سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

اين كارا رو بكنيد ببينيد چي ميشه:

اول از همه مطمئن بشيد كه DSTTi شما اصل هستش چون فرمورهاي جديد ، تقلبي ها رو ميپرونه.
اين لينك برنامه براي چك كردن : http://download.ndstt.com/download/tools/TTiCheck_v1.0.zip

1-بعد از اطمينان پيدا كردن از اصل بودن از سيو هاي روي مموريتون بكاپ بگيريد و با اين برنامه مموريتون رو فرمت كنيد:http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/download/sd_formatter.html

نكته: هرگز مموريتون رو با ويندوز فرمت نكنيد چون ممكنه كار خرابي كنه و در ظمن بعد از نصب برنامه در قسمت آپشن Format Type رو روي Full Erase On قرار بديد و به Format Size Adjustment هرگز دست نزنيد و بزاريد رو OFF باشه.

2- بعد از فرمت كردن ، آخرين فرمور كه در اين آدرس ميشه پيداش كرد رو تو مموريتون بريزيد.

3- آخرين چيت كدهاي كارتتون رو از اين آدرس بگيريد. ( براي اجراي بعضي از بازي ها بايد چيت زد مثل همين GTA تا هنگ نكنه )

4- دوباره بازي هاي خود رو به مموريتون انتقال بديد به همراه سيوهاي بكاپ گرفته شده.

5- بازي ها رو اجرا كنيد ببينيد چي ميشه.

موفق باشيد.:smile:

فرزند خداوند عمرت دهد.

خوشبختانه یدونه 1 گیگ هم داشتم، ریختم روی اون کار کرد. الان 4 گیگی رو فرمت کردم دارم روش گیم میریزم ببینم چی میشه.

درست شد :دی

چیتا رو بریزم تو TTMenu یا تو root directory؟

تو شاخه TTmenu بايد بريزيد و به اين نكته توجه داشته باشيد كه USRCHEAT.DAT اصلي كه تو شاخه TTmenu هست رو اول پاك كنيد و بعد USRCHEAT.DAT خودتون رو تو TTmenu بريزيد براي اينكه احتمالش هست با اوررايت شدن ديتا ، چيت ها كار نكنند.:smile:

آقا من کارایی که گفتی رو انجام دادم، آیا کد خاصی هست باید فعال بشه یا نه هر کدی فعال کنی باید اجرا شه؟ من هرکاری کردم GTA اجرا نشد، یعنی بعداز انتخاب اسلات سیو وارد بازی نشد.

آقا من کارایی که گفتی رو انجام دادم، آیا کد خاصی هست باید فعال بشه یا نه هر کدی فعال کنی باید اجرا شه؟ من هرکاری کردم GTA اجرا نشد، یعنی بعداز انتخاب اسلات سیو وارد بازی نشد.

بايد كد خاصي اجرا بشه كه در مورد GTA اين هستش:
BackUp Activator/Game Fix Code

ما بقي كدها هم از اسمشون معلومه كه چيكار ميكنند ولي بزاريد تا دير نشده به نكته اشاره كنم و اون اينكه سعي كنيد از چيت زياد استفاده نكنيد يا اگر استفاده ميكنيد ، چيت هايي رو فعال نكنيد كه تو كار همديگر دخالت داشته باشند به عنوان مثال يه بازي ممكنه براي جان 3 جور چيت داشته به اين صورت كه 1- جان شما را بينهايت ميكند ( بدترين حالت ) 2- جان شما را به حد اكثر ميرساند ( خيلي بهتر از قبلي ) 3- به صورت IGK هستش ( In Game Key ) يعني مثلا در منو چيت به شما گفته كه با فعال كردن اين چيت ، شما در بازي بايد كليد هاي ... رو بزنيد تا فعال بشه ( بهترين حالت ).اگر اينطوري بود پيشنهاد ميشه كد هاي IGK رو استفاده كنيد.

علت اينكه اين رو ميگم به خاطر اينه كه احتمالش هست وسط بازي DS هنگ كنه و سيو هم نكرده باشيد و...

براي يه سري بازي هاي ديگه هم همينطوره ( قبل از اجرا بايد چيت مخصوص بايپس كردن پروتكشن بازي رو فعال كرده باشيد ) مثلا Chrono Trigger يا Final Fantasy IV اگر اشتباه نكنم.

براي اطلاع پيدا كردن از مشخصات بازي هاي جديد به سايت GBAtemp مراجعه كنيد.

من یه سوالی داشتم. این R4 هایی که برای DS و DS lite هست، به DSi نمیخوره؟!
چون من می خواستم DSi بگیرم، یارو گفت باید R4 مخصوصشو بگیری. گفتم دارم. گفت مال تو قدیمیه به DSi نمیخوره. بعد جعبه ی R4 رو نشون داد، رو جعبشم نوشته بود R4 i. یعنی واقعاً این R4ها به DSi نمیخوره؟ مگه چه فرقی می کنه؟

من یه سوالی داشتم. این R4 هایی که برای DS و DS lite هست، به DSi نمیخوره؟!

چون من می خواستم DSi بگیرم، یارو گفت باید R4 مخصوصشو بگیری. گفتم دارم. گفت مال تو قدیمیه به DSi نمیخوره. بعد جعبه ی R4 رو نشون داد، رو جعبشم نوشته بود R4i. یعنی واقعاً این R4ها به DSi نمیخوره؟ مگه چه فرقی می کنه؟
نه - R4 به DSi نمیخوره. باید حتما R4i باشه. حتما یه فرقی دارند دیگه.

آقا اگه سؤال رو در در جای نامناسبی مطرح می کنم ببخشید .میشه بگید بازی های اورجینال ds چه قیمتی هستند؟ آیا مثل ps3 قیمت بازیها با هم تفاوت داره؟بازیهای اورجینالشو جایی هست که بشه تهیه کرد؟

بازی های اورجینال دی اس الان باید 30 تومن باشه یه مدت کنج داشت

اقا من یه سوال دارم چون میخوام برم دی اس ای بخرم این دی اس جدیده بازی gba هم اجرا میکنه مثله بقیشون؟
رم و dstti به کجای دستگاه وصل میشم؟
از کجا بفهمم که dstti اصله؟
اگه میشه طرز کار با dstti و هم بزارید

سلام ! من تو اجرای چند تا بازی مشکل داشتم میخاستم اگه میشه کمکم کنین :
1.تو بازی GTA بعضی وقتا که بازی رو Save میکنم مینویسه Game Saved ولی Slot ـه Save خالی میمونه و در واقع Save هام پاک میشه البته اگه یه ماموریت برم و دوباره Save کنم Save میشه ولی بعد از خاموش روشن کردن کنسول دوباره پاک میشه ...
2.تو Valkyrie Profile بعضی وقتا وسط بازی Freez میشه و باید کنسول رو خاموش کنم
3.تو بازی The World Ends With You هم توی یکی از Demo های اوایل بازی کنسول کاملا" هنگ میکنه (من یه جایی در این مورد خوندم گفته بودن این مشکل به خاطر خوب نبودن SD ـه به نظر شما ممکنه مشکل از چیز دیگه ای باشه ؟)
در ضمن من از Super Card استفاده میکنم Version 3.11

• Like
Reactions: playstation1
سلام

دوستان يكي از اقوام از خارج اومده وnintendo ds داره .با توجه به اينكه اونور بازي گرونه ميخوام از اينجا چند تا بازي براش بخرم.فقط چند تا سوال داشتم .
1.بازي هاش اينجا چنده
2.دستگاه بايد كپيخور بشه
كلا اگه يكي از دوستان يه مقدار اطلاعات بده ممنون ميشم.:)

شما باید براش موچیپ بگیرید که اسمش دی اس تی تی هست !!
و ینکه بازی هارو باید دانلود بکنید حجم زیادی ندارند !!! مثلا جی تی ای حدود 64 مگابایت هست !!!

دوستان يكي از اقوام از خارج اومده وnintendo ds داره .با توجه به اينكه اونور بازي گرونه ميخوام از اينجا چند تا بازي براش بخرم.فقط چند تا سوال داشتم .
1.بازي هاش اينجا چنده
2.دستگاه بايد كپيخور بشه
كلا اگه يكي از دوستان يه مقدار اطلاعات بده ممنون ميشم

اینجا بازیهاش گیر نمیاد. بهمون اقوامت بگو که با اینترنت پرسرعت خودش , خیلی راحت از سایتهایی مثل سایت زیر بازیهارو میتونه دانلود کنه.
http://nds-roms.com/NDS1.php
با خرید یک فلشکارت مثل R4 برای DS و DS Lite ویا R4i برای DSi , دستگاه کپیخور میشه. که این فلشکارتو اگه اونور ندارن می تونی از اینجا براش بخری که صدالبته اینجا گرونتره.

http://nds-roms.com/NDS1.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or