Blood Brothers
کاربر سایت
موقع انتقال دیتا برنامه رو بزار روی یه تب دیگه مثل setting باشهسلام هنگام کار با برنامه اررو has stopped میده و برنامه بسته میشه دوباره باید بازش کنم کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟
موقع انتقال دیتا برنامه رو بزار روی یه تب دیگه مثل setting باشهسلام هنگام کار با برنامه اررو has stopped میده و برنامه بسته میشه دوباره باید بازش کنم کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟
من هم این مشکل رو دارمسلام هنگام کار با برنامه اررو has stopped میده و برنامه بسته میشه دوباره باید بازش کنم کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟
من هم این مشکل رو دارم
تازگی ها هم یه عالمه لوگ میندازه سیستم هنگ میکنه
در حالت عادی با کابل های لن معمولی سرعت تا 20 مگ بر ثانیه میره ولی با کابل های 100gig و سی پی یو و هارد با سرعت read write بالا میتونید 40 گیگ تو کمتر از 5 مین انتقال بدیدسلام به همگی تبریک سال نو به همه دوستای گلمون
1 مشکل بزرگ داریم اگر کسی از دوستان بتونه کمک کنه ممنون میشم
سرعت انتقال دیتا درpsx رو چطور میتونم بالا ببرم؟
برای بالا بردن سرعت انتقال دیتا به لوازم خواصی نیاز داریم؟؟
بهترین روش psx در واقع psx یک شبکه اس برای انتقال دیتا بین کنسول و پیسی من بصورت افلاین انتقال میدم در واقع طرز کارم اینطوریکه وقتی بازی تو لیست دانلود میذارم و شروع میشه به نت وصلم و بعد از اون نت( در واقع تبادل دیتا بین من و isp ) قطع میکنم نه مودم انتقال دیتا بصورت افلاین ادامه پیدا میکنهدوستان یه سوال داشتم. روشی هست که بصورت افلاین و بدون نیاز به نت دیتا ها رو بشه انتقال داد به کنسول؟ با psx نمیشه؟
Sent from my G3112 using Tapatalk
فرقی نمیکنه 1 و2 و3 برای خودم که 3 هست اتتقال میدمبا نت type 3 هم میشه دیتا انتقال داد ؟
نه من فوقش با کابل لن معمولی 40 گیگ تو کمتر از 69 مین انتقال میدمسلام دوستان روزتون بخیر
من تازه دارم با این برنامه psxکار میکنم بازی بتل فیلد میزنم
همه مراحل به درستی رفتم اما سرعت خیلی کم چهارده گیگ رو زده ده ساعت طبیعیه ؟؟؟
بازی ریختن با لن اینقدر طول میکشه ؟؟
ارور stopped 90 در 100 مواقع بخاطره ضف سی پی یو هست توصیه من این به بخش service از طرق تسک منیجر برید و اپلیکیشن های اضافی قطع کنید باعث افزایش سرعت شدید کامپیوتر میشه یکسری اپلیکیشن ها ضروری هستن و توقف انها عملکرد سیستم مختل میکنه توصیه من این حواستون باشیموقع انتقال دیتا برنامه رو بزار روی یه تب دیگه مثل setting باشه