سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که به صورت آفلاین بازیهای ظرفیت یکشونو آپدیت میکنن که قفل نشه یه کمکی به من میدن لطفا!
این تنظیماتو من زدم ولی کماکان میتونستم بازیهای داخل لایبرری رو بزارم برای دانلود!
الان این تنظیماتی که من وارد کردم درسته؟

Attachments

• photo_2025-08-24_10-49-23.jpg
    photo_2025-08-24_10-49-23.jpg
    68.7 KB · مشاهده: 11
  • photo_2025-08-24_10-49-25.jpg
    photo_2025-08-24_10-49-25.jpg
    55 KB · مشاهده: 11
سلام دوستان من تازه وارد نصب بازی شدم و میخوام خودم نصب کنم کسی میتونه من رو راهنمایی کنه
من میخوام 5 تا بازی ظرفیتی (ظرفیت 1) روی کنسول ps5 خودم نصب کنم. سایتها معمولا بازی رو یکی یکی میفروشن چجوری من باید 5 تا بازی که میخوام رو نصب کنم. چون اگه تکی بخرم بازی بعدی رو که بخوام اکانت رو وارد کنم بازی قبلیم بن میشه، چیکار باید بکنم که مثل بیرون که میدیم 5 تا انتخابی نصب میکنن من هم بتونم 5 تا بازی دلخواهمو نصب کنم. ممنون میشم پاسخمو بدید.

سلام دوستان من تازه وارد نصب بازی شدم و میخوام خودم نصب کنم کسی میتونه من رو راهنمایی کنه
من میخوام 5 تا بازی ظرفیتی (ظرفیت 1) روی کنسول ps5 خودم نصب کنم. سایتها معمولا بازی رو یکی یکی میفروشن چجوری من باید 5 تا بازی که میخوام رو نصب کنم. چون اگه تکی بخرم بازی بعدی رو که بخوام اکانت رو وارد کنم بازی قبلیم بن میشه، چیکار باید بکنم که مثل بیرون که میدیم 5 تا انتخابی نصب میکنن من هم بتونم 5 تا بازی دلخواهمو نصب کنم. ممنون میشم پاسخمو بدید.
بیرون هکی میزنن. بخوای ظ۱ بگیری با فروشنده باید هماهنگ کنی همه اکانتارو باهم بزنی و یکجا بریزی بازیارو بعد افلاین کنی

باید بگی پشت سر هم اکانت ها رو تحویلت بده، همشون رو وارد کن و بازیهاشون رو بزار تو لیست دانلودت، بعد افلاین کن و بده بیرون برات به صورت افلاین دیتای بازی ها رو بریزن، خودتم داشته باشی خودت بزن دیتاهاش رو به صورت افلاین

• Like
Reactions: bataraf
روی ps4 قبلا که داشتیم یک بازی شامل دیتا اصلی و اپدیت بود و شما اگه دیتای اصلی را داشتی نهاینا یک اپدیت دانلود میکردی الان دیگه اینجروی نیست؟

روی ps4 قبلا که داشتیم یک بازی شامل دیتا اصلی و اپدیت بود و شما اگه دیتای اصلی را داشتی نهاینا یک اپدیت دانلود میکردی الان دیگه اینجروی نیست؟

نه . الان همش با هم دیگه هست.
اما تا جایی که یادمه دیتای آپدیت اندازه خود بازی حجم داشت و بعضا بیشتر هم بود

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
دیتای ps5 اینطوری که اگه یک مگابایت هم آپدیت جدید بیاد، باید کل دیتای بازی رو از اول دانلود کنی، هیچ فایل جداگانه ای برا اپدیت نداره

• Like
Reactions: Homan425

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or