سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

دوستان سلام. چندتا سوال در مورد wii داشتم ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
1_قبل از کپي خور کردن wii بايد آپديتش کرد؟ و چجوري ميشه آپديتشو بلاک کرد؟
2_فقط اين wii مشکي هاي جديد درايوشون مشکل داره ديگه؟ پک اسپورت ريزورت سفيد رنگ از اين بابت مشکلي نداره نه؟ حتي اگه اپديت بشه؟
2_اگه wii uc هک شده رو آپديت UC بکنم بيريک که نميشه؟
3_فرق فيرموير با سيستم منو (مثلا 4.3) چيه
4_CIOS چيه
5_ با آخرين آپديت مي تونم تمام بازي ها رو اجرا کنم مخصوصا زلدا جديد رو؟
سلام.
1- نه آپدیت کاری به کپی خور نداره اصلا.
2- نه سفید جدیدا هم درایوشون D2C هست و با USB فقط بازی میاره.(بالا گفتم ربطی به آپدیت نداره)
2- بستگی داره. ممکنه قبلا به پال تبدیل شده باشه بعد UC شده باشه که مشکل ایجاد میکنه.
3- جفتش یکیه!
4- IOS دستکاری شدس برای اجرای بازی کپی
5- با آخرین Cios میتونید نه آپدیت.

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
پس ورژن فیرمویر به اجرای بازی ربطی نداره؛ یعنی یه wiiی 4.3 با 3.0 از لحاظ اجرای بازی فرقی نداره؟
اینی که بچه ها میگن همیشه آپدیت نگهش دار چی، فقط برای جلوگیری از بیریک آپدیت هستش؟
نرم افزار های بلاک کننده آپدیت 100% کارایی لازم رو دارند؟ میشه لطفا معرفی شون کنید و توضیح بدید.
ios ای که باید نصب بشه هم ریجن خاص خودشو داره؟
ممنون

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
پس ورژن فیرمویر به اجرای بازی ربطی نداره؛ یعنی یه wiiی 4.3 با 3.0 از لحاظ اجرای بازی فرقی نداره؟
اینی که بچه ها میگن همیشه آپدیت نگهش دار چی، فقط برای جلوگیری از بیریک آپدیت هستش؟
نرم افزار های بلاک کننده آپدیت 100% کارایی لازم رو دارند؟ میشه لطفا معرفی شون کنید و توضیح بدید.
ios ای که باید نصب بشه هم ریجن خاص خودشو داره؟
ممنون
آره اجرای بازی به Cios ربط داره.
بله فقط برای جلوگیری از آپدیت هست.
همون پریلودر بلاک میکنه که تقریبا درست کار میکنه ولی باز شما اگه خودتون اشتباهی با Wad (دستی) آپدیت کنید کاری نمیتونه بکنه
نه cIOS برای همه کلی هست

ارزون ترین wii دست دوم چند قیمتش؟؟؟؟
من یکی دو ماه پیش اول گرونی ها یدونه توی مشهد قیمت گرفتم 210 پال اصل به همراه موشن پلاس. همین دیروز همین جوری دوباره قیمت کردم یارو همچین غرور آمیز گفت 300! :-o

---------- نوشته در 10:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------

آره اجرای بازی به Cios ربط داره.
بله فقط برای جلوگیری از آپدیت هست.
همون پریلودر بلاک میکنه که تقریبا درست کار میکنه ولی باز شما اگه خودتون اشتباهی با Wad (دستی) آپدیت کنید کاری نمیتونه بکنه
نه cIOS برای همه کلی هست

تشکر و شرمنده دوست عزیز من خورده خورده سوالام یادم میاد!
خود IOS و wad چیه؟
هر ios برای کار مخصوص خودشه (با توجه به شماره ش) یا اینکه میتونم مرتب نسخه ی بالاترشو نصب کنم؟(یه جورایی آپگریدش کنم)
فایل های سیستم (که اگه پاک بشن کنسول بیریک میشه) توی حافظه ی خود wii هستن یا داخل sd؟ اگه داخل sd باشن که وقتی مموری رو در بیاریم و کنسول روشن بشه که...!
کلا داخل sd چه فایل های مهمی هست؟
ممنونم
و در آخر فکر میکنید با پایین اومدن دلار فروشندگان محترم هم قیمتا رو پایین بیارن؟!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
جریان اینکه بعضی از wii ها بازی با cd اجرا می کنن و بعضی ها می گن بازی از روی cd اجرا نمی کنن چی ؟
از کپی خورش هست یا از ریجنش ؟

از کجا بفهمم کپی خور سخت افزاری هسا یا نرم افزاری ؟
کپی خور سخت افزاری توی اجرا بازی ها با نرم افزاری خیلی فرق دار ؟
کلا فرق کپی خور سخت افزاری با نرم افزاری چی ؟
متشکرم

ظاهرا به درایو dvd-rom شون برمیگرده، این جدیدا درایوشونو عوض کردن دیگه dvd کپی باز نمیکنن فقط اریج. تنها راهش اینه که بازی هارو از روی هارد یا فلش اجرا کنی.
در کپی کردن سخت افزاری میان یک بورد یا آی سی به نام mod chip رو روی main کنسول نصب میکنن و مزیتش اینه که بازی رو بذاری راحت اجرا میشه؛
در نرم افزاری باید از منو و با برنامه هایی مثل نئوگاما و ... بازی رو لود کنی. تا اونجایی که من کار کردم تفاوت آنچنانی باهم ندارن ولی بنظر من اگه با usb بازی کنی خیلی بهتره هم عمر لنزش بیشتر میشه هم لودینگ ها کمتر
ببخشید دیگه اطلاعات من فعلا در همین حده>:d<

خواهش می کنم خیلی هم کمکم کرد

راستی ریجن uc نسبت به بقیه چه مزیتی دار که بیشتر تعریفش و می کنن ؟ گرونتر میدن
uc می شه ساخت کجا ؟

خواهش می کنم خیلی هم کمکم کرد

راستی ریجن uc نسبت به بقیه چه مزیتی دار که بیشتر تعریفش و می کنن ؟ گرونتر میدن
uc می شه ساخت کجا ؟

ساخت جایی نمیشه همه از دم ساخت چین uc میشه فکر کنم برا آمریکا pal اروپا j ژاپن kor کره:دی
ریجن دیگه مثل ps3 ریجن ۱ و۲ و۳ داره:دی

من یکدونه کارکرده دیروز خریدم
توی pt برای خرید تاپیک گذاشتم و فقط یکدونه پیدا کردم
uc هست و بازی از روی cd می خونه
همه قبل از خرید تحقیق می کنن من بعد از خرید تحقیق می کنم :LOL:

راستی دوستان برای بازی هایی که نیاز به شتابسنج دارن باید اون تیکه ی کوچولو ( نمی دونم اسمش چی :D ) که به پایین دسته وصل می شه باید خرید ؟ ..... خود دسته شتاب سنج ندار ؟

دسته ی اصل و نانچوک هر کدوم قیمتشون چند ؟

ببخشید که اینقدر سوال می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or