سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

1- دوست عزیز wii در تمام دنیا فقط و فقط در یک پکیج عرض می شه ولی تو ایران چون بصورت رسمی هیچ کنسولی پخش نمی شه باید از بقیه کشور ها تهیه بشه و چون هر کشوری یه سیستم تصویری (مثل pal/ntsc)مخصوص خودشو داره اینه که چند نوع wii تو بازار ایران یافت می شه !:biggrin1:
1. wii ntsc/uc مخصوص آمریکای شمالی و کانادا
2. wii ntsc/j که مخصوص ژاپن و اون طرفاست
3. wii/pal هم مال اروپاست
که هر کدوم از اینا فقط بازیای همون رجیون رو می خونه
البته چون همه کنسول های تو بازار مود چیپ شدن (کپی خور!!!)همه ی بازیای رجیون های مختلف قابل اجران .
*نکته مهم 1: در گزینه های 1و3 پکیج همراه با بازی wii sports عرضه می شه .
نکته مهم 2 : mtsc/j زبون دستگاه ژاپنیه و به هیچ عنوان زبان کنسول رو نمی شه عوض کرد:sick:(البته اصلا سخت نیست چون هم ترجمه های منو هاش هست هم زیاد گزینه نداره )
*نکته مهم کاریردی 3 :بعلت کمبود بازی و یه سرس مشکلات دیگه برای خرید گزینه ی 1 یا 2 توصیه می شه .
نکته مهم اقتصادی 4 : اگه 50-100 تومن رو قیمت برات مهم نیست uc بخر !
---------------------------------------------
2- نه . فقط اگه بخوای بازیای گیم کیوب باهاش بازی کنی یه دسته گیم کیوب هم می خواد
----------------------------------------------
3-یه چیزی بین کنسول های نسل حاظر و نسل قبل .
از ps2 , xbox بالاتره

عزیز دل برادر چرا اطلاعات غلط میدی؟
گرافیک کنسول wii در حد ps2 هستش.
گرافیکش واقعا ضعیفه
اونوقت میگی از xbox بالاتره؟
کلا تو باغ نیستی داداش گلم

گرافیکش واقعا ضعیفه
دوست عزیز اگه بازی manhunt 2 رو تو وی و پی اس 2 ببینی میفهمی کدوم قوی تره از لحاظ گرافیک
(اصلا تو نسخه پلی استیشن 2 سایه وجود نداره ولی تو نسخه وی چرا و خیلی چیز های دیگه)(هر دوش هم تقریبا با هم ریلیز شدن ویدئوش هم هست)(لطفا بی مدرک حرف نزنید)
اصلا شما که وی ندارین چرا نظر میدین!!!!!!!!!!!!!(شک دارم حتی ps2 یا ایکس باکس هم داشته باشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

آخرین ویرایش:
وی نهایت قدرتش 2 برابر PS2 هستش، گرافیک بازی هایی مثل رزیدنت اویل ریمیک و 4 نسخه wii حتی از نسخه گیم کیوب هم کمی بالاترن. دارک ساید کرونیکلز ، اسکایوارد اسورد، سوپر ماریو ، سونیک کالرز، رد استیل و دهها عنوان دیگه حداکثر گرافیک رو که معادل دو برابر PS2 هستش رو دارن. wii در کنار ps3 و x360 داشته باشی خوبه

گرافیکش واقعا ضعیفه
همونطور که Arshia26 گفت ، خیلی تابلو هست که منظور اون بنده خدا که زحمت کشیده جواب داده xbox 360 نیست !!!
قکر کنم اینطوری پست بدی تا چند وقت دیگه بن شی .

همونطور که Arshia26 گفت ، خیلی تابلو هست که منظور اون بنده خدا که زحمت کشیده جواب داده xbox 360 نیست !!!
وا...
مگه من چی گفتم که بخوام بن بشم؟؟
فقط چون گفتم اطلاعات غلط نده؟

---------- نوشته در 11:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز اگه بازی manhunt 2 رو تو وی و پی اس 2 ببینی میفهمی کدوم قوی تره از لحاظ گرافیک
(اصلا تو نسخه پلی استیشن 2 سایه وجود نداره ولی تو نسخه وی چرا و خیلی چیز های دیگه)(هر دوش هم تقریبا با هم ریلیز شدن ویدئوش هم هست)(لطفا بی مدرک حرف نزنید)
اصلا شما که وی ندارین چرا نظر میدین!!!!!!!!!!!!!(شک دارم حتی ps2 یا ایکس باکس هم داشته باشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
وی ندارم ولی هفته ای چند روز محض سرگرمی می رم خونه دوستم بازی می کنم.
من بی مدرک حرف نمی زنم خداییش گرافیک wii پایینه......با ps2 خودم که مقایسه می کنم فقط یکم بهتره.
من که به شخصه حاضر نیستم 1 میلیون و 500 هزار تومن(البته این قیمت قدیمیشه جدیدشو نمی دونم)پول بی زبون رو بدم پای کنسولی که فرق آنچنانی با ps2 توی گرافیک نداره........

وا...

---------- نوشته در 11:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

من بی مدرک حرف نمی زنم خداییش گرافیک wii پایینه......با ps2 خودم که مقایسه می کنم فقط یکم بهتره.
من که به شخصه حاضر نیستم 1 میلیون و 500 هزار تومن(البته این قیمت قدیمیشه جدیدشو نمی دونم)پول بی زبون رو بدم پای کنسولی که فرق آنچنانی با ps2 توی گرافیک نداره........
بابا تو جو گیری 1500 مگه لپ تاپه وی یو هم اینجوری نیست قیمتش:دی

نه همچینم تابلو نیست......
والا بعضیا اینقدر با تعصب روی چیزی نظر میدن که من یکی نمی تونم تشخیص بدم.

---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

بابا تو جو گیری 1500 مگه لپ تاپه وی یو هم اینجوری نیست قیمتش:دی
:d
خب قیمت اولیش اینجوری بود دیگه!!!!!!

وا...

میشه بگی کی قیمتش یک و 500 بوده ؟؟؟ :|

من خودم به قصد خرید wii رفتم دبی و قیمتش به پول ایران میشد 1500.

---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------

آقا پارسا چرا اینقدر فضیه رو کشش می دین؟
مگه من چی گفتم؟
فقط دارم می گم گرافیک wii با توجه به قیمتش،خب،پایینه دیگه!!!!

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:
من خودم به قصد خرید wii رفتم دبی و قیمتش به پول ایران میشد 1500.

---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------

آقا پارسا چرا اینقدر فضیه رو کشش می دین؟
مگه من چی گفتم؟
فقط دارم می گم گرافیک wii با توجه به قیمتش،خب،پایینه دیگه!!!!

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید؟؟؟
کی پستای منو پاک کرد؟

---------- نوشته در 11:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------

پس پستای من کو؟:((

ولی در عوضش بازی داره !...گرافیکش کمه ولی بازی های فوق العاده ای داره...
تا جایی که من میدونم قیمت وی توی اوج گرونیش 850 بود توی مشهد...

میشه بگی مثله چی؟
کل ماریو ها از دم...متروید ها یک کنار...JRPG های فوق العادش مثل xenoblade و the last story...زلدا هاش....Rabbids ها و ریمن ها...Red steel 2 و Wii series ... به عنوان بازی خشن Mad world ...
Harvest moon هاش هم باحالن.... SSBB هست...بازی های party ش...که اگه بخوام بگم خیلی زیاد میشه :دی...
ادامه بدم ؟؟

کل ماریو ها از دم...متروید ها یک کنار...JRPG های فوق العادش مثل xenoblade و the last story...زلدا هاش....Rabbids ها و ریمن ها...Red steel 2 و Wii series ... به عنوان بازی خشن Mad world ...
Harvest moon هاش هم باحالن.... SSBB هست...بازی های party ش...که اگه بخوام بگم خیلی زیاد میشه :دی...
ادامه بدم ؟؟

ههههه.
نه دیگه نمی خواد
ولی یه سوال!
شما wii رو برای چی خریدی؟
یعنی دلیلت برای خرید این کنسول چی بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or