سوالات متداول در مورد آپدیت Fall 2010 و راه های شناسایی جدید

یک روش سخت افزاری اومده که بازیهای ap 2.5 رو می شه اجرا کرد!
این طوره که باید یه سویچ در طول سیم درایور قرار داده بشه و هنگام اجرای بازی off و on کنه و... و استفاده از یه بازی اورجینال وقتی بازی برای مثال ac bh رو در کنسول می گزارید و کپی کردن ان در کنسول بعد یه بازی روجینال رو در کنسول قرار داده و بازی از پچ امنیت ap 2.5 می گذره و بازی به طرز خنده داری اجرا میشه!

روش زیاد خوبی نیست! ممکنه به کنسول صدمه وارد بشه

زیاد در مورد این روش توضیح نمی دم چون روش خوبی نیست و به این تایپیک زیاد ربطی نداره ولی این روش کاملا جواب داده و بازیها ac: bh و fable 3 به راحتی اجرا شده!
بهتره صبر کنیم که تا +LT عرضه بشه.

این هم یک ویدئو از این روش !

http://www.youtube.com/watch?v=VTwaIIRMpyc&feature=player_embedded

دوستان کسی به ما کمک نمی کنه ؟! من هر روز میام سر میزنم ، لنگ اینم .
با تشکر .
شما اگه فریمور رو هم اپدیت کنی نمیتونی بازی کنی.باید تا اومدن اپدیت جدید صبر کنی.
قبلا هم که شما بازی میکردی به احتمال زیاد اپدیت تون nonstealth بوده.

یک روش سخت افزاری اومده که بازیهای ap 2.5 رو می شه اجرا کرد!
این طوره که باید یه سویچ در طول سیم درایور قرار داده بشه و هنگام اجرای بازی off و on کنه و... و استفاده از یه بازی اورجینال وقتی بازی برای مثال ac bh رو در کنسول می گزارید و کپی کردن ان در کنسول بعد یه بازی روجینال رو در کنسول قرار داده و بازی از پچ امنیت ap 2.5 می گذره و بازی به طرز خنده داری اجرا میشه!

روش زیاد خوبی نیست! ممکنه به کنسول صدمه وارد بشه

زیاد در مورد این روش توضیح نمی دم چون روش خوبی نیست و به این تایپیک زیاد ربطی نداره ولی این روش کاملا جواب داده و بازیها ac: bh و fable 3 به راحتی اجرا شده!
بهتره صبر کنیم که تا +LT عرضه بشه.

این هم یک ویدئو از این روش !

http://www.youtube.com/watch?v=VTwaIIRMpyc&feature=player_embedded

بله البته سوییچ نیستش! ModChip e. اینجا توضیح دادم.
اگه توسط متخصص انجام شه صدمه ای نمی زنه.
به هر حال عاقلانه تره برای LT+ صبر کنیم. مگر اینکه باز تأخیر بخوره یا برای کسایی که خیلی عجله دارند.

امروز دیدم یک کسی یه راه حل داده بود (البته طرف رو میشناسم و وارده و میدونم که الکی حرف نمیزنه) و اون هم این بود که روی دشبورد 12611 که الان نصب کرده اید، دشبورد 124xx رو از روی یک بازی کینکت (مثل Kinect Adventures) نصب کنید، بعدش بازیها اجرا میشن.
من خودم امکان تستش رو ندارم، اگر کسی تونست و تست کرد یه خبری بده.

شما اگه فریمور رو هم اپدیت کنی نمیتونی بازی کنی.باید تا اومدن اپدیت جدید صبر کنی.
قبلا هم که شما بازی میکردی به احتمال زیاد اپدیت تون nonstealth بوده.

پس این چیه که تو پست اول این تاپیک هست ؟

+شنیدم می گن درایو های سامسونگ مشکلی با آپدیت جدید ندارند و باعث شناسایی نمی شن. درسته؟
بله، درایو های سامسونگ و یکسری از مدل های قدیمی هیتاچی قابلبیت تشخیص چک AP25 را ندارند و چه بازی AP25 باشد چه نباشد بدون مشکل اجرا می شود و چیزی هم برای شما ثبت نمی شود در این زمینه. (البته به شرطی که iXtreme LT داشته باشید.)

پس این چیه که تو پست اول این تاپیک هست ؟

پست اول تاپیک معتبر هستش. ایشون احتمالاً حواسشون به سامسونگ بودن درایو شما نبوده.
روی سامسونگ باید بالا بیاد نمی دونم مشکل از چیه ولی تأیید می کنم چون بالا اومدنش رو روی سامسونگ دیدم. درایو دستگاه مطمئن هستید که تعویض نشده؟ چون اگه سامسونگ رو روی دستگاهی که درایو اصلیش سامسونگ نبوده بندازین هم همین مشکل پیش میاد.

این هم یک راه دیگه که اومده، که یک کمی پیچیده تر هستش و به لحیم کاری احتیاج داره، برای اجرای اون به دو عدد دیود 1N4148 احتیاج دارید.

یک دیود رو بین این دو نقطه لحیم کنید.

6HqwHia7O1upcIl.jpg

دیود بعدی را به این نقطه، سر بدون خط آن را به یک کلید و از کلید به نقطه دیگر لحیم کنید.

z5gIbClmZO6QGtk.jpg

این هم کل موضوع:

98PvacZS4MWaWVi.jpg

این کار در حقیقت همانند برد x360SED v1.0 هستش، منتها خیلی ارزان تر انجام میشه.

این هم یک فیلم در مورد آن.

متاسفانه امکان اینکه خودم آن را تست کنم ندارم.

• Like
Reactions: taherism
من درایوم هیتاچیه و امروز اخرین اپدیت رو انجام دادم،متاسفانه تو شهر ما کسی بازی های جدید رو نیاورده که امتحان کنم.میخواستم قبل از اینکه از تهران سفارش بدم مطمئن بشم که میتونم اجراشون کنم.شنیدم اگر بازی Fable 3 رو روی داشبورد جدید بتونم بازی کنم با بقیه بازی های جدید مشکلی ندارم درسته؟

پست اول تاپیک معتبر هستش. ایشون احتمالاً حواسشون به سامسونگ بودن درایو شما نبوده.
روی سامسونگ باید بالا بیاد نمی دونم مشکل از چیه ولی تأیید می کنم چون بالا اومدنش رو روی سامسونگ دیدم. درایو دستگاه مطمئن هستید که تعویض نشده؟ چون اگه سامسونگ رو روی دستگاهی که درایو اصلیش سامسونگ نبوده بندازین هم همین مشکل پیش میاد.

بله مطمینم که تعویض نشده ( آخه 5 سال پیش از این کارا نمی کردن :) ) .
الان داشبورد جدید رو نصب کردم .
فقط همونطور که گفتم از 5 سال پیش تا حالا فرمویرم رو آپدیت نکردم .

حالا می خوام بدونم اگر بدم برام فرمویر LT بریزن دیگه حله ؟
( خودم می تونم بریزم ؟ کار سختیه ؟ )

اگر جوابتون به سوال بالا مثبته ، می خوام بدونم اگر درایو سامسونگ نسبت به ap25 حساس نیست ، پس دیگه چه نیازی به ریختن فرمویر LT هست ؟

از اینکه من رو راهنمایی میکنید یک دنیا ممنونم .

بله مطمینم که تعویض نشده ( آخه 5 سال پیش از این کارا نمی کردن :) ) .
الان داشبورد جدید رو نصب کردم .
فقط همونطور که گفتم از 5 سال پیش تا حالا فرمویرم رو آپدیت نکردم .

یه نکته:فقط درایو مهم نیست،version اش هم مهمه.سامسونگ رو نمیدونم ولی هیتاچی از 78fk و کمتر جواب میده.ممکنه مال شما هم یه همچین مشکلی داشته باشه.بازی fable 3 رو روی dashboard جدید تونستی بازی کنی؟
شما دستگاهت مال 2005 هستش؟یعنی مدل لانچ؟عجیبه که تا الان سالمه:-o.کار خاصی روش انجام دادی؟

نه دوست من هیچ ربطی نداره !!
لطفاً بدون این که اطلاع داشته باشید صحبت نکنید. بهتر از اینه که اطلاعات غلط بدین و گمراه کنید.
بله اگر Fable 3 روی داشبورد جدید اجرا شد یعنی با AC BH و NFS HP و سایر بازی های جدید که AP 2.5 دارند نیز مشکلی ندارید. (درایوتون Hitachi یا سامسونگ هست حتماً)

• Like
Reactions: Soap McTavish

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or