سوالات و مشكلات در مورد دانگريد

سلام من می خواستم Psp بگیرم اما مطالبی رو که اینجا نوشتید رو نمی فهمم میشه بگید منظورتون از 1.5 و 2.5 و... چیه یه توضیحی بدید ممنون

سلام من می خواستم Psp بگیرم اما مطالبی رو که اینجا نوشتید رو نمی فهمم میشه بگید منظورتون از 1.5 و 2.5 و... چیه یه توضیحی بدید ممنون
ورژن نرم افزار پی اس پی هست که برای کپی خور کردن باید 1.5 باشه . البته اگر ورژن 2.80 و پایینتر باشه میشه به 1.5 تبدیل کرد (یعنی دانگرید).

ورژن نرم افزار پی اس پی هست که برای کپی خور کردن باید 1.5 باشه . البته اگر ورژن 2.80 و پایینتر باشه میشه به 1.5 تبدیل کرد (یعنی دانگرید).

ممنون از اینکه به من کمک کردید میشه بگی بالاتر از 2.80 رو می تونیم به 1.5 تبدیل کنیم ؟:confused:
اگه نمیشه برنامه هاش حتما میاد؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
ممنون از اینکه به من کمک کردید میشه بگی بالاتر از 2.80 رو می تونیم به 1.5 تبدیل کنیم ؟:confused:
اگه نمیشه برنامه هاش حتما میاد؟؟؟؟؟؟؟
حداقل فعلا که نیامده ولی میاد اونم معلوم نیست کی باید صبر کنی ولی ارزش نداره چون قیمت کبی حور با معمولی فقط10000 تفاوت داره

من برم یه psp فرستادن(از انگلیس) که ورژنش 2.60 و مدلش هم 1003k هست و روی مادر بوردش هیچی ننوشته به نظر شما با کدومشون دانگریدش کنم یا اصلا می تونم با اینا دانگریدش کنم ؟

من برم یه psp فرستادن(از انگلیس) که ورژنش 2.60 و مدلش هم 1003k هست و روی مادر بوردش هیچی ننوشته به نظر شما با کدومشون دانگریدش کنم یا اصلا می تونم با اینا دانگریدش کنم ؟
شما اول به 2.71 اپگرید کن بعد به اموزشی که گذاشتم میتونی دانگرید کنی به 1.50

agha man mitoonam psp ra v 2.81 hast downgrade konam aval 2.5 bood bad majboor shodam baraye yek kari upgrade konam age mishe downgrade kard ya recover lotfan rahnamayi konin

فعلا برای این ورژن دانگرید نیومده صبر کن میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or