منظورت چيه؟ خوب بايد بري يدونه تهيه كني يا از كسي قرض بگيري يا اينكه ببري بيرون برات دانگريد كنن.به من گفتن اينجا سوال كنم!
من بازي GTA ندارم حالا بايد چيكاركنم كه كپي خور شه؟
ممنون ميشم پاسخ بدين
PSP:version 2.81
ديگه واضح تر از اين عكس نميشه پيدا كرد، در UMD رو كه باز كني كاملا مشخص هست.من در UMD رو باز كرردم ولي نتونستم شماره M.Board رو ببينم؟ ميشه بگين دقيقا
كجاست؟
ممنون
بله ميشه.بچه ها یکی از دوستام یه پی اس پی 2.81 داره ic1003 می خواستم ببینم دانگرید میشه یا نه
بله ميشه.
نكته اي كه هست اينه كه بايد UMD بازي GTA رو داشته باشيد تا دانگريد بشه.
من میخواستم بپرسم که :
ببخشید پرسشها زیاد شد مثل اینکه :blushing:
- فریمور دستگاه من الان 1.52 هستش ( البته اونجایی که نوشته برای آپگرید و اینها ) . آیا فرقی با 1.50 میکنه و میتوانم مثل همون 1.50 دستگاهم رو به 3.30 OE-A2 تبدیل کنم ؟
- آپگرید کردم ( همین دیروز ) 3.03 بود ارتقاء دادم به 3.30 OE-A . آیا اگر بخواهم بازهم آپگرید کنم به 3.30 OE-A2 اشکالی پیش نمیاد و اصلا" فرقی میکنه یا همین فریمور باشه خوبه ؟
- IC دستگاهم هم 1003 هستش و میخواهم بدانم تاثیری در کار داره یا نه یا اصلا" این IC خوبه ؟
میخواستم ببینم با توجه به موارد بالا و با توجه به این آموزش کدامیک از فایلها را باید دانلود و از آن استفاده کنم ؟
ممنون
مهدی جان
اگه الان 3.30OE-A هست فريمورت و ميخواي A2 رو نصب كني اين فايل رو دانلود كن:مهدی جان
من هر دو فایل را دریافت کردم (موقعی که اجرایش میکنیم یک پنجره DOS باز میشه که سیاهه ) آیا فایل را درست دریافت کردم .
شرمنده :blushing: من زیاد سئوال میکنم
شما زحمت آخرین پاسخ بنده را نکشید ( پرسش بنده با توجه به پرسش اول بود ) .
فکر کنم این آخرین سئوالهایم در این مورد باشه و پس از اینکه شما و یا دوستان زحمت کشیدید و پاسخ دادید بروم برای آپگرید کردن .
سپاسگزارم
دوست مناگه الان 3.30OE-A هست فريمورت و ميخواي A2 رو نصب كني اين فايل رو دانلود كن:
http://www.psp-hacks.com/file/1131
بعد كه بازش كردي داخل مموري استيك و Game150 كپي كن و برو اجراش كن.
يه صفحه ي سياهي باز ميشه و بعد دوباره به XMB برميگرده و بعد برو چك كن كه فريمور '3.30OE-A شده باشه.
1. پاكش كن چون ديگه احتياجي بهش نيست.دوست من
با سپاس از توجه و پاسخگوئیتان
عملیات با وفقیت بپایان رسید و بنده FW کنسولم را به 3.30OE-A2 تغییر دادم .
هم اکنون درون شاخه PSP بنده به غیر از آن فایل GAMES 150 یک فایل دیگر نیز ایجاد سده بنام GAMES 330 .
دو پرسش دارم : :blushing:
با زهم سپاسگزارم :blushing:
- آیا آن فایل را که شما معرفی نمودید را باید پاک کنم و یا برای سیستم مورد نیاز است و نباید پاک شود ؟
- میخواستم ببینم که آیا باید GAMES 150 را پاک کن ( با توجه به فایل GAMES 330 که ایجاد شده ) یا خیر ؟
- همین عملیات را میتوانم برای ارتقاء به 3.40OE-A انجام بدهم و نحوه کار به همین ترتیبه ؟