ممنون اقا خلیل
برد من روش x-clamp ultimateانجام شده و همون طور که میدونید اگه پیچ های هتسینک هارو سفت کنید اررور 0002 میده ولی برد من الان بدون اون پیچ ها هم این اررور رو میده فکر کنم کلا داغون شده.
در ضمن اون کار رو که درایور رو بشناسونم میخوام بدم یا نکس یا اقا میثم انجام بده(شما خبر داری قیمتش چه قدر میشه؟)
درضمن اون برد فالکون سه چراغ شده هستش من میخوام بازم یا بدم نکس یا اقا میثم(به نظر شما به کدوم بدم؟) برام ریبال کنه.خودش میگه که اروورش 0020میده که برد پیش تعمیر کار گفته درست میشه و دو سال هم گارانتیش میکنه ولی این دوستمون بنا به دلایلی این کار رو نکرده
یه سوال 1-اگه ریبال کنم به نظر شما که استادید چه قدر میتونه عمر کنه؟
منم پول خرید دوباره 360 ندارم.
اینم یه نکته خارج بحث من داشتم چندین صفحه قبل تایپیک رو میخوندم واقعا اقا خلیل شما به تمامی سوالات با دقت و توضیحات کامل جواب میدید و جوری که هیچ سوالی برای شخص پیش نمیاد جدا جای تشکر داره که شما که انقدر زحمت میکشید
ممنون
در ضمن اون کار رو که درایور رو بشناسونم میخوام بدم یا نکس یا اقا میثم انجام بده(شما خبر داری قیمتش چه قدر میشه؟)
والا ریز قیمتی رو ندارم ولی میدونم که کپی خور درایو خام خونه ی پرش 10 تومن هستش
تعویض درایو اگر اون یکی درایو برد فالکون هم باشه باید یک مرحله استخراج DvDKey صورت بگیره
روش و مرحله جابه جایی این دو درایو، پس هزینه اون همینطوری بگم چیزی در حد 20 تومنی باید بشه.
درضمن اون برد فالکون سه چراغ شده هستش من میخوام بازم یا بدم نکس یا اقا میثم(به نظر شما به کدوم بدم؟) برام ریبال کنه.خودش میگه که اروورش 0020میده که برد پیش تعمیر کار گفته درست میشه و دو سال هم گارانتیش میکنه ولی این دوستمون بنا به دلایلی این کار رو نکرده
چون بیشتر با میثم جان آشنا هستم و به قدرت و توانایی ایشون ایمان دارم
ایشون رو فرد بهتری برای انجام این کارها میدونم ( کار نکس هم بد نیست ولی ریبال کردن رو انجام نمی دهند )
اون کنسول سالم همینطوریش دو سال به زور عمر میکنه، چطور کنسول خراب شده اون هم با کد خطایی 0020
که ناجور ترین کد خطا هستش میخواد دو سال کار کنه.!!!
اگر شما روی این موضوع حساب باز کردید، روی سه چراغ قرمز نمیشه اینطوری برنامه ریزی کرد
سه چراغ قرمز و تعمیر اون با X-Clamp توی سایت بیشتر از 6 الی 9 ماه کار ندیدم.
( Reball داستان فرق میکنه )
منم پول خرید دوباره 360 ندارم.
الان شما اینکاری که قصد دارید انجام بدید دستکمی از هزینه نصف خرید یک کنسول نو را ندارد.
هزینه هایی که قرار هستش شما پرداخت کنید:
هزینه تعمیر برد به روش X-Clamp چندان جالب نیست چیزی در حد 30 تومن
هزینه تعمیر برد به روش Reball بین 40 تا 60 تومن هزینه دارد، اگر درست شود.!
تعویض درایو با توجه به حدس ابتدای پست 20 تومن
برای عمر بیشتر کنسول باید روش های کولینگ رو هم انجام بدید که تقریباً 20 تومنی باید بشود
جمع با روش X-Clamp میشود 70 تومن
جمع با روش Reball میشود 90 تومن
هزینه خرید برد اون طرف رو هم حساب کنید چیزی در حد 100 تا 120 تومن باید هزینه کنید خونه ی پرش.
یک پیشنهاد قابل تامل بدم:
اگر بتوانید کنسول خود که از قاب، فن، دسته، کابل ها و خود برد کنسول بفروشید بین 50 تا 60 تومنی بدست آورید.
پول بدست آمده از فروش کنسول خود و هزینه هایی که قرار بود برای تعمیر کنسول و سایر کارها
بدید رو با هم حساب کنیم بین 150 تا 170 تومن خونه ی پرش بدست می آورید.
حال دو ماه صبر میکنید که قسمت کنسول کاهش پیدا کند و وضعیت بازار ثبات خوبی برسد
تا بتوانید یک ارکد جسپر را خریداری کنید، اکنون قیمت ارکد بین 280 تا 320 تومن گزارش شده است.
ولی در آینده ( دو ماه دیگر ) قیمت به راحتی به زیر 260 تومن برای ارکد جسپر خواهد رسید.
شما باید در طی این مدت بتوانید 80 الی 100 تومنی جور کنید برای خرید کنسول.
البته این قیمت هایی که عرض کردم تمامی میانگین از قیمت های هستش که زمانی خود اعضا
از طرف فروشگاه ها گفتند رو مثال زدم.
این احتمال بسیار هم وجود دارد که با بیشتر ارزان شدن بازار تهران حتی کمتر از 80 تومن هم نیاز داشته باشید برای خرید کنسول.
همانطور که به یکباره قیمت کنسول بالا رفت میتوان کاهش شدید آن و بازگشت به قیمت سابق آن را نیز شاهد بود.
نکته: برای فروش قطعات کنسول خود بهترین محل بازی سنتر است چون قیمت فروش به User نسب به قیمت فروش به فروشگاه ها
بسیار بهتر است و برای شما سود بیشتری دارد
http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=123
it's my pleasure