سوالات شما در مورد PlayStation 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه آخرین پیش فروش های dc پیگیر باشی 170 میداد...:d حالا الان چنده نمیدونم...تاکید میکنم پیش فروش

- - -ویرایش - - -

مصطفی جان کنترل کن چرا دعوا داری......:)

ببین اولا DC پیشفروش میکنه همیشه فقط 50 تومان میگیره :d بعد بازی ها جدید هم گفت احتمالا هم قیمت بازی های الان مثل Beyond یکیه:d بازم معلوم نیست شاید بیشتر بشه.

ببین اولا DC پیشفروش میکنه همیشه فقط 50 تومان میگیره :d بعد بازی ها جدید هم گفت احتمالا هم قیمت بازی های الان مثل Beyond یکیه:d بازم معلوم نیست شاید بیشتر بشه.
بازی های ps4 هم احتمالا بین 220 تا 240 اولش

دوستان PSN برای بازی آنلاین مجانیه؟ بعدش قابلیت های PSN چیه؟چون من PS3 نداشتم.

دوستان PSN برای بازی آنلاین مجانیه؟ بعدش قابلیت های PSN چیه؟چون من PS3 نداشتم.
روی ps3 مجانیه ولی روی ps4 باید عضو پلاس باشید که هزینه یک سالش 50 دلاره ، مهمترین مزیت ps pus هم بازی های رایگانی که هر ماه اپدیت می شه . عناوین در خور هم توشون زیاد دیده می شه . فار کرای 3 و هیتمن و ....

ببخشید میخواستم بدونم تو پلی استیشن این دلار و پوند فروشی و اکانت Play Station Network Plus چه بدرد میخورن و کارایی شون چیه؟و تو ps4 هم هستند؟ بعدش psn چیه؟

ببخشید میخواستم بدونم تو پلی استیشن این دلار و پوند فروشی و اکانت Play Station Network Plus چه بدرد میخورن و کارایی شون چیه؟و تو ps4 هم هستند؟ بعدش psn چیه؟
PSN مخفف Playstation Network هست ! برای اینکه افراد یه جایی رو داشته باشن تا بتونن باهم چت کنن ! ویدیو شیر کنن انلاین بازی کنن و .... یه چیزی مثل Origin یا Steam یا Gameranger درست کردند ! برای اینکه وارد PSN بشید به اکانت نیاز دارید ! شما میرید راحت ثبت نام میکنید و تمام ! ولی این هیچ سودی برای شما نداره ! قسمتی در psn هست که یعنی همون Store بازی ها با قیمت های مختلف قرار دارند که وقتی اونها رو میخرید بهتون امکان دانلودشون رو میده ! برای خرید این بازی ها یه سری کارت های 10 دلاری تا 50 دلاری و فکر کنم بیشتر هم هست وجود داره که کد موجود روی این کارت ها رو توی اکانتتون میزنید و بهتون امکان خرید این بازی ها رو با اون مثلا 50 دلاره میده ! حالا Plus چیه؟ پلاس برای انلاین بازی کردن هست ! پلاس 1 ساله حدود 60 دلار قیمت داره که توی همون Store هم وجود داره میتونید مثلا یه کارت 50 دلاری با یه 10 دلاری داشته باشید میتونید بگیرید ! ولی یه سری کارت های Plus هم وجود داره که وقتی اون کد رو توی اکانتتون میزنید بهتون پلاس 1 ماه یا 3 ماهه تا 1 ساله میده ! 1 سالش فکر کنم 170 تومن هست !

با پوند و دلار میتونید از PS Store بازی و dlc و ... خریداری کنید ! یا اشتراک پلاس بخرید که قیمت یک سالش 50 دلاره . در PS4 برای آنلاین بازی کردن باید مشترک پلاس باشید
همچنین سونی به مشترکین پلاس هر ماه بازی رایگان میده برای سه کنسولِ PS VITA و PS3 و PS4
PSN هم شبکه PlayStation هست ! PlayStation Network

پس برای بازی انلاین مثلا فیفا14 فقط پلاس رو بگیری ردیفه؟

سلام به دوستان من يه سوال داشتم
تا چه زمان بازيهاي PS3 و PS4 با هم مشتركن مثل COD و battle field 4 منظورم اينه كه بعد از اومدنه كنسول جديد ديگه واسه قبلي بازي بيرون نمياد اصلا؟خلاصه كي بايد PS3 رو بزاريم كنار خاك بخوره؟

پس برای بازی انلاین مثلا فیفا14 فقط پلاس رو بگیری ردیفه؟

بله.

سلام به دوستان من يه سوال داشتم
تا چه زمان بازيهاي PS3 و PS4 با هم مشتركن مثل COD و battle field 4 منظورم اينه كه بعد از اومدنه كنسول جديد ديگه واسه قبلي بازي بيرون نمياد اصلا؟خلاصه كي بايد PS3 رو بزاريم كنار خاك بخوره؟

فکر می کنم تا 2-3 سالی ساپورت بشن اینجور بازی های مولتی پلتفرمی که معروف هستند و فروش بالایی دارند، مطمئناً به راحتی بازار کنسولی مثل PS3 که چند ده میلیونش دست مشتری هست رو به این راحتی رها نمی کنه، حداقل نه تا موقعی که کنسول های جدید تعداد فروششون به حد بالایی نرسیده.
PS2 تا همین چند وقت پیش ساپورت میشد از طرف بیشتر سازنده ها و بازی ها ولی بعضی بازی ها هستند که شاید دیگه برای PS3 عرضه نشن مثلاً احتمالاً نسخه بعدی GTA برای PS3 منتشر نشه، همونطور که GTA IV در سال 2008 برای PS2 منتشر نشد، که این مورد فقط در مورد بعضی از بازیهای خاص صدق می کنه.

بله.

فکر می کنم تا 2-3 سالی ساپورت بشن اینجور بازی های مولتی پلتفرمی که معروف هستند و فروش بالایی دارند، مطمئناً به راحتی بازار کنسولی مثل PS3 که چند ده میلیونش دست مشتری هست رو به این راحتی رها نمی کنه، حداقل نه تا موقعی که کنسول های جدید تعداد فروششون به حد بالایی نرسیده.
PS2 تا همین چند وقت پیش ساپورت میشد از طرف بیشتر سازنده ها و بازی ها ولی بعضی بازی ها هستند که شاید دیگه برای PS3 عرضه نشن مثلاً احتمالاً نسخه بعدی GTA برای PS3 منتشر نشه، همونطور که GTA IV در سال 2008 برای PS2 منتشر نشد، که این مورد فقط در مورد بعضی از بازیهای خاص صدق می کنه.

ایول دمت گرم آخه من تازه بعد از 4 سال Xbox بازی کردن دیروز رفتم و PS3 اورجینال گرفتم امیدوارم که اینجوری که میگین باشه.راستی یه سوال دیگه البته میدونم جاش اینجا نیست.برای COD شبکه توی باید تویه PSN اکانت بگیرم یا تویه Plus؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or