سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

کمک فوری؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یک کارت sdtt گرفتم مموری گوشیم که ماکرواسدی هستش بهش نمیخوره خواستم ببینم چه نوع مموری هایی بهش میخوره؟دیگه اینکه چجوری باید بازیها رو روش بریزم؟آیا نیاز به برنامه خاصی هست؟

روش اجرای بازیهای DS :
----------------------------------
پس از دانلود بازیها , آنها را از حالت فشرده خارج کرده و با پسوند nds داخل ریشه ی اصلی حافظه ی MicroSD ریخته و سپس نرم افزار مخصوص فلش کارت DSTT رو با ورژن 1.17 از سایت http://www.ndstt.com/new_download.html دانلود کرده و آن را هم از حالت فشرده خارج می کنید و تمام محتویات آنرا نیز به ریشه ی اصلی MicroSD کپی می کنید.
در نهایت MicroSD را داخل شکاف DSTT و DSTT را داخل شکاف موسوم به Slot 1 درقسمت فوقانی DS قرار می دهید. و اکنون نوبت بازیست.

دوستان یه سوالی این فرق تاچ دی اس ای با دی اس معمولی خودمون چی هست مگه اخه میگن با دی اس فقط باید با قلم کار کنی و با ناخن هم کار میکنه درسته ؟
ولی من نمیدونم منظورشون از این یعنی چی که میگن میتونی با دست با تاچ دی اس ای بازی کنی ..!!.!!!
راستی این اپدیت هایی که برای خود دی اس میاد برای هر دستگاه فرق داره یا نه فقط برای دی اس ای فرق داره ؟
خیلی ممنونم ....
خیلی ممنونم .....

سلام
من که فرق این دو نوع رو گفتم که تاچ دی اس معمولی با تاچ دی اس ای تفاوتشون در اینه که تاچ دی اس ای به راحتی به فشار انگشت که از فشار قلم کمتر هست هم پاسخ می ده
طبق چیزی که توی فیزیک یاد گرفتیم فشار هر جسم به مساحت سطح اون هم بستگی داره یعنی بین دو جسم با وزن یکسان(وزن دست شما زمانی که با انگشت فشار وارد می کنید و زمانی که با قلم این کار رو میکنید تفاوتی نداره ) اونی فشار بیشتری وارد می کنه که سطح تماس کمتری داشته باشه یعنی بین انگشت شما و قلم دی اس --- قلم فشار بیشتری وارد می کنه حالا توی دی اس ای حساسیت تا اون حد بالا رفته که به فشار انگشت هم به راحتی و خوبی فشار قلم صفحه ی تاچ پاسخ می ده
http://en.wikipedia.org/wiki/Touchscreen

متوجه شدی

پس تفاوتی بین تکنولوژی به کار رفته در دی اس ای و دی اس نیست تنها بهبود تکنولوژی رو شاهدیم

با ناخن هم فشار نده که پشیمون می شی چون حسابی روی صفحه رو چی ؟ بگم ...بگم ...
خط میندازه

• Like
Reactions: playstation1
نه دیگه یه فایل هایی هست عین همون فریمور های خودمون که اخرین 1.70 یا 1.7 بود که برای تمام دی اس ها هست میگم اون فایل های اپدیت فریمور برای همه دی اس ها یکی هست ؟ یعنی من از اون فایل اپدیت هم میتونم دی اس لایت رو اپدیت کنم هم دی اس ای رو ؟
ممنون

نه دیگه یه فایل هایی هست عین همون فریمور های خودمون که اخرین 1.70 یا 1.7 بود که برای تمام دی اس ها هست میگم اون فایل های اپدیت فریمور برای همه دی اس ها یکی هست ؟ یعنی من از اون فایل اپدیت هم میتونم دی اس لایت رو اپدیت کنم هم دی اس ای رو ؟
ممنون
نه با اون نمیشه چون فریمورهای بالاتری هم وجود داشت ولی باید فریمور که به کارتریج شما میخوره بزنی بعدشم شما ds یا dsl یا dsi رو آپدیت نمیکنی بلکه کاریجتو آپدیت میکنی r4 . dstt وغیره

سلام به همه , دوستان من ميخوام بدونم اين ds چه سبك بازي هايي داره اكثرا ؟

اندازش رو نسبت به psp بگيد لطفا .... كارهايي كه به غير از بازي انجام ميده چيه ؟

سوال اولم جوابش خيلي برام مهمه .... من بازي هاي اينترنتي مثل اون بازي آرايش گريه كه تو ياهو هست (اگه ديده باشيد) ....

ميخوام ... كلا بازي هايي تو اون مايه .....

قيمتش رو هم زحمت بكشيد ممنون ميشم ....

سلام به همه , دوستان من ميخوام بدونم اين ds چه سبك بازي هايي داره اكثرا ؟

اندازش رو نسبت به psp بگيد لطفا .... كارهايي كه به غير از بازي انجام ميده چيه ؟

سوال اولم جوابش خيلي برام مهمه .... من بازي هاي اينترنتي مثل اون بازي آرايش گريه كه تو ياهو هست (اگه ديده باشيد) ....

قيمتش رو هم زحمت بكشيد ممنون ميشم ....
سبک اکثر بازی هاش party و jrpg _اندازش از psp کوچک تره ولی دو تا صفحه نمایش داره_غیر از بازی اینترنت و پخش فایل های موسیقی_قیمت معمولیش هم 150000 تومان اما lite و i را نمیدونم ولی فکر کنم بیشتر 250000 تومان نباشه.

ایا ds معمولی با dsi و dslite تفاوت سخت افزاری داره؟

کلا DSi بهتر از دوتای قبلیه.
CPU DSi : 133MHz
CPU DS & DS Lite : 67 MHz
Ram DSi : 16mb
Ram DS & DS Lite : 4mb

اين ds چه سبك بازي هايي داره اكثرا ؟

بیشتر jRPG - Puzzle (Brain Training) -
کلا بیشتر سبکها رو داره

اندازش رو نسبت به psp بگيد

LCD
PSP 4.3
DS 3
DSi 3.25
چون DS جمع میشه در کل کوچکتر از PSP هست و راحت تو جیب جا میشه.

كارهايي كه به غير از بازي انجام ميده چيه ؟

اینترنت - موسیقی - ساخت موسیقی - فیلم - نقاشی - عکس ( فقط DSi) - خواندن کتاب (PDF - Text)

من بازي هاي اينترنتي مثل اون بازي آرايش گريه كه تو ياهو هست (اگه ديده باشيد) ....

بله - بازی هایی تو اون مایه داره . سبک Simulator مثل آرایشگری - آشپزی - لباس فروشی و ...
Dinner Dash و ...

قيمتش

مطمئن نیستم ولی فکر کنم :

DS Lite : 160000
فلش کارت 25000

DSi : 215000
فلش کارت 30000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or