اینها سوالات خیلی مهمی هستند لطفا جواب تکت تکشون رو به من بدید با تشکر
یه سوال خیلی خیلی قدیمی و چرت این xbox360 فقط مشکل حرارتی داره یا اینکه مشکلات دیگری هم داره؟؟؟
مشکل، مهم اینه که از چه دیدی بخواید بهش نگاه کنید، اگر منظور شما فقط خراب شدن کنسول
و غیر قابل استفاده بودن اون هستش، بله میشه گفت که مشکل حرارتی یکی از اصلی ترین
مشکل کنسول هستش.
یعنی نوسانات برق هم ممکنه به کنسول آسیب بزنه
مثلا یه دفعه برق قطع بشه یا اینکه کسی در این مورد صحبتی نکرده الکتریسیته ساکن ممکنه به کنسول آسیب بزنه ؟؟؟
گزارش های مشکلات کنسول با نوسانات برق بسیار معدود بوده تا الان که دیدم
معمولاً زودگذر بوده و بعد از خاموش روشن کردن رفع شده ( سه چراغ قرمز )
ولی نباید این موضوع رو دست کم گرفت و قرار دادن یک محافظ خوب میتونه جزء اصول ایمنی کار باشه.
لمس کردن قطعات هنگام دستکاری کردن کنسول که باعث جاری شدن الکتریسه ساکن میشه
خیر تا الان چنین موردی رو گزراش نکردند که با لمس کردن دست مشکلاتی برای قطعات کنسول رخ بده.
ولی نم ناک شدن قطعات و روشن شدن دستگاه میتونه فاجعه درست کنه.
یا قرار دادن فن که 100 درصد باعث جاری شدن الکتریسیته ساکن روی قطعات میشه کسی در این مورد چیزی میدونه؟؟؟
تا الان چنین مواردی و قرار دادن فن مشکلی برای کنسول ایجاد نکرده.
آیا بهتر نیست هیت سینکها به بدنه یا سیم منفی دستگاه وصل بشوند؟؟؟
نه نیازی نیست
دوستان امروز کنسولو بردم برای آپدیت درایو (1.6) ... طرف گفت دو جور می تونم برات انجام بدم ، یکی این که فقط نرم افزارشو برات بریزم که میشه 10 تومن ، ولی ممکنه به درایوت صدمه بزنه و بعد از آپدیت هم خودت میبینی که درایوت خیلی تق تق می کنه ، راه دیگش هم اینه که علاوه بر آپدیت پورتش رو هم برات عوض کنم که قیمت پورتش 14 تومنه و این جوری میشه 25 تومنه ...
میشه راهنمایی کنید ... چه کنیم ؟؟؟
اول: درایو شما چی هستش، مدل اون؟
اپدیت Fw درایو ها نرم افزاری هستش و این کار و این روش هزاران بار در دنیا و ایران هم انجام گرفته
این موضوعی که ایشون گفتند رو نمیدونم از کجا ساختند، تق تق چی هستش.
تنها تق تق میتونه مال لنز باشه که سرعت اون روی 12X با ریختن Fw جدید صورت میگیره
که این موضوع هم نمیتونه مشکل باشه برای درایو.!!!!!
عوض کردن پورت رو برای شما شرح نداد که چی هستش، یک درایو فقط یک پورت برق داره و یک پورت SATA
چی این رو میخواید عوض کنه.
پورت هایی که برای درایو هستش معمولاً برای وصل کردن درایو به PC استفاده میشه که برای شما
در درون کیس X360 کاربرد نداره.!!!
حرف های ایشون اینطور شما شما نقل کردید کمی عجیب هستش.!!!!
سلام دوستان.
من کنسولم جاسپره.امروز برای اولین بار توی بازی فریز کرد ونه دکمه های کنسول و نه کنترلر کار نمی کرد.می خواستم بپرسم این مورد مشکل نشه.یکی هم اینکه تو این جور مواقع چیکار باید کرد.
نمیشه از اولین هنگ کنسول نتیجه گیری خوب و یا بدی کرد.
هنگ کردن معمولا دلایل مختلفی داره، یکی از اونها میتونه مربوط به مشکلات سخت افزاری
برد کنسول باشه. شما باید ببنید که بازم این مشکل در سایر بازی ها هم رخ میده یا نه.
و اون موقع با زدن دکمه Eject درایو اتفاقی می افتد یا نه.
شاید از بازی بوده و یا از درایو
اگر این مشکل مجدداً به تعداد رخ داد، کم کم باید به فکر تعمیر کنسول و یا کولینگ کنسول باشید.
سلام بچه ها
دیشب نشستم 1 ساعت بتمن بازی کردم بعددستگاهو خاموش کردم گرفتم خوابیدم صبح که دستگاهو روشنکردم دیدم سه چراغ داد !!!
ارور 0102
دوبار تا حالا اینطوری شده دادم نکست جن درست کرده
اما حالا دیگه نه حوصلشو دارم و نه پولشو که 50 60 تومن بدم بیرون برام درست کنن
میخواستم ببینم راهی هست که خودم درست کنم ؟ البته کارای فنی هم بلد نیستم ؟
بعضی ها ایکس باکسو یه ربع میپیچن دور حوله و روشن میزارن بعد خاموش میکنن و میزارن سرد شه بعد درست میشه
میخواستم ببینم نظر شما در مورد این کارچیه؟؟؟
اگر میخواید X-Clamp کنید، آموزش های اون سایت هستش.
آموزش کامل X-Clamp Replacement
آموزش Ultimate X-Clamp
x-clamp بهینه شده
روش حوله پیچ رو هم اصلا انجام ندید که جزء فاجعه چیزی برای کنسول شما نداره.
اگر میخواد دوباره خرج کنید براش در حد 50 تومن بهتره بدید براتون Reball کنند که ارزشش رو داشته باشه.
راهنمایی درباره Reballing BGA
در مورد اینکه چه شخصی میتونه انجام بده و مناسب هستش رو براتون پیغام پروفایل کردم
سلام دوستان من يه فالكون دارم كه مدتي پيش 3 چراغ شد يه بار دادم نكست جن تعمير كرد بعد 2 هفته دوباره خراب شد گفت ميتونم درست كنم اما فايده نداره بعد 2-3هفته شايد خراب شه منم شهرستانم نمي تونم هي برم تهران اين شد كه هزينه رو منهاي 10 تومان پس داد بگذريم دوستان گفتن بازش كن با شل و سفت كردن پيچها اتصال gpu و مادربورد از بين ببر مدتي درست ميشه الان كنسول رو باز كردم درايور و فن و شورد رو هم برداشتم الان چي كار كنم فن ها رو هم باز كنم ؟ بعدش چي؟ ممنون ميشم كمك كنيد
با تشكر
آموزش کامل X-Clamp Replacement
آموزش Ultimate X-Clamp
x-clamp بهینه شده
سلام و درود به همه
من 4 ماه که مدل آرکد گرفتم تا الان خوب بود اما از سه روز پیش دستگاه رو روشن میکنم صدای قیژ قیژ میده سریع تا خاموشش میکنم و دوباره روشنش میکنم درست میشه ایراد از چیه؟؟؟
راستی از همون روز اول براش اینتر کولر هم خریدم و کلا میانگین بزنم حدودی روزی 3 ساعت و خورده ای بازی میکنم واقعا گیج شدم
در ضمن خواهشن جواب بدین حتی اگرم نمیدونین عیب نره باورکنید من ناراحت نمیشم
باتشکر
موفق باشید
بدون اینترکولر تست کنید.
به چراغ پاور دستگاه نگاه کنید، از نارنجی موقع روشن شدن سبز میشه و یا قرمز .!
آقا سلام
من یه مشکل عجیب با تصویر کنسول دارم
اونم اینه که تصویر سایه!!!!!داره!!!!!!!!!
مثله همین سایه هایی که رو شبکه تلوزیون میفته
میتونید با گوشی از تصویر TV یک عکس بگیرید.
کابل تصویر دستگاه رو به دقت چک کنید، معمولاً خراب شدن تصویر بازی خبر از مشکلات GPU و H)ana) و RAM میده.
+----------------------+
جواب دوستان alibala ،LottA ،HYBRID FIGURE در پست بعدی میدم
حق نگهدار