساعت و تاریخ رو روی ایکس باکسم تنظیم میکنم ولی وقتی از برق میکشمش و دوباره روشنش میکنم بهم میریزه!
مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون میشم کمکم کنید....
مشکل از ماکروسافته که رو برد کنسولش باتری نزاشته تا ساعت و تاریخ یادش بمونه برای همین وقتی خاموش میشه بهم میریزه !

مشکل از ماکروسافته که رو برد کنسولش باتری نزاشته تا ساعت و تاریخ یادش بمونه برای همین وقتی خاموش میشه بهم میریزه !

همه ی کنسول ها این مشکل و دارن یا فقط کنسول من این مشکل و داره و باتری نداره؟
راه حلی هم داره؟

سلام دوستان

مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون میشم کمکم کنید....
تنها راه حلش اینه که از برق نکشید.
البته اگه به لایو وصل بشین فکر کنم خودش اتوماتیک آپدیت می‌کنه.

اقا من یه مشکلی تو xbox360 دارم من یه ارکید خریدم البته دست دوم قبلا سی دی داغون میزاشتیم حدود ده بار open tray میداد فکر میکردم چون سی دی داغونه واسه همین ولی امروز forza3 رو خریدم نو بود و هیچ خطی هم روش نبود با این حال باز هم 7-8 بار open tray داد به نظر شما مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟:-w:-?:-/

آپدیت رو خودتون انجام دادید و یا بیرون براتون انجام دادند؟
بازی ها رو معمولاً از روی دیسک اجرا می کنید و یا از هارد کنسول؟
از چه نوع دیسک ای استفاده می کنید؟ و همچنین در هنگام اجرای بازی سرعت عمل Read دیسک مثل روز های اول خرید کنسول هست (و یا قبل از آپدیت)؟ و یا اینکه مثل هنگام خروج از بازی قفل هایی میکنه؟
اپديت رو بيرون انجام دادم.سرعت read رو نميدونم.بازي ها رو از سي دي اجرا ميكنم.(بازي نصب روي هارد رو امتحان نكردم).ديسك ها هم از معمولي هاي 2500 توماني است(رايتي هاي بدون عكس نيست).هنگان خروج از بازي قفل ميكنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or