سوالات و مشكلات در مورد دانگريد

s.o.s

سلام
از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر برنامه ای برای دانگرید ورژن 3.11هست یا هر برنامه ای دیگری که روی این ورژن کار میکنه رو به من بگید
متشکرم

سلام
از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر برنامه ای برای دانگرید ورژن 3.11هست یا هر برنامه ای دیگری که روی این ورژن کار میکنه رو به من بگید
متشکرم
متاسفانه برا اين ورژن چيزي نيومده بايد منتظر بمونيد در اينده بياد.

downgred v 3.11

http://www.psp-haxors.com/category/devhook/سلام///
از دوستان عزیز خواهش میکنم یک نگاهی به این موضوع بندازن
من چون زیاد وارد نیستم نمی دونم چکار باید بکنم////فقط میدونم برای فریم ور 3.11 هستش
لطفا به من توضیح بدید

File Name dhfwinstallerv0.6f.zip

File Description
Ah, DevHook. Just the sheer mention of it sends shivers down the spine. So, you can just imagine our joy (and we're enjoying yours now) when homebrew coder Sleepy566 dropped by QJ Forums and informed us about an updated version of Tommydanger-original DevHook Firmware Installer.

In the last version, v0.6d, Sleepy566 mentioned that the application could install 3.11. However, the coder noticed that there were a couple of few missing code lines that allow full support for 3.11. Sleepy fixed that already and this program should run on all firmwares now.

Remember that you need to have the latest version DevHook installed to run this installer. Once you have that, extract everything in the ZIP file to the root of your memory stick. The changelog for Devhook Firmware Installer v0.6f is as follows:

Version 0.6f: Added full support for 3.11 (Didn't realize it was missing) and Minor bug fixes
Version 0.6e: Bug fixes, sometimes "couldn't generate OUT file

http://dl.qj.net/DevHook-Firmware-I...mebrew-Applications/pg/12/fid/13091/catid/151

و اینجا

http://www.psp-haxors.com/category/devhook/

آخرین ویرایش:
سلام///
از دوستان عزیز خواهش میکنم یک نگاهی به این موضوع بندازن
من چون زیاد وارد نیستم نمی دونم چکار باید بکنم////فقط میدونم برای فریم ور 3.11 هستش
لطفا به من توضیح بدید

سلام دوست عزيز

اين در واقع اخرين ورژن Devhook هست.

در واقع كارش اينه كه روي ورژن هاي كپي خور شده نصب ميشه و فريمور هاي ديگه رو شبيه سازي ميكنه.

اين ورژني هم كه شما گذاشتي نوشته كه ميتونه فريمور 3.11 رو شبيه سازي كنه.

ربطي به دانگريد 3.11 نداره.

سلام.
ورژن دستگاه من 3.10 OE-A هست! میخوام ببینم اگه بخوام که به 3.10 OE-A2 تبدیل کنم! فقط باید همین 3کارو انجام بدم ؟ UMD GTA هم ندارم!

مرحله7.
براي اينكه به 3.10OE-A2 تبديل كنيد فايل زير را دانلود كنيد:
3.10OE-A2

مرحله8.
فايل را از حالت فشرده خارج كنيد و فولدر 3.10_a2update را به آدرس زير كپي كنيد:
ms:0/PSP/GAME150

مرحله9.
به قسمت Game سپس Memory Stick رفته و 3.10OE-A' Update را اجرا كنيد.

سلام.
ورژن دستگاه من 3.10 OE-A هست! میخوام ببینم اگه بخوام که به 3.10 OE-A2 تبدیل کنم! فقط باید همین 3کارو انجام بدم ؟ UMD GTA هم ندارم!

مرحله7.
براي اينكه به 3.10OE-A2 تبديل كنيد فايل زير را دانلود كنيد:
3.10OE-A2

مرحله8.
فايل را از حالت فشرده خارج كنيد و فولدر 3.10_a2update را به آدرس زير كپي كنيد:
ms:0/PSP/GAME150

مرحله9.
به قسمت Game سپس Memory Stick رفته و 3.10OE-A' Update را اجرا كنيد.
بله همون 3 مرحله رو بايد انجام بدي.

دوستان لطفا به اين سوالات من جواب بدين‌!
1- اگر من اين فيرموير رو 2.81 رو آپگريد كنم مثلا به 3.03 يا هر ورژني بالاتر ، آيا بدون يو ام دي هم ميتونم دانگريدش كنم و فيرموير هاي كاستوم و هك شده رو استفاده كنم؟ اگه ميشه لطفا لينك دانلود و راهنمايي كلي بفرماييد.
2- من هر چي خوندم نفهميدم كه اين دوهوك بالاخره چيه؟
3- فعلا يادم نيست

خواهشمندست در اولين فرصت جواب سوالات بنده را بدهيد !
قبلا از همكاري شما دوست عزيز كمال تشكر و امتنان را داريم!

1.بالای 2.81 به هیچ وجه بدون یو ام دی جی تی ای دانگرید نمیشن.

دوهوک هم یه شبیه ساز هست فکر کنم که توی 1.50 استفاده میشه و الان سری Oe جاش رو پر کردن.

Checksums of the generated file:

CRC32: 27A38F3A
MD5: 95C84F1F20643FB29E5F7DFFF6D04291
SHA1: E4CE6EB16F90F0F667071085416C10B0BEA7CC22
SHA256: 1C72C1BE3C7E03E56F127AF365B8AA0B6C8C7A70BFF30E2770C222E28D1CBBFE

- Copy 303oeflasher and 303oeflasher% to /PSP/GAME (1.50) or to /PSP/GAME150 (2.71 SE, 3.0X OE).
[Copy also the dxar file inside 303oeflasher]
منظور از dxar file چيه؟

3.03oe-b->3.03oe-c->3.1oa->3.1oa2->3.3oa
درسته؟
نه. دونه دونه نميخواد تبديل كني.

الان كه 3.03 OE-b هستي همون فايل كه براي 3.30 OE-A گذاشتم رو دانلود كن و مستقيم به 3.30 تبديل كن.

منظور از dxar file چيه؟

اين جا آموزشش كامل هست پست دوم رو بخون. dxar نميخواد بسازي اون Easy Install هست همه چي درست شده قبلش.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or