سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

سلام.من تقریبا 1 ساعت که با ds بازی می کنم چراغ سبزش قرمز میشه .میشه بگید این چراغ قرمز چیه؟آیا دستگاهم خرابه؟بدیش اینه که این ds ما چراغ نارنجی نشون نمیده و همون طور که عرض کردم چراغ قرمز نشون میده.

• Like
Reactions: playstation1
سلام.من تقریبا 1 ساعت که با ds بازی می کنم چراغ سبزش قرمز میشه .میشه بگید این چراغ قرمز چیه؟آیا دستگاهم خرابه؟بدیش اینه که این ds ما چراغ نارنجی نشون نمیده و همون طور که عرض کردم چراغ قرمز نشون میده.
چراغ نارنجی فقط مربوط به زمانیه که دستگاه به برق وصل باشه.
چراغ قرمز هم یعنی باتری داره تموم میشه.
اگه زود به زود باتری تموم میکنه , باید به فکر یه باتری نو باشی.

چراغ نارنجی فقط مربوط به زمانیه که دستگاه به برق وصل باشه.
چراغ قرمز هم یعنی باتری داره تموم میشه.
اگه زود به زود باتری تموم میکنه , باید به فکر یه باتری نو باشی.
سلام.یک ساعت شارژش معمولا طول میکشه.معمولا dslite چه زمانی شارژو نگه میداره؟

1_اگه از کامپیوتر ویروس بره تو DS میتونه خرابکاری کنه؟
2_فایل های PDF رو باید تو MOONSHELL اجرا کرد؟
3_سومی وقتی میگم که اون دو تا رو جواب بدین.:biggrin1:

1_اگه از کامپیوتر ویروس بره تو DS میتونه خرابکاری کنه؟
2_فایل های PDF رو باید تو MOONSHELL اجرا کرد؟
3_سومی وقتی میگم که اون دو تا رو جواب بدین.:biggrin1:
1- امکانش هست (بستگی به ویروسش داره)
2- نه مونشل نمی تونه. از برنامه ی زیر برای خوندن فایلهای PDF استفاده کن :
http://www.nes-hacks.com/wp-content/uploads/2009/02/ands-pdf-20090223.zip
3- خوب حالا دیگه میتونی سومی رو هم بگی.

سلام.
من برای اجرا بازی ها و همین طور ریختنشون رو DS از Edge استفاده میکنم این هم عکسش:
edge.jpg

سئوال من اینه که تو تهران هم پیدا میشه؟چون یکی از فامیلامون از بلجیک:biggrin1:اومده اینو دید گفته تو تهران پیدا میشه یا نه؟خوشش اومده ازش:laughing:(حق هم داره با سرعت dl اونجا کل بازی های DS رو تو یه روز دانلود می کنه آدم:biggrin1:)حالا اگه تو تهران هست قیمتش رو هم بگین لطفا زودتر یکی جواب بده 2 هفته دیگه میرن فکر کنم.
ممنون!

فکر نمی کنم. من تاحالا غیر از R4 و DSTT چیز دیگه ای ندیدم.
چه حیف...!آخه اینو از سنگاپور کسی واسم گرفته بود دختر خالم هم از مالزی گرفته بود بنابراین فکر کنم تو اون مناطق طرفدار داشته باشه..من R4 و DSTT رو ندیدم ولی کار با این واقعا آسونه...حتی فکرش رو هم نمیکردم این قدر راحت باشه....:love:

چه حیف...!آخه اینو از سنگاپور کسی واسم گرفته بود دختر خالم هم از مالزی گرفته بود بنابراین فکر کنم تو اون مناطق طرفدار داشته باشه..من R4 و DSTT رو ندیدم ولی کار با این واقعا آسونه...حتی فکرش رو هم نمیکردم این قدر راحت باشه....:love:
این که شما داری متفرقه هستش معروفترینش r4 هستش که تو ایران هم گیر میاد حرف نداره البته غیر از این مدلها متفرقه های دیگه ای هم هست تو ایران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or