موقع استفاده از نرم افزار تبش رو تغيير بديد مثلا بريد رو تب تنظيمات درست ميشهسلام من وقتی با نرم افر PSXDownloadHelper کار میکنم 7 یا 8 گیگ که دیتا انتقال میدم View attachment 84489 این ارور همیشه میاد همه ورژن هاشو استفاده کردم باز درست نشد خواهشن به داد بنده برسید ویندوزم 7 .64بیتیه
آقا کسی نمیدونه این مشکل چیه ؟ هرچی پوشه دیتای بازیرو توی کامپیوترم انتخاب میکنم باز میره از دانلود نت استفاده میکنه ؟ چرا آخه؟!!
ممنون که جواب دادین ولی آخرین آپش مگه چقدره؟ الان حدود 8 گیگ از دانلودامو قورت داده نامردآخذین آپدیت بازیو نداری
اخرین اپدیت ها رو اینجا چک کن.ممنون که جواب دادین ولی آخرین آپش مگه چقدره؟ الان حدود 8 گیگ از دانلودامو قورت داده نامرد
داداش آپدیت بازی رو هم گرفتم و ریختم توی پوشه اصلی بازی ولی بازم پوشه رو نمیشناسه و از خود نت دانلود میکنه!!! بیچاره کرده منو چیکارش کنم؟ احتمال داره ریجن اکانتی که گرفتم با ریجن بازی متفاوت باشه؟اخرین اپدیت ها رو اینجا چک کن.
ایدی بازی رو وارد کن تا هم اخرین نسخه و هم لینک دانلودش رو بهت بده.
PS4 PKG Finder
توی تب لاگ ببین اسم فایلی که داره دانلود میکنه با فایل خودت یکی هست یا نه. به کد بازی دقت کن.داداش آپدیت بازی رو هم گرفتم و ریختم توی پوشه اصلی بازی ولی بازم پوشه رو نمیشناسه و از خود نت دانلود میکنه!!! بیچاره کرده منو چیکارش کنم؟ احتمال داره ریجن اکانتی که گرفتم با ریجن بازی متفاوت باشه؟
مورد اول اینکه موقع دانلود ببین اسم فایلی که برنامه لینکش رو داره استخراج میکنه (تو فیلد مربوطش نوشته) با فایلی که شما دانلود کردی یکیه ؟ اصلا ببین اون فایل رو داری ؟ مورد بعدی اینکه بعد از مطمئن شدن از یکی بودن اسم فایل با لینک استخراجی , برنامه رو ببنید و دوباره بازش کنید قبل اینکه Start رو بزنید تیک گزینه Local Rising رو بردارید تا نتونه از نت استفاده کنه اینجوری مواقعی که اون فایل مورد نظرش رو نتونست پیدا کنه نصب متوقف میشه و از اینترنت دیگه استفاده نمیکنه در مورد ریجن هم بله باید دقیقا با ریجن اکانتتون یکی باشه ممکنه ریجن اشتباهی رو دانلود کرده باشید ....داداش آپدیت بازی رو هم گرفتم و ریختم توی پوشه اصلی بازی ولی بازم پوشه رو نمیشناسه و از خود نت دانلود میکنه!!! بیچاره کرده منو چیکارش کنم؟ احتمال داره ریجن اکانتی که گرفتم با ریجن بازی متفاوت باشه؟
بابت جواب ممنونمورد اول اینکه موقع دانلود ببین اسم فایلی که برنامه لینکش رو داره استخراج میکنه (تو فیلد مربوطش نوشته) با فایلی که شما دانلود کردی یکیه ؟ اصلا ببین اون فایل رو داری ؟ مورد بعدی اینکه بعد از مطمئن شدن از یکی بودن اسم فایل با لینک استخراجی , برنامه رو ببنید و دوباره بازش کنید قبل اینکه Start رو بزنید تیک گزینه Local Rising رو بردارید تا نتونه از نت استفاده کنه اینجوری مواقعی که اون فایل مورد نظرش رو نتونست پیدا کنه نصب متوقف میشه و از اینترنت دیگه استفاده نمیکنه در مورد ریجن هم بله باید دقیقا با ریجن اکانتتون یکی باشه ممکنه ریجن اشتباهی رو دانلود کرده باشید ....
با همون psx وصل بشيد بعدم لينكي كه بهتون ميدرو دانلود كنيدبابت جواب ممنون
اون موارد اول رو بررسی میکنم ولی در مورد ریجن وقتی اکانت بازی رو خریدم به عنوان ریجن دو بهم فروخته شد و منم رفتم دیتای ریجن دو دان کردم . میخام بدونم راهی هست که بتونم قبل از اینکه دیتارو دانلود کنم خودم بفهمم ریجن اکانت خریده شده چنده تا با خیال راحت دیتارو دان کنم؟
بازم ممنونم
داداش این گزینه local rising رو تیکشم برداشتم ولی بازم از اینترنت دانلود میکنه...؟؟؟مورد اول اینکه موقع دانلود ببین اسم فایلی که برنامه لینکش رو داره استخراج میکنه (تو فیلد مربوطش نوشته) با فایلی که شما دانلود کردی یکیه ؟ اصلا ببین اون فایل رو داری ؟ مورد بعدی اینکه بعد از مطمئن شدن از یکی بودن اسم فایل با لینک استخراجی , برنامه رو ببنید و دوباره بازش کنید قبل اینکه Start رو بزنید تیک گزینه Local Rising رو بردارید تا نتونه از نت استفاده کنه اینجوری مواقعی که اون فایل مورد نظرش رو نتونست پیدا کنه نصب متوقف میشه و از اینترنت دیگه استفاده نمیکنه در مورد ریجن هم بله باید دقیقا با ریجن اکانتتون یکی باشه ممکنه ریجن اشتباهی رو دانلود کرده باشید ....
این قسمت رو دقیق توضیح میدی چطور انجام بدیم و فایدش چیه؟دايركتوري pkg رو تو فايل psx بذاريد مستقيم بعد دانلود ميره اونجا بعدم منتقلش ميكنيد