هنوز برای این ورژن دانگریدر نیومده.کمک کنید داونگرید برای 3.2 کمک کمک کندی
هنوز برای این ورژن دانگریدر نیومده.
ورژن نرم افزار پی اس پی هست که برای کپی خور کردن باید 1.5 باشه . البته اگر ورژن 2.80 و پایینتر باشه میشه به 1.5 تبدیل کرد (یعنی دانگرید).سلام من می خواستم Psp بگیرم اما مطالبی رو که اینجا نوشتید رو نمی فهمم میشه بگید منظورتون از 1.5 و 2.5 و... چیه یه توضیحی بدید ممنون
ورژن نرم افزار پی اس پی هست که برای کپی خور کردن باید 1.5 باشه . البته اگر ورژن 2.80 و پایینتر باشه میشه به 1.5 تبدیل کرد (یعنی دانگرید).
حداقل فعلا که نیامده ولی میاد اونم معلوم نیست کی باید صبر کنی ولی ارزش نداره چون قیمت کبی حور با معمولی فقط10000 تفاوت دارهممنون از اینکه به من کمک کردید میشه بگی بالاتر از 2.80 رو می تونیم به 1.5 تبدیل کنیم ؟:confused:
اگه نمیشه برنامه هاش حتما میاد؟؟؟؟؟؟؟
حداقل فعلا که نیامده ولی میاد اونم معلوم نیست کی باید صبر کنی ولی ارزش نداره چون قیمت کبی حور با معمولی فقط10000 تفاوت داره
مسلما 1.50خوب بهتره 1.5 رو بردارم یا 2.81 باالاتر خودومش شما پیشنهاد می کنید؟؟؟
لطف کن به تابیک مورد نظر بری با اموزش کذاشتم.اقا يه لينك واسه دانلود برنامه ي دانگريدر 2.71 بزارين لطفا.
لطف کن به تابیک مورد نظر بری با اموزش کذاشتم.
یعنی همین جا فقط 3 یا 4 صفحه عقب تر
شما اول به 2.71 اپگرید کن بعد به اموزشی که گذاشتم میتونی دانگرید کنی به 1.50من برم یه psp فرستادن(از انگلیس) که ورژنش 2.60 و مدلش هم 1003k هست و روی مادر بوردش هیچی ننوشته به نظر شما با کدومشون دانگریدش کنم یا اصلا می تونم با اینا دانگریدش کنم ؟
agha man mitoonam psp ra v 2.81 hast downgrade konam aval 2.5 bood bad majboor shodam baraye yek kari upgrade konam age mishe downgrade kard ya recover lotfan rahnamayi konin